IN STOC!

Esti interesat? Afla cat costa!

Vibrator beton pneumatic PNU40 ENAR echipat cu cap de vibrare diametru 40mm si furtun de imersie cu lungimea 2m. 
Vibratorul de beton pneumatic PNU40 ENAR dezvolta o forta centrifuga de 2.000N cu o frecventa 19.000rpm la o presiune de lucru 6 bar. 
Consumul de aer este 500l/min si are o capacitate de vibrare de 14mcb/h. 
Greutate 4,5kg 
Productie SPANIA
Informatii suplimentare

CARACTERISTICI TEHNICE: Vibrator Beton Pneumatic PNU40
 
Diametru cap vibrare: 40mm
Lungime cap de vibrare: 300mm
Frecventa: 19.000rpm
Forta centrifuga: 2.000N
Presiune de lucru: 6bar
Consum aer: 500 l/min
Productivitate: 14 mc/h
Greutate: 4,5kg

La cerere, putem livra furtun de imersie cu lungimea 4m, 6m, 8m.

Lanci vibratoare pneumatice PNU-ENAR.

De la lucrarea cea mai mică la cea mai mare, modelele PNU marca ENAR Spania ofera o gamă extinsă de vibratoare interne pneumatice care să se potrivească nevoilor dvs. din santier.

Acţionate cu aer de la un compresor de aer, vibratoarele interne pneumatice PNU-ENAR furnizează vibraţii cu amplitudine ridicată.

Vibratoarele interne pneumatice PNU-ENAR sunt răcite de aerul comprimat pentru o utilizare comodă!

Vibratoarele de beton pneumatice PNU-ENAR pot fi utilizate chiar şi in locuri izolate unde nu este disponibilă energia electrică.

Acest tip de vibratoare pneumatice au puţine piese in mişcare, sunt robuste şi construite să aibe o rezistenta ridicata cu o mentenanţă redusă.

Forţele centrifuge de inaltă performanţă fac vibratoarele interne pneumatice PNU ENAR adecvate pentru toate densităţile de beton de la tasare scăzută la cea inaltă.

Vibratoarele pneumatice PNU ENAR transmit NIVEL SCAZUT DE VIBRAŢII la mana/bratul utilizatorului. Furtunul proiectat in configuraţie multi-strat asigură un traseu simplu de evacuare al aerului. Furtunul de admisie aer nu se roteşte, ceea ce reduce la minim vibraţiile la mana/bratul utilizatorului.

Vibratoarele pneumatice PNU ENAR au CONSTRUCTIE ROBUSTA, numar mic de piese in miscare pentru o intreţinere simplă şi o viaţă funcţională indelungată.

Vibratoarele pneumatice PNU ENAR sunt răcite cu aer comprimat şi nu de imersia in beton, astfel incat ele pot fi utilizate perioade mai lungi in aplicaţii cum ar fi vibrarea betonului la pereţi, stalpi, placi de beton, etc. 

Vibratoarele pneumatice PNU ENAR permit OPERARE SIMPLA - Pur şi simplu rotiţi maneta de oprire cu bilă pentru a porni sau a opri debitul de aer la vibrator. Aerul este evacuat printr-un amortizor de zgomot integrat in spatele manerului.

ENAR marca profesionala de vibratoare pneumatice de inalta PERFORMANTA!

Productie SPANIA