IN STOC! 790 € + TVA

Esti interesat? Comanda!

Grinda vibranta cu manere SVH Blue MaxiVIB se foloseste pentru vibrarea si nivelarea betonului, are motor termic in 4 timpi pe benzina, HONDA GX251,1CP profil aluminiu 2,5m

Grinda vibranta SVH Blue MaxiVIB este echipata cu tampoane de amortizare a vibratiilor pentru a reduce vibratiile transmise la mana utilizatorului. 

Manerele de sustinere sunt vopsite in camp electrostatic pentru o mai mare rezistenta. 

Grinda vinranta SVH Blue MaxiVIB are posibilitatea de reglare a inclinatiei manerelor pentru sporitrea confortului utilizatorului in timpul etapei de vibrare si nivelare a betonului.

Productie ITALIA

Informatii suplimentare

CARACTERISTICI TEHNICE: Grinda vibranta SVH Blue MaxiVIB cu profil aluminiu 2m

Motor termic HONDA GX25 pe benzinã in 4 timpi de 1,1CP
Lungime profil de aluminiu 2,5m
Forţã centrifuga: 1500N
Frecvenţa: 166Hz
Tampoane ptr amortizarea vibraţiilor transmise utilizatorului
Profil din aluminiu
Forma profilului de aluminiu - L
Masa: 16Kg

Grinda vibranta cu manere pentru vibrarea si nivelarea betonului SVH Blue MaxiVIB  cu lungimea profilului de aluminiu de 2,5m este echipata cu motor HONDA GX25
Motorul HONDA al acestei grinzi vibrante folosita pentru vibrarea si nivelarea betonului utilizeaza drept combustibil benzina. 
Motorul acestei grinzi vibrante pentru vibrarea betonului are o putere de 1,1CP pentru varianta cu motorizare HONDA GX25.
Greutatea acestui model de grinda vibranta cu manere ce poate fi utilizata pentru nivelarea si vibrarea betonului la suprafata este de 16kg.

Lungimea profilului pentru grinda vibranta cu manere SVH Blue MaxiVIB  poate sa fie: 2 sau 2,5m

Acest model de grinda vibranta cu manere SVH Blue MaxiVIB  are un sistem de vibratie simplu.

Grinda vibranta cu manere SVH Blue MaxiVIB  este usor de utilizat pentru vibrarea si finisarea suprafetelor de beton, iar intretinerea acestei grinzi vibrante prezinta costuri reduse in timp si fiabilitate ridicata. 

Grinda vibranta cu manere SVH Blue MaxiVIB  este echipata cu doua manere de sustinere vopsite in camp electrostatic, cu sistem de oprire automata a motorului si cu acceleratie pe maner!

Aceasta grinda vibranta poate fi folosita de un singur operator si este echipata cu amortizoare pentru reducerea vibratiilor transmise catre operator in timpul etapei de vibrare si nivelare a betonului!

Productie ITALIA