• PROMOTIE
IN STOC! Pret de OCAZIE!

Esti interesat? Comanda!

Vibratorul de beton SIFEE face parte din categoria vibratoarelor profesionale, de inalta performanta, de uz industrial pentru lucrari medii si mari de vibrare a betonului, avand fiabilitate ridicata. 
Ansamblul complet SIFEE este format din: MOTOR ELECTRIC (alimentare 220V, putere 2300W, turatie 18.000r.p.m.) + AX ANTRENARE cu lungimea 6mCAP DE VIBRARE de 38÷48÷58mm.

Productie SPANIA

Informatii suplimentare

SETUL COMPLET contine: 1buc motor electric SIFEE + 1buc ax flexibil de imersie cu lungimea 6m + 1buc cap de vibrare cu diametrul 38-48-58mm (1 buc cap de vibrare la alegere)

Vibratorul de beton SIFEE este un echipament profesional avand rezistenta ridicata in conditii de utilizare indelungata! 

Lungimea maxima a furtunului de imersie in cazul vibratorului SIFEE este 6m.
Pentru vibratorul de beton SIFEE sistem complet cu lungimea furtunului de 6m va rugam sa contactati departamentul vanzari!

Setul complet este format din: motor electric SIFEE 2300W + ax flexibil de imersie in beton 6m + Cap de vibrare 38, 48, 58mm. 

Vibratorul de beton SIFEE este cel mai utilizat model de vibrator pentru lucrari de anduranta, de vibrare a betonului, datorita FIABILITATII RIDICATE! 


CARACTERISTICI TEHNICE: Vibrator beton SIFEE

Tensiune alimentare: 220V, 50Hz
Putere motor electric: 2300W
Turatie motor la mers in gol: 18.000r.p.m.
Furtun flexibil cu lungimi: 6m
Diametru cap de vibrare: Ø 38÷48÷58mm
Capete de vibrare interschimbabile
Turatie motor la mers in sarcina: 12.000÷14.000 r.p.m.
Carcasa robusta, antisoc
Ventilator puternic, cu filtru protectie praf
Motorul electric se tine agatat de cureaua din dotare pe umar in timpul etapei de vibrare,
Greutate motor electric: 4,8 kg
Productie SPANIA

Sistem special proiectat pentru prinderea axului flexibil de unitatea de antrenare (motor)! Cuplare rapida (cu surub) a cuplei axului flexibil fara a fi necesare alte scule suplimentare!

Vibratorul de beton SIFEE este un echipament profesional de incredere avand fiablitate ridicata, fiind usor de manipulat si usor de intretinut!

Modelul de vibrator pentru beton SIFEE a demonstrat de-a lungul timpului ca este cel mai folosit model de vibrator pentru vibrarea betonului din Romania, din gama de vibratoare de beton portabile tinand cont de performantele tehnice si principiul de functionare!

Principiul de functionare al vibratorului SIFEE este PRINCIPIUL CU EXCENTRIC!

Principiul de functionare cu excentric al vibratorului de beton SIFEE asigura vibratii constante pe parcursul intregii etape de turnare si vibrare a betonului!

Vibratorul pentru beton SIFEE este ideal pentru vibrarea unor volume de beton medii si mari (pana la 35 mc/h).
Greutatea mica, usurinta in utilizare, constructia modulara ce permite interschimbarea rapida a axului si capului de vibrare si pretul redus fac din vibratorul SIFEE modelul cel mai utilizat pentru lucrarile uzuale de vibrare a betonului.

Cu vibratorul de beton SIFEE se pot realiza atat lucrari de vibrare a fundatiilor, stalpilor, peretilor sau grinzilor (utilizand capetele de vibrare cu diametru 38 - 48 - 58 mm) cat si a grinzilor cu armatura deasa utilizand capete de vibrare cu diametrul de 38mm).

Vibratorul pentru beton marca SIFEE este un vibrator portabil de inalta performanta!
Vibratorul de beton SIFEE este format dintr-o unitate motoare electrica, un ax flexibil şi un cap de vibrare cu excentric.
Motorul electric este robust si are dubla clasa de izolatie!
Axul flexibil este realizat dintr-un cauciuc dur cu un miez interior, metalic flexibil rotativ.
Cuplarea axului flexibil cu unitatea electrica SIFEE este usoara, se face rapid si nu necesita scule suplimentare.

Vibratorul de beton SIFEE este un echipament usor de intretinut, costurile de intretinere fiind mici in timp!