IN STOC! Pret de OCAZIE!

Esti interesat? Comanda!

Ax flexibil de imersie pentru vibratorul STRONG cu lungimea de 4m si cap de vibrare de 45mm
Axul flexibil de antrenare este compatibil cu motorul electric al vibratorului de beton STRONG fiind echipat cu cupla standard STRONG pentru cuplare si decuplare rapida. Datorita acestui sistem de cuplare, cuplarea intre axul de transmisie si motorul STRONG este rapida (sistem de cuplare rapida cu filet).

Informatii suplimentare

Ax flexibil de transmisie pentru vibratorul de beton STRONG cu lungimea de 4m si cap de 45mm

Lungime furtun de imersie in beton pentru vibratorul STRONG 4m.

Axul flexibil de transmisie pentru vibratorul de beton STRONG este realizat din cauciuc cu mare rezistenta la abraziune armat la interior cu armatura metalica (plasa metalica).
Totodata pentru a-i creste rezistenta, interiorul axului flexibil pentru vibratorul de beton STRONG este armat cu manson metalic flexibil.

In interiorul axului flexibil de transmisie STRONG se afla miezul metalic flexibil rotativ (cablu de transmisie) care transmite rotatia de la motorul electric STRONG cu puterea de 2300W la capul de vibrare cu diametrul de 45mm. 
Miezul metalic al furtunului de imersie al vibratorului de beton STRONG este lubrifiat la interior cu vaselina grafitata pentru reducerea frecarii si pentru a-i creste rezistenta in exploatare.
Sectiunea miezului metalic interior (arcului de transmisie) la intrarea in motorul electric STRONG este hexagonala!
Cuplarea intre motorul electric al vibratorului pentru beton STRONG si axul de antrenare cu lungimea de 4m nu necesita scule suplimentare, se face rapid si este foarte usoara, sistem de cuplare cu filet!