Training pentru utilajele BARIKELL

Scolarizarea personalului deservent pentru utilizarea echipamentelor BARIKELL

SIFEE UTILAJE vine in sprijinul clientilor sai de echipamente BARIKELL, oferind scolarizarea si instruirea necesara a personalului deservent.

Prin scolarizare urmarim transmiterea informatiilor legate de modul de utilizare al echipamentelor BARIKELL, aprofundarea procesului de turnare si finisare (elicopterizare) a betonului pe etape de lucru, mod de abordare al unei lucrari, eliminarea sau diminuarea greselilor ce se pot face.

Totodata prin scolarizarea oferita de SIFEE UTILAJE urmarim eficientizarea activitatii clientilor de utilaje BARIKELL, inclusiv diminuarea costurilor.

Scolarizarea se realizeaza pe grupe de personal, intr-o maniera intensiva si orientata spre partea practica. Aceasta se poate realiza numai la sediul SIFEE UTILAJE.

Scolarizarea se face numai pentru angajatii firmelor care cumpara echipamente noi marca BARIKELL prin firma  SIFEE UTILAJE.

Echipamentele profesionale BARIKELL sunt cele mai utilizate utilaje pentru constructia  pardoselilor industriale noi din beton, avand o fiabilitate ridicata!

Gama de utilaje pentru finisarea pardoselilor industriale din beton, marca BARIKELL, distribuita in Romania de firma SIFEE UTILAJE se compune din:

  • Utilaje pentru vibrarea si tragerea betonului: grinzi vibrante, rigle vibrante, dreptare vibrante
  • Utilaje pentru finisarea betonului: elicoptere simple cu diametrul rotorilor 600-900-1200mm, elicoptere de margini Moskito, elicoptere duble cu diametrul rotorilor 750-900-1200-1600mm.
  • Consumabile pentru masinile de nivelat si finisat betonul: paleti finisori, paleti flotori, paleti combi, discuri flotoare.
  • Debitatoare rosturi profesionale pentru taierea pardoselilor industriale din beton cu comanda manuala sau hidraulica
  • Accesorii si alte echipamente BARIKELL: dreptare, sape de tras beton, imprastietoare cuart, troliu snur, snur PVC pentru inchiderea rosturilor din beton rezultate in urma taierii cu discul diamantat, papuci pentru sapa, papuci pentru beton, mistrii rosturi, gletiere de mana, gletiere cu perie abraziva pentru perierea betonului.

Pentru toata gama de utilaje BARIKELL firma SIFEE UTILAJE ofera SCOLARIZARE GRATUITA!

Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati: 0758 033 533