IN STOC!

Esti interesat? Afla cat costa!

Tun de caldura SUSPENDAT pe motorina, cu ardere indirecta (cu cos de evacuare gaze), model ECS 85 CALORE, putere calorica 90,6kW, debit aer 5.100mcb/h, consum motorina 7,17kg/h, alimentare 230V. 
Generatoarele de aer cald seria ECS CALORE sunt echipamente de incalzire profesionale ce pot fi utilizate in spatii inchise (la interior), fiind necesara doar evacuarea gazelor de ardere! 

Productie: FRANTA

Informatii suplimentare

CARACTERISTICI TEHNICE: Generator de aer cald ECS 85 CALORE

Putere calorica 90,6kW (77.900kcal/h)
Randament 88,5%
Debit aer 5.100mcb/h
Crestere termica 77 grade Celsius
Consum combustibil 7,17kg/h
Alimentare electrica 230V / 50Hz
Diametru cos evacuare 150mm
Diametru tub iesire caldura 400/300 mm (1 iesire / 2 iesiri)
Putere electrica 1.140W
Combustibil motorina
Dimensiuni 1650x590x720mm
Greutate 96kg

Arzator automat de motorina cu pompa DANFOSS de inalta presiune
Poate fi conectat la un termostat, temporizator sau umidostat
Cablu de alimentare cu stecher cu lungimea 3m
Camera de combustie este confectionata din otel inox AISI 430 avand cu patru rotatii de fum
Cap de combustie cu design modern pentru obtinerea unui amestec perfect aer-motorina. Acesta permite o combustie aproape completa, cu un nivel de CO (monoxid de carbon) de 0 ppm (parti din milioane). Aerul poate fi reglat simplu si intuitiv gratie unei scari gradate, precise şi funcţionale.
Control electronic flacara cu fotocelula
Termostat de siguranta pentru a evita supraincalzirea
Furtunurile de alimentare cu carburant sunt din cauciuc rezistent la hidrocarburi, acoperite cu metal, oferind o rezistenta mare la temperaturi scazute si o mare rezistenta mecanica la taiere si zgarieturi.

Generatoarele de caldura CALORE seria ECS sunt echipate cu camera de combustie din otel inoxidabil, echipate cu schimbator de caldura ce permite racordarea la un cos de evacuare a gazelor de ardere. 
Generatoarele de aer cald CALORE seria ECS produc aer cald pur, fara miros neplacut sau gaze arse. Acestea pot fi utilizate, de asemenea, in spatii inchise, sere, ateliere, crescatorii de animale. 

Gama ECS CALORE - Generatoare de aer cald suspendate, pe motorina cu ardere indirectă
 

Tunurile de caldura CALORE din gama ECS sunt generatoare de aer cald care functioneaza cu motorina, a caror pozitionare la inaltime permite eliberarea spaţiului la sol. 
Fara a dispune de rezervor de combustibil, tunurile de caldura din seria ECS CALORE sunt destinate unei alimentari cu combustibil independente (rezervor extern, tanc de combustibil, cisterna combustibil).
Simplu de instalat, economice si performante, tunurile de caldura suspendate seria ECS CALORE asigura caldura instantaneu. 
Functionarea tunurilor de caldura din seria ECS CALORE este automata si poate fi actionata optional de termostat ambianta. 
Tunurile de caldura suspendate din seria ECS CALORE sunt echipamente profesionale de incalzire cu ardere indirecta avand camera de combustie echipata cu schimbator de caldura care permite racordarea la un cos de evacuare extern. 
Tunurile de caldura din seria ECS CALORE produc aer cald curat, fara mirosuri sau emisii de fum. 
Generatoarele de caldura ECS CALORE sunt adaptate in special pentru incalzirea atelierelor, garajelor, serelor, crescatoriilor de animale, etc. 

Performante 
Tunurile de caldura suspendate cu ardere indirecta CALORE seria ECS ofera o gama larga de puteri si debite de aer care permit obtinerea foarte rapida a caldurii dorite.
 
Sigure 
Generatoarele de caldura CALORE seria ECS ofera siguranta foarte ridicata in functionare avand urmatoarele dotari standard: 
- pre-ventilare si functie de control a arzatorului inainte de aprindere 
- control permanent al flacarii prin celula fotoelectrica 
- racire automata la final de ciclu 
- siguranta de supraincalzire care blocheaza automat generatorul in caz de temperatura interna excesiva, 
- caroserie cu pereti dubli izolati 
- protectie electrica prin siguranta la supratensiune 

Economice 
Foarte simplu de instalat, cu costuri reduse si consum redus de carburant, generatoarele de caldura seria ECS CALORE reprezinta o solutie foarte rentabila pentru uscarea, ferirea de inghet si incalzirea spatiilor. 

OPTIONAL 
- Termostat de ambianta 
- Timer 
- Minutar 
- Kit de ridicare a combustibilului pentru instalare la inaltimi de peste 3m 
- Iesiri multiple ale debitului de aer pentru dirijarea fluxului de aer in mai multe directii 
- Conducte flexibile din PVC pentru distributia aerului cald 
- Rezervoare mobile externe pentru motorina

Productie FRANTA