IN STOC! Pret de OCAZIE!

Esti interesat? Comanda!

Ax flexibil de transmisie pentru vibratorul SIFEE cu lungimea de 4m
Axul flexibil de antrenare este compatibil cu motorul electric al vibratorului de beton SIFEE fiind echipat standard cu cupla standard SIFEE pentru cuplare si decuplare rapida. Datorita acestui sistem de cuplare, cuplarea intre axul de transmisie si motorul SIFEE este foarte rapida. 
Productie SPANIA

Informatii suplimentare

Ax flexibil de transmisie pentru vibratorul de beton SIFEE cu lungimea de 4m

Lungime furtun de imersie in beton pentru vibratorul SIFEE 4m.

Acest furtun de imersie cu lungimea de 4m SIFEE poate fi utilizat impreuna cu capetele de vibrare cu diametrul 38, 48, 58mm.


Axul flexibil de transmisie pentru vibratorul de beton SIFEE este realizat din cauciuc cu mare rezistenta la abraziune armat la interior cu armatura metalica (plasa metalica).
Totodata pentru a-i creste rezistenta, interiorul axului flexibil pentru vibratorul de beton SIFEE este armat cu manson metalic flexibil.
Furtunul de imersie pentru vibratorul de beton SIFEE este echipat standard cu o-ring de cauciuc pentru o buna etanseitate cu capul de vibrare si pentru a evita patrunderea apei in interiorul capului de vibrare.
In interiorul axului flexibil de transmisie SIFEE se afla miezul metalic flexibil rotativ (cablu de transmisie) care transmite rotatia de la motorul electric SIFEE cu puterea de 2300W la capul de vibrare.
Miezul metalic al furtunului de imersie al vibratorului de beton SIFEE este lubrifiat la interior cu vaselina grafitata pentru reducerea frecarii si pentru a-i creste rezistenta in exploatare.
Sectiunea miezului metalic interior (arcului de transmisie) la intrarea in motorul electric SIFEE este hexagonala!
Cuplarea intre motorul electric al vibratorului pentru beton SIFEE si axul de antrenare cu lungimea de 4m nu necesita scule suplimentare, se face rapid si este foarte usoara!
Productie: SPANIA