Esti interesat? Afla cat costa!

Freza de zapada BCS 720 POWER SAFE cu lama, cu motor HONDA GX270 pe benzina, putere 9CP, pornire manuala, latime de lucru 1000mm, inaltime de lucru 200mm.
Informatii suplimentare

Freza de zapada cu lama BCS 720 POWER SAFE este un model autopropulsat, echipata cu motor HONDA GX270 de 9CP, dotata cu ambreiaj hidraulic Power Safe cu comanda manuala si auto-ventilatie, cu tractiune pe doua roti si posibilitate de dirijare in directia dorita a jetului de zapada. Ambreiajul hidraulic Power Safe nu necesita intretinere sau ajustare in timp, avand rezistenta practic nelimitata chiar si atunci cand este utilizat in sarcina mare.
Freza de zapada cu lama BCS 720 POWER SAFE ofera posibilitatea selectiei vitezei de drum. Freza de zapada cu lama BCS 720 POWER SAFE este echipata cu o priza de putere independenta pentru a putea executa o gama larga de lucrari.
Angrenajul cutiei de viteze al frezei de zapada cu lama BCS 720 POWER SAFE functioneaza in baie de ulei, garantand o durata lunga de viata si o fiabilitate ridicata in timp.
Structura din aluminiu turnat sub presiune a frezei de zapada cu lama BCS 720 POWER SAFE o face extrem de usoara si usor de manevrat pe orice tip de teren. Ambreiajul nu necesită întretinere si are auto-ventilatie pentru a preveni supraîncălzirea în timpul folosirii în regim de mare putere si pentru a asigura o durată lungă de viată.
Comenzile ergonomice reduc efortul manual, dând posibilitatea utilizatorului să obtină un randament ridicat.


CARACTERISTICI TEHNICE:  FREZA DE ZAPADA BCS 720 POWER SAFE

Tip motor: HONDA GX270
Putere motor: 9CP
Cilindree: 270cc
Combustibil: benzina
Pornire: manuala
Ambreiaj: hidraulic
Cutia de viteze in baie de ulei: 2 viteze in fata, 2 viteze in spate
Inversor de sens: dotare standard
Frana de parcare: dotare standard
Ghidon anti-vibratii: dotare standard
Dispozitiv de siguranta: dotare standard
Latime de lucru lama: 1000mm
Inaltime de lucru lama: 200mm
Orientabila in lateral: 3 unghiuri de lucru
Avans: autopropulsat