IN STOC!

Esti interesat? Afla cat costa!

Aeroterma electrica de perete TR9 CALORE, varianta SUSPENDATA, putere calorica 9kW, debit de aer 670mcb/h, putere electrica 9kW si alimentare 400V.
Aeroterma are selector de putere in doua trepte 6kW si 9kW si functie de ventilatie suplimentara! Aeroterma TR9 CALORE este echipata standard cu sistem de protectie la supraincalzire si sistem de racire automat in caz de oprire! 

Productie: FRANTA

Informatii suplimentare

CARACTERISTICI TEHNICE: Aeroterma electrica TR9 CALORE

Putere calorica 9kW
Doua trepte de putere: 6-9kW
Debit aer: 670mcb/h
Tensiune alimentare: 400V- 50Hz
Curent absorbit: 13,5A
Putere electrica: 9kW
Clasa de protectie: IPX4
Nivel zgomot 50 dB(A)
Suport orientabil de perete: INCLUS
Functie de ventilare exclusiva: INCLUSA
Termostat ambianta incorporat: INCLUS
Putere calorica reglabila: DA
Protectie la supraincalzire: DA
Inaltime de instalare: 1,8m
Dimensiune LxlxH: 500x350x480mm   
Greutate 12kg

Gama TR CALORE - Aeroterme electrice suspendate 
Echipamentele de incalzire din seria TR CALORE sunt aeroterme electrice de incalzire destinate pentru fixarea pe perete. 
Simplu de instalat si de utilizat, acestea sunt adaptate perfect pentru incalzirea spatiilor închise si izolate de dimensiuni mici si mijlocii. 
Aceste aeroterme electrice suspendate nu ocupa spatiu la sol si nu necesita decat o sursa de alimentare electrica pentru a genera aer cald. 
Nu degaja miros sau gaze de ardere, emit o caldura sanatoasa si pot fi instalate in volume restranse, la subsol sau in spatii in care nu se accepta prezenta unei flacari deschise. 
Acestea permit incalzirea rapida, eficienta si economica a spatiilor casnice, de lucru sau publice: magazine, sali de expozitie, showroom-uri, restaurante, birouri, ateliere, garaje, lacase de cult, sali de receptie, susoluri, etc.

Simplu de instalat 
Aerotermele electrice seria TR CALORE nu necesita stocare de carburant sau cos de evacuare gaze, fiind foarte simplu de instalat.
Este suficienta fixarea pe suportul mural si racordarea la o sursa de alimentare electrica corespunzatoare 400V monofazica, urmata de cablarea panoului de comanda (cablu cu 5 fire). 
Suportul mural livrat in serie permite orientarea cu usurinta si in siguranta a aerotermelor de caldura TR CALORE, potrivit unui unghi vertical ce poate atinge 45 grade. 

Automate 
Aerotermele electrice din seria TR CALORE sunt simplu de utilizat: este suficient sa reglati temperatura dorita pe termostatul de ambianta si sa selectati o treapta de putere. 
Acestea funcţioneaza complet automat. 
Acest automatism poate fi si mai performant prin conectarea unui timer(optional).
 
Comanda de la distanta 
Aerotermele electrice seria TR CALORE sunt livrate in serie cu panou de comanda separat care permite actionarea simpla a acestora, chiar si atunci cand sunt instalate la o inaltime importanta. 
Acest panou de comanda cuprinde: 
- un termostat de ambianta care declanseaza pornirea si oprirea aparatului in functie de temperatura dorita,
- un selector cu functii care permite utilizarea aparatului la alegere, fie in functia de ventilare exclusiva, fie la putere redusa sau la putere maxima (in functie de treapta de putere selectata), 
- o borna care sa permita bransarea unui timer zilnic sau saptamanal (optional) pentru selectarea orelor de functionare. 

Fiabile 
Concepute si fabricate in Europa, aerotermele electrice seria TR CALORE dispun de carcasa metalica acoperita cu vopsea epoxidica, rezistente blindate si piese de o calitate ridicata. 
Aerotermele electrice seria TR CALORE nu presupun decat o intretinere minima (curatare) fiind potrivite pentru utilizare ocazionala sau intermitenta, intre anotimpuri, pentru ferirea de inghet, chiar si in cazul spatiilor izolate.
 
Sigure 
Aerotermele electrice seria TR CALORE sunt echipate cu grilaje de protectie in zona de aspirare a aerului si in zona de refulare a caldurii. 
Cablajul si piesele electrice sunt inaccesibile fara demontare. 
Aceste aeroterme dispun de termostat cu protectie la supraincalzire integrat care blocheaza automat aparatul in caz de temperatura interna excesiva. 
Functionarea automata nu necesita supraveghere, iar pozitionarea la inaltime asigura protectia persoanelor sau a animalelor. 
Clasa de protectie este IPX4.

Productie: FRANTA