Masina pentru spalat si aspirat pardoseli cu alimentare 230V, Dynamic 45E, productivitate 1600 mp/h

IN STOC! Pret de OCAZIE!

Esti interesat? Comanda!

Masina pentru spalat si aspirat pardoseli marca Lavor model Dynamic 45E cu tractiune mecanica (semi-propulsie) si tensiune alimentare 230V.

Capacitate maxima de lucru de pana la 2.000 mp/h

Ideala pentru curatenie in centre de infrumusetare, sali de fitness, showroom-uri de masini, magazine de dimensiuni medii si mari, spitale, scoli, restaurante etc.

Masina de spalat si aspirat Dynamic 45E LAVOR  poate fi utilizata fara intreruperi, doar prin simpla conectare a stecherului din echiparea standard la o sursa de alimentare de 230V. 

Totodata, alimentarea la tensiunea de 230V asigura o putere de aspirare ridicata de 800W, facilitand astfel uscarea rapida, aproape instantanee a pardoselilor.

Dynamic 45E marca LAVOR este un echipament industrial de inalta performata!

Productie ITALIA

Informatii suplimentare

CARACTERISTICI TEHNICE: Masina pentru spalat si aspirat pardoseli Dynamic 45E LAVOR cu alimentare 230V

Tensiune alimentare 230V 

Putere motor perie 300W

Cablu de alimentare cu stecher pentru tensiunea de alimentare 230V

Rotatii perie 150rpm

Greutate pe perie 18kg

Capacitate maxima lucru 2.000 mp/h

Diametru perie 430mm

Latime lamela aspirare 540mm

Capacitate rezervor solutie de spalat 30 litri

Capacitate rezervor colectare apa uzata maxim 35 litri

Rezervor de recuperare a apei uzate detasabil fara scule, cu vizor de control mare si furtun de descarcare extensibil

Maner pentru manipulare ajustabil pe inaltime, cu sistem de prezenta a utilizatorului, cu comenzi tactile si diagnosticare

Roti de lucru mari care nu lasa urme si rola posterioara robusta pentru schimbarea usoara a directiei de deplasare

Sistem incorporat pentru dispersia pe perie a solutiei de spalare cu detergent

Putere aspirare aspirator incorporat: 800W

Tractiune mecanica si semiautomata (generata de peria rotativa) 

Ridicare usoara cu pedala a racletei de curatare din cauciuc siliconic pentru economie de timp in exploatare

Permite curatarea eficienta a muchiilor si marginilor greu accesibile pe ambele parti datorita periei iesite din gabaritul masinii

Dimensiuni: Lungime - 117cm 

                  Inaltime - 78cm  

                  Latime 58cm

Greutate 66Kg

Productie ITALIA

Masina de spalat pardoseli Lavor model Dynamic 45E este special proiectata pentru curatarea suprafetelor de pana la 1600mp.

Masina de spalat pardoseli Lavor model Dynamic 45E este ergonomica si are manerul reglabil pe inaltime pentru a facilita transportul si depozitarea.

Masina pentru spalarea pardoselilor Lavor Dynamic 45E este destinata pentru intretinerea curateniei si a igienei in incaperi cu suprafete medii si mari de pana la 1.600mp.

Masina pentru spalat si aspirat pardoseli marca Lavor model Dynamic 45E este usor de manevrat, are panou de control ergonomic si este foarte eficienta la spalarea pardoselilor dure din depozite sau magazine cu suprafete medii si mari, saloane auto, intreprinderi, spitale, cladiri administrative, birouri, etc.

Masina automata pentru curatenie Dynamic 45E de la LAVOR este echipata cu o perie disc care spala impecabil, iar bara parabolica de captare a apei din spatele periei impreuna cu aspiratorul din echiparea standard usuca imediat pardoseala.

Masina de spalat si aspirat pardoseli Dynamic 45E de la LAVOR se remarca printr-o putere mare de aspiratie de aproximativ 800W.

Masina de spalat pardoseli Dynamic 45E dispune de asemenea, de un rezervor detasabil pentru apa murdara cu capacitatea de 35 litri si un sistem special ce protejeaza motorul la scurgeri de apa.

Totodata golirea rezervorului de colectare a apei uzate se poate face si prin furtunul de golire direct la canalizare.

Datorita manerului reglabil pe inaltime, modelul Dynamic 45E marca LAVOR pentru curatarea pardoselilor nu ocupa mult spatiu de depozitare.

Totodata prin reglarea pe inaltime a manerului se poate usura curatenia in incaperi de dimensiuni mici.

Potrivit pentru a functiona in spatii foarte aglomerate precum magazine medii si mari, birouri, bucatarii, scoli, spitale, baruri, sali de sport, restaurante, etc.

Flux reglabil pentru apa (pornire-oprire automata cu supapa solenoida) si a solutiei cu detergent in functie de tipul de suprafata.

Perie cu eliberare rapida in echiparea standard.

Rezervorul pentru apa murdara este detasabil. 

Echipamentul Dynamic 45E de la LAVOR este o masina profesionala pentru spalarea si uscarea pardoselilor cu actionare prin impingere (semi-automata datorita periei rotative). 

Panoul de comanda analogic este usor de folosit. 

Maneta de control pentru operarea periei si a fluxului de iesire a apei cu detergent.

Comutator general PORNIT/ OPRIT, comutator pentru motorul periei si al aspiratorului, comutator de pornire a supapei solenoide pentru distributia apei si a detergentului.

Racleta parabolica din cauciuc siliconic este special proiectata pentru a permite inlocuirea usoara a lamelelor din cauciuc siliconic. 

Placa cu peria flotanta si racleta ofera presiune adecvata pentru orice tip de podea dura.

Masina de spalat si aspirat pardoseli dure model Dynamic 45E LAVOR permite o libertate de deplasare limitata care este data de lungimea cablului de alimentare. 

Avantajul principal al masinii de spalat si aspirat pardoseli Dynamic 45E LAVOR il reprezinta puterea ridicata a aspiratorului incorporat de aproximativ 800W. Puterea mare de aspirare faciliteaza uscarea rapida a pardoselilor dupa spalare (uscarea este aproape instantanee).

Chiar daca deplasarea este mecanica (prin impingere), putem spune ca masina se deplaseaza printr-un sistem cu semi-propulsie generat de rotatia periei in contact cu pardoseala, facilitand astfel deplasarea fara efort prea mare din partea utilizatorului. 

Productie ITALIA