• PROMOTIE
IN STOC! Pret de OCAZIE!

Esti interesat? Comanda!

Ax flexibil de transmisie, compatibil cu vibratorul de beton MAXIVIB TREMIX.
Lungimea furtunului de imersie este 4m
Axul flexibil de antrenare compatibil cu motorul electric al vibratorului de beton MAXIVIB TREMIX este echipat standard cu cuplaj special de fixare cu gauri radiale. Datorita acestui sistem de cuplare, cuplarea intre axul de transmisie si motor este foarte rapida. 
Productie SPANIA

Informatii suplimentare

Ax flexibil de transmisie compatibil cu vibratorul de beton MAXIVIB TREMIX lungime 4m

Lungime furtun de imersie in beton 4m

Acest furtun de imersie cu lungimea de 4m compatibil MAXIVIB TREMIX poate fi utilizat impreuna cu capetele de vibrare cu diametrul 38, 48, 58mm.

Axul flexibil de transmisie compatibil cu vibratorul de beton MAXIVIB TREMIX este realizat din cauciuc cu mare rezistenta la abraziune armat la interior cu armatura metalica (plasa metalica).
Totodata pentru a-i creste rezistenta, interiorul axului flexibil compatibil cu motorul electric MAXIVIB TREMIX este armat cu manson metalic.
Axul flexibil compatibil cu motorul electric MAXIVIB TREMIX este echipat standard cu o-ring de cauciuc pentru o buna etanseitate cu capul de vibrare si pentru a evita patrunderea apei in interiorul capului de vibrare.
In interiorul axului flexibil de transmisie compatibil cu motorul electric MAXIVIB TREMIX se afla miezul metalic flexibil rotativ (cablu de transmisie) care transmite rotatia de la motorul electric MAXIVIB TREMIX la capul de vibrare.
Miezul metalic al furtunului de antrenare compatibil cu motorul electric MAXIVIB TREMIX este lubrifiat la interior cu vaselina grafitata pentru reducerea frecarii si pentru a-i creste rezistenta in exploatare.
Sectiunea miezului metalic interior (arcului de transmisie) la intrarea in motorul electric MAXIVIB TREMIX este patrata!
Cuplarea intre motorul electric al vibratorului pentru beton MAXIVIB TREMIX si axul de antrenare compatibil TREMIX nu necesita scule suplimentare, se face rapid si este foarte usoara!
Productie: SPANIA