IN STOC! Pret de OCAZIE!

Esti interesat? Comanda!

Ax flexibil de transmisie pentru vibratorul de beton WACKER NEUSON cu lungimea de 4m
Axul flexibil de antrenare SM4-S este compatibil cu motorul electric al vibratorului de beton Wacker Neuson modelele M1500 si M2500 si este echipat standard cu cupla standard WACKER NEUSON pentru cuplare si decuplare rapida.

Datorita acestui sistem specific WACKER NEUSON, cuplarea/decuplarea intre axul de transmisie si motorul M1500/M2500 Wacker Neuson este foarte rapida si nu necesita scule suplimentare. 

Productie GERMANIA

Informatii suplimentare

Ax flexibil de transmisie SM4-S pentru vibratorul de beton WACKER NEUSON cu lungimea de 4m

Lungimea furtunului de imersie in beton pentru vibratorul WACKER NEUSON la modelul SM4-S este de 4m.

Acest furtun de imersie cu lungimea de 4m SM4-S WACKER NEUSON poate fi utilizat impreuna cu capetele de vibrare cu diametrul 35, 45, 55 si  65mm.


Axul flexibil de transmisie pentru vibratorul de beton WACKER NEUSON este realizat din cauciuc cu mare rezistenta la abraziune armat la interior cu armatura metalica (plasa metalica).
Totodata pentru a-i creste rezistenta, interiorul axului flexibil pentru vibratorul de beton WACKER NEUSON este armat cu manson metalic flexibil.
Furtunul de imersie pentru vibratorul de beton WACKER NEUSON este echipat standard cu o-ring de cauciuc pentru o buna etanseitate cu capul de vibrare si pentru a evita patrunderea apei in interiorul capului de vibrare.
In interiorul axului flexibil de transmisie WACKER NEUSON se afla miezul metalic flexibil rotativ (cablu de transmisie) care transmite rotatia de la motorul electric M1500 sau M2500 WACKER NEUSON cu puterea de 1500/1800W la capul de vibrare.
Miezul metalic al furtunului de imersie al vibratorului de beton WACKER NEUSON este lubrifiat la interior cu vaselina grafitata pentru reducerea frecarii si pentru a-i creste rezistenta in exploatare.
Sectiunea miezului metalic interior (arcului de transmisie) la intrarea in motorul electric WACKER NEUSON este patrata!
Cuplarea intre motorul electric al vibratorului pentru beton WACKER NEUSON si axul de antrenare SM4-S cu lungimea de 4m nu necesita scule suplimentare, se face rapid si este foarte usoara!

Productie: GERMANIA