IN STOC! Pret de OCAZIE!

Esti interesat? Comanda!

Tun electric de caldura de INOX D3i CALORE, putere calorica 1,5÷3kW, debit de aer 450mcb/h
Tensiunea de alimentare este 230V, iar puterea electrica necesara este 3kW. 
Tunul electric de caldura D3i CALORE se poate conecta cu termostat de ambianta, are carcasa de INOX, este echipat standard cu protectie la supraincalzire si functie de ventilatie automata
Greutate: 6kg 
Productie: FRANTA

Informatii suplimentare

CARACTERISTICI TEHNICE: Tun de caldura electric D3i CALORE

Putere calorica: 3kW (10.235kcal/h)
Trepte de putere: 1,5÷3kW
Tensiune alimentare: 230V 
Debit de aer: 450mcb/h 
Salt termic: 44,5 grade C 
Curent absorbit: 13A
Dimensiuni (LxlxH): 367x180x280mm 
Dimensiuni ambalaj (LxlxH): 392x277x217mm 
Greutate: 6kg

Tunul electric de caldura D3i CALORE are carcasa de INOX, putere calorica 1,5÷3kW, debit de aer 450mcb/h, putere electrica 3kW si alimentare 230V.
Tunul electric de caldura D3i CALORE are selector de putere in doua trepte 1,5kW si 3,0kW si functie automata de ventilatie! 
Tunul electric de caldura D3i CALORE este echipat standard cu sistem de protectie la supraincalzire!
Tun de caldura electric usor de manevrat, are functionare usoara si silentioasa, este usor de ridicat, transportat si redirectionat, functionare fara zgomot, fara miros, adecvat pentru utilizare la interior. Greutate 6kg.

Tun de caldura electric complet automat si usor de manevrat
Functionare usoara si silentioasa
Usor de ridicat, transportat si redirectionat
Selector de putere pentru functionarea in 2 trepte 1,5-3kW
Grilaj de protectie pentru functionare sigura fara risc de accidentare
Functionare fara zgomot, fara miros
Adecvat pentru utilizare la interior

Tunuri electrice de caldura, portabile 
Tunurile electrice de caldura CALORE seria Di sunt generatoare de aer cald portabile care funcţionează exclusiv prin alimentare electrică 230 V monofazică (D3i) sau 400 V trifazică (D10i, D15i, DS15i, D22i, D30i). 
Tunurile electrice de aer cald CALORE seria Di se caracterizează prin carcasa exterioara din oţel inoxidabil, priza de racordare rapidă pentru comandă la distanţă (termostat ambienta) şi salt termic ridicat al fluxului de aer: de la 44.5 la 56°C în funcţie de model. 
Sunt aparate foarte moderne complet automate, a căror calitate de fabricaţie le transformă în aparate cu o fiabilitate foarte ridicata, performante sigure chiar şi în cele mai dificile condiţii de utilizare: crescătorii animale, sere, agricultura, parcuri de distractie, in santiere la uscarea betonului si a altor materiale de constructii, subsoluri... 

Practice 
Dispunând de dimensiuni reduse, fiind uşoare şi simplu de manevrat, tunurile electrice de aer cald CALORE seria Di sunt simplu de deplasat şi transportat, chiar şi în zonele inaccesibile. Punerea în funcţiune se limitează la racordarea la reteaua de curent electric (cablu electric şi priza sunt  furnizate în serie la toate modelele - dotare standard). 

Sigure 
Nu degajă flacără, niciun miros sau gaz de ardere şi furnizează căldură sănătoasă. Acestea pot fi instalate în spaţii închise, în zone ermetice sau la subsol, precum şi în spaţii în care nu se permite prezenţa unei flăcări deschise. Tunurile de caldura din seria Di CALORE sunt concepute pentru a fi utilizate fără supraveghere şi sunt echipate cu protectie la supraîncălzire ce blocheaza automat funcţionarea aparatelor în caz de temperatură internă excesivă. 

Performante 
Tunurile electrice de aer cald CALORE seria Di sunt echipate cu rezistenţe blindate a căror dispunere optimizează contactul cu aerul ce tranzitează aparatul. Acest lucru asigură tunurilor electrice Calore seria Di cresteri de temperatură ridicate a fluxului de aer: un D3i care aspiră aerul ambiental la 20°C va emite un aer cu temperatura de 64,5°C (saltul termic in cazul tunului de caldura electric D3i CALORE este 44,5°C). 
Tunurile electrice de aer cald CALORE seria Di dispun de selector de funcţii care permite funcţionarea în mod de ventilatie exclusivă cu consum mic de energie. Acestea sunt concepute pentru acţionare manuală sau automată graţie racordului la termostatul de ambianta (termostat de ambianta - optional). În acest sens, este prevăzută o priză de conectare rapidă. 

OPŢIONAL 
• Termostat ambianta cu cablu având lungimea de 10m