• PROMOTIE
IN STOC! Pret de OCAZIE!

Esti interesat? Comanda!

Vibrator beton SIFEE compatibil cu sistemul MAXIVIB TREMIX. Vibratorul de beton SIFEE este un echipament profesional, de uz industrial, de inalta performanta usor de utilizat avand o greutate redusa! 
Setul complet complet cuprinde: Motor electric 2300W SIFEE + ax flexibil de imersie in beton cu lungimea de 4m + Cap de vibrare 38, 48, 58mm ( un singur cap de vibrare la alegere). 
Productie SPANIA

Informatii suplimentare

CARACTERISTICI TEHNICE: Vibrator beton SIFEE compatibil cu sistemul MAXIVIB TREMIX

Tensiune alimentare motor electric: 220V, 50Hz
Putere motor electric 2300W
Capete de vibrare cu diametru: 38, 48, 58mm
Lungime furtun flexibil de imersie: 4m
Turatie motor la mers in gol: 18.000 r.p.m.
Turatie motor la mers in sarcina: 12.000÷14.000 r.p.m.
Sistem rapid de cuplare MAXIVIB TREMIX intre unitatea electrica si axul flexibil de 4m
Capete de vibrare demontabile si interschimbabile
Fiabil si usor de utilizat!
Greutate motor: 4,8kg
Productie: SPANIA

Vibratorul de beton SIFEE compatibil cu sistemul MAXIVIB TREMIX este cel mai utilizat model de vibrator pentru lucrari de anduranta, de vibrare a betonului, datorita FIABILITATII RIDICATE! 

Sistem special proiectat pentru prinderea axului flexibil de motorul electric!
Sistemul de cuplare intre motorul electric si cupla axului de antrenare este simplu si nu sunt necesare alte scule suplimentare!

Vibratorul de beton SIFEE compatibil MAXIVIB TREMIX este un echipament profesional de incredere, fiabilitatea acestuia fiind demonstrata de-a lungul anilor!

Principiul de functionare al vibratorului SIFEE compatibil MAXIVIB TREMIX este PRINCIPIUL CU EXCENTRIC!

Principiul de functionare cu excentric al vibratorului de beton SIFEE compatibil MAXIVIB TREMIX asigura vibratii constante pe intreaga perioada de vibrare a betonului in santier!

Vibratorul pentru beton SIFEE compatibil MAXIVIB TREMIX este ideal pentru vibrarea unor volume de beton medii si mari (pana la 35 mc/h). 
Greutatea mica, usurinta in utilizare, constructia modulara ce permite interschimbarea rapida a axului si capului de vibrare si pretul redus, fac din vibratorul SIFEE compatibil MAXIVIB TREMIX, modelul cel mai utilizat pentru lucrarile uzuale de vibrare a betonului. 

Cu vibratorul de beton SIFEE compatibil MAXIVIB TREMIX se pot realiza atat lucrari de vibrare a fundatiilor, stalpilor, peretilor sau grinzilor (utilizand capetele de vibrare cu diametru 38 - 48 - 58 mm) cat si a grinzilor cu armatura deasa utilizand capete de vibrare cu diametrul de 25 - 38 mm).

Vibratorul pentru beton marca SIFEE compatibil MAXIVIB TREMIX este un vibrator portabil de inalta performanta pentru uz industrial!