IN STOC! Pret de OCAZIE!

Esti interesat? Comanda!

Vibratorul de beton cu convertizor electronic de inalta frecventa incorporat IEC58 WACKER are diametrul capului de vibrare de 58mm si o capacitate de vibrare de pana la 27mcb/h
Convertizorul electronic este protejat de o carcasa de aluminiu. 

Diametrul de lucru prin utilizarea vibratorului IEC58 WACKER este 80cm.
Tensiunea de alimentare este 230V, lungimea furtunului de imersie in beton este 5m si lungimea cablului de alimentare 15m. 
Greutate 15.2kg 

Productie GERMANIA

Informatii suplimentare

Caracteristici tehnice: Vibrator beton IEC58 WACKER NEUSON - Advanced Line

  • Diametrul capului de vibrare: 58mm
  • Lungimea capului de vibrare: 327mm
  • Greutate operationala cu furtun de imersie de 5m - 15.2kg
  • Diametrul de actiune al capului de vibrare: 80cm
  • Numar vibratii: 12.000 rpm
  • Motorul de inalta frecventa este conectat la un convertizor de inalta frecventa integrat
  • Tensiune alimentare 230V, 50Hz
  • Curent absorbit 5A
  • Lungime maxima a furtunului de imersie in beton 10m (la cerere)
  • Lungime cablu de alimentare 15m

Vibratoarele interne de inalta frecventa din seria IEC marca WACKER NEUSON se mai numesc si vibratoare interne pentru beton cu convertizor incorporat si prin urmare, ofera doua componente esentiale (convertizor electronic de inalta frecventa si cap de vibrare de inalta frecventa) intr-un singur produs de inalta fiabilitate pentru obtinerea unei vibrari de inalta performanta a betonului.

Vibratoarele interne seria IEC marca WACKER NEUSON sunt caracterizate printr-un nivel ridicat al vibratiilor si o flexibilitate ridicata in santier (manipularea lor in santier este foarte simpla). 

Ergonomia vibratorului de beton de inalta frecventa seria IEC marca WACKER NEUSON si raportul pret-calitate fac ca acest tip de vibrator pentru beton sa fie foarte folosit in lucrarile mari de vibrare a betonului. 

Motorul electric de inalta frecventa din capul de vibrare are performante foarte ridicate in timpul etapelor de turnare si vibrare a betonului.

Datorita designului robust si ergonomic, vibratorului de beton seria IEC marca WACKER NEUSON  este unul dintre cele mai folosite vibratoare pentru beton in lucrari mari si de anduranta.

Vibratoare interne seria seria IEC marca WACKER NEUSON sunt disponibile in 3 dimensiuni ale capului de vibrare: IEC38, IEC45 si IEC58.

Vibratoarele de beton cu convertiozor incorporat din seria IEC marca WACKER NEUSON sunt foarte utilizate datorita raportului atractiv pret-performanta.

Convertizor electronic integrat de inalta frecventa

Vibrator de beton cu cost redus si performata ridicata.

Nu este necesar un convertizor de inalta frecventa suplimentar pentru a acționa acest vibrator intern. 

Performanta si randamentul ridicat permit o functionare sigura cu generatoarele de curent si de asemenea, cu tensiuni de intrare fluctuante.

Panoul electronic de control

Componentele electronice sunt inchise in carcasa de aluminiu si inglobate in rasina fiind perfect protejate pentru o durata lunga de viata in conditii de exploatare dificile.

Echipare standard cu intrerupator rezidual de curent.

Protectie ideala impotriva socurilor electrice: un intrerupator de protectie la sol integrat controleaza alimentarea uniforma si iesirea de curent. 

Daca sunt depistate scurgeri de curent pe suprafata externa, unitatea electronica se opreste in trei milisecunde.

Dimensiunile capetelor de vibrare sunt diferite pentru a putea raspunde tuturor aplicatiilor: 38mm (elemente cu armatura deasa), 45mm (elemente precum stalpi, fundatii, diafragme) si 58mm (fundatii si elemente de dimensiuni mari).

Capul de vibrare este metalic, extrem de rezistent si este tratat termic pentru o mare rezistenta la uzura si la ciocnirea cu agregatele din masa de beton.

Furtunul de protectie are lungimea standard de 5m si este fabricat dintr-un material foarte rezistent la uzura si abraziune.

Lungimea furtunului poate fi de maxim 10 (optional, la cerere).

Cablul de alimentare al vibratorului de beton din seria IEC marca WACKER NEUSON permite o mare libertate de miscare in santier. 

Lungimea cablului de alimentare este de 15 metri (lungime standard).

Cablul de alimentare este fabricat din materiale de inalta calitate pentru o rezistenta maxima si intretinere redusa.

Vibratoarele de beton cu convertizor electronic incorporat din seria IEC marca WACKER NEUSON sunt ideale pentru santiere mari cu zone mari de lucru.

Spre deosebire de vibratoarele interne normale unde trebuie sa transportati convertizorul de inalta frecventa din loc in loc atunci cand trebuie sa vibrati o suprafata mare, gama IEC de la Wacker Neuson are avantajul convertizorului de inalta frecventa care este deja integrat in unitate. 

Trebuie doar să conectati cablul de alimentare la o sursa de alimentare cu tensiunea de 230V si vibratorul IEC WACKER este gata de lucru. 

Operatorul poate purta unitatea cu convertizor in spatele si in acelasi timp poate fi amplasata pe orice suprafata (pamant, fier, beton) fiind protejata la socuri mecanice.

Acest lucru este in totalitate sigur, datorita sistemului de protectie de siguranta care depisteaza orice scurgere de curent si opreste vibratorul in 3 milisecunde. 

Productie: GERMANIA