IN STOC! Pret de OCAZIE!

Esti interesat? Comanda!

Masina pentru spalat si aspirat pardoseli marca Lavor model FREE EVO 50B cu tractiune mecanica (semi-propulsie) si tensiune alimentare 24V (cu 2 baterii reincarcabile de 12V-75Ah fara mentenanta si incarcator).

Masina de spalat pardoseli marca Lavor model FREE EVO 50B este ergonomica, iar manerul este special cu sistem de prezenta al operatorului. 

Capacitate maxima de lucru de pana la 2.000 mp/h

FREE EVO 50B marca LAVOR este echipat cu doi acumulatori reincarcabili de 12V si incarcator electronic. 

Ideala pentru spatii medii si mari, sali de fitness, showroom-uri de masini, magazine de dimensiuni medii si mari, spitale, scoli, restaurante.

Avantajul masinii FREE EVO 50B LAVOR este libertatea ridicata de deplasare datorita lipsei cablurilor de alimentare.

Productie ITALIA

Informatii suplimentare

CARACTERISTICI TEHNICE: Masina pentru spalat si aspirat pardoseli FREE EVO 50B marca LAVOR cu alimentare 24V

Tensiune alimentare 24V 

Putere motor perie 550W

Acumulator si incarcator in echiparea standard (doua baterii reincarcabile de 12V-75Ah)

Rotatii perie 150rpm

Greutate pe perie 20kg

Capacitate maxima lucru 2.000 mp/h

Diametru perie 483mm

Latime lamela aspirare 800mm

Capacitate rezervor solutie de spalat 44 litri

Capacitate rezervor colectare apa uzata maxim 60 litri

Autonomie baterii 3-4 ore (bateriile se incarca in maxim 8 ore)

Indicator de baterie descarcata si inrerupere progresiva a turatiei periei, aspiratorului si tractiunii

Sistem incorporat pentru dispersia pe perie a solutiei de spalare cu detergent

Putere aspirare aspirator incorporat: 800W

Tractiune mecanica si semiautomata (generata de peria rotativa) 

Rezervoare din polietilena executate prin turnare sub presiune pentru rezistenta mare la socuri si acizi

Rezervorul inferior este si compartiment de baterie

Dimensiuni: Lungime 116cm 

                  Inaltime 98cm  

                  Latime 51cm

Greutate 95Kg

Productie ITALIA

Masina de spalat pardoseli Lavor model FREE EVO 50B este echipata cu moto-reductor puternic, placa metalica cu aparatoare de protectie pentru a evita improscarea cu apa si rola de protectie din plastic pentru rulare pe langa pereti si margini.

Debitul la iesire al solutiei de spalare cu detergent este controlat de un ventil solenoid. Actionarea ventilului solenoid se face din maneta de comanda, evitand astfel iesirea solutiei de curatare cu detergent atunci cand peria este oprita sau la terminarea lucrului.

Racleta din cauciuc siliconic este de generatie noua si are un sistem foarte performant de reglare a presiunii pe podea.

Cuplarea racletei de curatare este rapida si usoara cu ajutorul a doua butoane mari. Totodata racleta se decupleaza automat fara nicio deteriorare in caz de coliziune accidentala.

Debitul la iesire a solutiei de curatare este controlat usor din maneta mecanica de pe panoul de comanda.

Masina de spalat pardoseli Lavor model FREE EVO 50B este ergonomica, iar manerul este echipat standard cu sistem special de prezenta al operatorului pentru a evita accidentele de munca.

Masina pentru spalarea pardoselilor Lavor FREE EVO 50B este destinata pentru intretinerea curateniei si a igienei in incaperi cu suprafete medii si mari, de pana la 1.500mp.

Masina pentru spalat si aspirat pardoseli marca Lavor model FREE EVO 50B este usor de manevrat, are panou de control ergonomic si este foarte eficienta in spalarea pardoselilor dure din depozite sau magazine cu suprafete medii si mari, saloane auto, intreprinderi, spitale, cladiri administrative, birouri, etc.

Masina automata pentru curatenie FREE EVO 50B de la LAVOR este echipata cu o perie disc care spala impecabil, iar bara parabolica de captare a apei din spatele periei impreuna cu aspiratorul din echiparea standard usuca imediat pardoseala.

Masina de spalat pardoseli FREE EVO 50B dispune de asemenea, de un rezervor detasabil pentru apa murdara cu capacitatea de 60 litri si un sistem special ce protejeaza motorul de scurgeri.

Totodata golirea rezervorului de colectare al apei uzate se poate face si prin furtunul de golire direct la canalizare.

Datorita manerului special, modelul FREE EVO 50B pentru curatarea pardoselilor nu ocupa mult spatiu de depozitare.

Potrivit pentru a functiona in spatii foarte aglomerate precum magazine medii si mari, birouri, bucatarii, scoli, spitale, baruri, sali de sport, restaurante, etc.

Flux reglabil al apei (pornire-oprire automata cu supapa solenoida) si al solutiei cu detergent in functie de tipul de suprafata.

Perie cu eliberare rapida in echiparea standard.

Rezervor pentru apa murdara detasabil. 

Echipamentul FREE EVO 50B de la LAVOR este o masina profesionala pentru spalarea si uscarea pardoselilor cu actionare prin impingere (semi-automata datorita periei rotative). 

Panoul de comanda analogic este usor de folosit. 

Maneta de control pentru operarea periei si a fluxului de iesire a apei cu detergent.

Comutator general PORNIT/ OPRIT, comutator pentru motorul periei si al aspiratorului, comutator de operare cu supapa solenoida pentru distributia apei si a detergentului.

Racleta parabolica din cauciuc siliconic este special proiectata pentru a permite inlocuirea usoara a lamelelor de cauciuc. 

Placa cu peria flotanta si racleta ofera presiune adecvata pentru orice tip de podea dura.

Masina de spalat si aspirat pardoseli dure model FREE EVO 50B LAVOR permite o libertate foarte ridicata de deplasare fara a fi limitata de cabluri electrice. 

Chiar daca deplasarea este mecanica (prin impingere), putem spune ca masina se deplaseaza printr-un sistem cu semi-propulsie generat de rotatia periei in contact cu pardoseala, facilitand astfel deplasarea fara efort mare din partea utilizatorului. 

Productie ITALIA