IN STOC! Pret de OCAZIE!

Esti interesat? Comanda!

Tun electric de caldura de INOX D10i CALORE, putere calorica 6,6÷10kW, debit de aer 1500mcb/h
Tensiunea de alimentare este 400V, iar puterea electrica necesara este 10kW. 
Tunul electric de caldura D10i CALORE se poate conecta cu termostat de ambianta, are carcasa de INOX, este echipat standard cu protectie la supraincalzire si functie de ventilatie automata
Greutate: 14kg 
Productie: FRANTA

Informatii suplimentare

CARACTERISTICI TEHNICE: Tun de caldura electric D10i CALORE

Putere calorica: 10kW (34.120 kcal/h)
Trepte de putere: 6,6÷10kW
Tensiune alimentare: 400V
Debit de aer: 1500 mcb/h
Salt termic: 48,3 grade C
Curent abosrbit: 13,6A
Dimensiuni aparat (LxlxH): 505x277x511mm
Dimensiuni ambalaj (LxlxH): 542x387x315mm
Greutate: 14kg

Tun electric de caldura D10i CALORE cu carcasa de INOX, putere calorica 6,6÷10kW, debit de aer 1500mcb/h, putere electrica 10kW si alimentare 400V.
Tunul electric de caldura D10i CALORE are selector de putere in doua trepte 6,6kW si 10kW si functie automata de ventilatie! Tunul electric de caldura D10i CALORE este echipat standard cu sistem de protectie la supraincalzire!
Tun de caldura electric usor de manevrat, cu functionare usoara si silentioasa, usor de ridicat, transportat si redirectionat, functionare fara zgomot, fara miros, adecvat pentru utilizare la interior. Greutate 14kg.

Tun de caldura electric complet automat si usor de manevrat
Functionare usoara si silentioasa
Usor de ridicat, transportat si redirectionat
Selector de putere pentru functionarea in 2 trepte
Grilaj de protectie pentru functionare sigura fara risc de accidentare
Functionare fara zgomot, fara miros
Adecvat pentru utilizare la interior

Tunuri electrice de caldura, portabile
Tunurile electrice de caldura CALORE seria Di sunt generatoare de aer cald portabile care funcţionează exclusiv prin alimentare electrică 230 V monofazică (D3i) sau 400 V trifazică (D10i, D15i, DS15i, D22i, D30i).
Tunurile electrice de aer cald CALORE seria Di se caracterizează prin carcasa exterioara din oţel inoxidabil, priza de racordare rapidă pentru comandă la distanţă (termostat de ambienta) şi salt termic ridicat al fluxului de aer: de la 44.5 la 56°C în funcţie de model.

Sunt aparate foarte moderne complet automate, a căror calitate de fabricaţie le transformă în aparate cu o fiabilitate foarte ridicata, performante sigure chiar şi în cele mai dificile condiţii de utilizare: crescătorii animale, sere, agricultura, parcuri de distractie, in santiere la uscarea betonului si a altor materiale de constructii, subsoluri...

Practice
Dispunând de dimensiuni reduse, fiind uşoare şi simplu de manevrat, tunurile electrice de aer cald CALORE seria Di sunt simplu de deplasat şi transportat, chiar şi în zonele inaccesibile. Punerea în funcţiune se limitează la racordarea la reteaua de curent electric (cablu electric şi priza sunt  furnizate în serie la toate modelele - dotare standard).

Sigure
Nu degajă flacără, niciun miros sau gaz de ardere şi furnizează căldură sănătoasă. Acestea pot fi instalate în spaţii închise, în zone ermetice sau la subsol, precum şi în spaţii în care nu se permite prezenţa unei flăcări deschise. Tunurile de caldura din seria Di CALORE sunt concepute pentru a fi utilizate fără supraveghere şi sunt echipate cu protectie la supraîncălzire ce blocheaza automat funcţionarea aparatelor în caz de temperatură internă excesivă.

Performante
Tunurile electrice de aer cald CALORE seria Di sunt echipate cu rezistenţe blindate a căror dispunere optimizează contactul cu aerul ce tranzitează aparatul.
Acest lucru asigură tunurilor electrice Calore seria Di cresteri de temperatură ridicate a fluxului de aer: un D10i care aspiră aerul ambiental la 20°C va emite un aer cu temperatura de 68,3°C (saltul termic in cazul tunului de caldura electric D10i CALORE este 48,3°C).
Tunurile electrice de aer cald CALORE seria Di dispun de selector de funcţii care permite funcţionarea în mod de ventilatie exclusivă cu consum mic de energie. Acestea sunt concepute pentru acţionare manuală sau automată graţie racordului la termostatul ambianta (termostat de ambianta - optional). În acest sens, este prevăzută o priză de conectare rapidă.

Distributia aerului cald direct sau prin tub flexibil  
Graţie designului modern, tunul de caldura electric D10i CALORE poate fi utilizat cu distributie libera a aerului cald sau racordat la un tub flexibil de PVC cu diametrul de 300 mm si lungime 6m, cu scopul de a dirija aerul cald acolo unde se doreşte.
Tunurile electrice de aer cald CALORE seria Di pot fi pot fi poziţionate direct în volumul ce va fi încălzit sau la exteriorul acestuia, aerul cald fiind transmis printr-un tun flexibil din PVC pentru distributia aerului cald cu lungimea de maxim 6m.

OPŢIONAL
• Termostat ambianta cu cablu având lungimea de 10m
• Adaptor metalic pentru tubul flexibil din PVC 
• Tub flexibil din PVC pentru distributia aerului cald cu diametrul 300m, lungimea de 6 metri 
• Colier de fixare a conductei