IN STOC! Pret de OCAZIE!

Esti interesat? Comanda!

Cel mai utilizat elicopter pentru finisarea betonului in randul constructorilor de pardoseli industriale. 

Finisorul de beton BARIKELL 4x90 gama Profesional cu diametrul de 900mm si motor HONDA GX160 este un echipament cu fiabilitate ridicata si costuri mici de intretinere. 

Cu acest elicopter se pot realiza lucrari de finisare si nivelare a pardoselilor industriale din beton. 

Productie: ITALIA

Informatii suplimentare

CARACTERISTICI TEHNICE: Finisor beton 4x90 Profesional BARIKELL

Motor termic HONDA GX160 in 4 timpi
Putere motor: 5.5 CP
Combustibil: benzina
Poate lucra:
- cu disc flotor sau paleti flotori (la nivelare)
- cu paleti combi sau paleti finisori (la finisare)
Diametru de lucru cu disc flotor: 945mm 
Diametru de lucru cu paleti finisori: 900mm 
Sistem de oprire  automata in caz de accident cu contactori pe manere 
Greutate: 74kg
Productie: ITALIA

ELICOPTERUL SIMPLU 4x90 BARIKELL cu diametrul de 900mm este CEL MAI UTILIZAT FINISOR DE BETON in randul constructorilor profesionisti de PARDOSELI INDUSTRIALE!

Finisorul de beton simplu 4x90 BARIKELL cu diametrul de 900mm este echipat cu motor HONDA GX160.
Motorul HONDA al acestui  elicopter pentru finisarea betonului este alimentat cu benzina.
 
Acest elicopter pentru finisat beton poate sa fie echipat cu motor mai puternic, respectiv varianta cu motor HONDA GX200 cu puterea de 6,5CP sau varianta cu motor HONDA GX270 cu puterea de 9CP.

Optional acest finisor de beton 4x90 BARIKELL poate sa fie echipat cu motor ELECTRIC cu alimentare la 220V sau 380V, cu puterea motorului de 3,5-4,5CP. 

In varianta de motorizare electrica elicopterul de beton BARIKELL poate fi echipat cu variator de turatie al paletilor. Greutatea elicopterului in aceasta varianta de motorizare este 89kg.

Elicopterul simplu 4x90 BARIKELL pentru finisat beton utilizeza urmatoarele consumabile: paleti finisori, paleti combi, paleti sau papauci flotori si discuri flotoare.

Elicopterul de beton BARIKELL este echipat standard cu ambreiaj centrifugal Heavy Duty cu mare rezistenta in timp.

Aceasta masina de nivelat si finisat beton 4x90 BARIKELL este echipata cu sistem de protectie cu contactori pe manere pentru prevenirea accidentelor de munca, sistem ce permite oprirea rapida a motorului pentru situatii de urgenta.

Manerul metalic al acestui finisor de beton este tubular si ranforsat suplimentar, iar cadrul de protectie este confectionat din bare metalice supradimensionate.

Motorul HONDA de anduranta cu care este echipat acest finisor de beton, reductorul robust si cadrul de protectie metalic supradimensionat fac ca acest echipament pentru finisarea betonului sa aiba mare rezistenta in timp si fiabilitate ridicata.

Pentru a creste rezistenta in timp, cadrul de protectie al acestui finisor de beton este nichelat
Avantajul nichelarii cadrului metalic este reducerea gradului de aderenta a stropilor de beton, o curatare usoara, reducerea coroziunii si implicit un aspect comercial bun chiar si dupa o lunga perioada de utilizare.

Finisorul de beton beton 4x90 BARIKELL este un echipament de uz industrial pentru finisarea pardoselilor si platformelor din beton.

Elicopterele pentru beton BARIKELL se remarca prin robuste, fiabilitate ridicata si costuri mici de intretinere

Productie: ITALIA