Esti interesat? Afla cat costa!

Freza de zapada BCS 615L cu lama, cu motor HONDA GX200 pe benzina, putere 6,5CP, pornire manuala, latime de lucru 1000mm, inaltime de lucru 200mm.
Informatii suplimentare

Freza de zapada cu lama BCS 615L este un model autopropulsat, echipata cu motor HONDA GX200 de 6,5CP in 4 timpi pe benzina, cu tractiune pe doua roti si posibilitate de dirijare in directia dorita a jetului de zapada.
Freza de zapada cu lama BCS 615L ofera posibilitatea selectiei vitezei de drum. Freza de zapada cu lama BCS 615L este echipata cu priza de putere independenta pentru a putea executa o gama larga de lucrari.
Angrenajul cutiei de viteze al frezei de zapada cu lama BCS 615L functioneaza in baie de ulei, garantand o durata lunga de viata rezultand astfel o fiabilitate ridicata.
Structura din aluminiu turnat sub presiune a frezei de zapada cu lama BCS 615L o face extrem de usoara si usor de manevrat pe orice tip de teren. Ambreiajul nu necesită întretinere si are auto-ventilatie pentru a preveni supraîncălzirea în timpul folosirii în regim de mare putere si pentru a asigura o durată lungă de viată.
Comenzile ergonomice reduc efortul manual dând posibilitatea utilizatorului să obtină un randament ridicat.


CARACTERISTICI TEHNICE:  FREZA DE ZAPADA BCS 615L

Tip motor: HONDA GX200
Putere motor: 6,5CP
Cilindree: 200cc
Combustibil: benzina
Pornire: manuala
Ambreiaj: uscat
Cutia de viteze in baie de ulei: 2 viteze in fata, 2 viteze in spate
Inversor de sens: dotare standard
Ghidon anti-vibratii: dotare standard
Dispozitiv de siguranta: dotare standard
Latime de lucru lama: 1000mm
Inaltime de lucru lama: 200mm
Orientabila in lateral: 3 unghiuri de lucru
Avans: autopropulsat