IN STOC!

Esti interesat? Afla cat costa!

Masina de taiat beton FLOOR30 BARIKELL cu motor VANGUARD special proiectata pentru taierea rosturilor pardoselilor industriale din beton. 
Taietorul de beton FLOOR30 BARIKELL este echipat cu motor Briggs & Stratton VANGUARD, cu puterea de 35CP, pe benzina, cu pornire electrica. 
Coborarea si ridicarea discului diamantat se face prin comandata hidraulica! 
Greutate 316kg 

Productie: ITALIA 
Informatii suplimentare

CARACTERISTICI TEHNICE: Taietor beton FLOOR 30 BARIKELL cu motor VANGUARD 35CP

Motor Briggs & Stratton VANGUARD
Putere 35CP
Combustibil benzina
Adancime de taiere: 250mm
Pornire electrica
Disc diamantat: 600mm
Diametru gaura de prindere disc: 25.4mm (1inch)
Rezervor de apa din otel 
Volum rezervor apa 70 litri
Greutate: 316kg
Sistem de ridicare/coborare disc diamantat actionat HIDRAULIC cu electropompa

Productie ITALIA


Taietorul de beton FLOOR30 BARIKELL este un echipament profesional de inalta performanta special proiectat pentru taierea rosturilor in beton. 

Acest echipament a fost special proiectat pentru taierea rosturilor in beton, in special pentru pardoseli industriale din beton.  

Taietorul FLOOR30 BARIKELL este echipat standard cu sistem hidraulic cu electropompa ceea ce permite coborarea si ridicarea discului diamantat din rost cu viteza constanta. 
Viteza de coborare sau de ridicare a discului diamantat se poate regla foarte usor in functie de aplicatie.
Actionarea masinii de taiat pentru ridicare sau coborare se face foarte usor prin actionarea celor 2 butoane de pe panoul de comanda.

Diametrul maxim al discului diamantat ce se poate monta pe acest taietor de beton este 600mm. 
Totodata se pot utiliza si discuri cu diametrul de 350mm si 450mm!

Greutatea, rotile speciale distanta mare intre roti permit obtinerea de linii de taiere perfect drepte si asigura o stabilitate ridicata a discului in rost in timpul taierii.

Cu masina de taiat FLOOR30 BARIKELL se obtin costuri de taiere foarte reduse, practic prin utilizarea acestui taietor de beton creste semnificativ viata discului diamantat.

Chiar daca greutatea este de 316kg deplasarea masinii se face foarte usor nefiind necesar un efort foarte mare din partea deserventului. 
Pentru manipulare usoara in spatii inguste masina de taiat FLOOR30 BARIKELL este echipata cu a cincea roata special montata pentru usurinta in exploatare.

Cuplul motor ridicat, dezvoltat de motorul de ultima generatie pe benzina Briggs & Stratton VANGUARD cu care este echipat acest taietor de beton recomanda aceasta masina pentru taieri de anduranta unde viteza de taiere este un parametru foarte important!

Rotile cu care este echipata aceasta masina de taiat sunt complet izolate pentru a se evita patrunderea apei si prafului rezultat in urma taierii.

Productie: ITALIA