IN STOC! Pret de OCAZIE!

Esti interesat? Comanda!

Masina de spalat cu presiune cu apa rece, model HNR 1509LP LAVOR are un debit de apa de 540 l/h (9 l/min) si presiune maxima 160bar

Alimentare 230V, puterea motorului electric 3.000W si turatia pompei de 1.450rpm.

Pompa de inalta presiune este din cupru placata cu nichel, model MP4Ni, are dispunere liniara, are supapa by-pass incorporata si garnituri hidraulice pentru temperaturi inalte.

Pistoanele pompei sunt din otel inoxidabil acoperite cu ceramica. Motorul electric cu 4 poli si protectie termica este racit cu AER.

HNR 1509LP este echipat cu racorduri de admisie si refulare din otel inoxidabil, ceas manometru, rezervor detergent cu admisie indirecta de 2,8 litri, regulator presiune, functie TOTAL STOP, troliu cu furtun 10m.

Fara amortizor de vibratii.

Greutate 33kg

ITALIA

Informatii suplimentare

CARACTERISTICI TEHNICE: Masina de spalat cu presiune cu apa rece HNR 1509LP LAVOR

Echipata cu pompa de inalta presiune din cupru placata cu nichel, model MP4Ni cu dispunere liniara, cu supapa de eliberare presiune tip by-pass incorporata si cu garnituri hidraulice pentru temperaturi inalte.

Presiune: 150 / 160 bar

Debit de apa: 540 l/h (9 l/min)

Turatie pompa inalta presiune: 1.450 rot/min

Temperatura apa la intrare: max 40ºC

Putere absorbita: 3.000W

Tensiune de alimentare: 230V 

Dimensiuni: 76 x 41 x 75 cm

Greutate: 33kg 

Pompa liniaraMiscarea celor 3 pistoane are loc printr-un sistem de conectare cu tije si arborele cotit. 

Axa longitudinala a pistoanelor (plasate la acelasi nivel sau liniar) este perpendiculara pe axa de rotatie a motorului. 

Acest sistem este mult mai avantajos pentru a genera debite ridicate in exploatare (de pana la 21 litri/minut, 1.260 litri/ora), produce o autoamorsare mai buna a pompei de inalta presiune, iar motorul electric este mai protejat la pornire datorita efortului considerabil diminuat al acestuia.

Acest echipament are motorul electric cu 4 poli si este racit cu AER. 

Motor electric cu 4 poli cu turatia de 1450rpmMotorul electric cu 4 poli dezvolta o putere ridicata de 3.000W la o turatie de 1.450rpm. Turatia motorului electric corelata cu turatia pompei de 1.450rpm face ca functionarea sa fie cu randament ridicat. Totodata, prin turatia de 1.450rpm se reduce uzura componentelor pompei de inalta presiune, rezultand de aici o fiabilitate ridicata a echipamentului. 

Motorul electric transfera pompei de inalta presiune acelasi numar de rotatii. 

In cazul unui motor electric cu 4 poli, viteza de rotatie este mai mica (1.450 rpm) pentru toate componentele motorului electric si pompei de inalta presiune.

Acest lucru genereaza o mai mare rezistenta a componentelor pompei de inalta presiune, practic prin aceasta solutie tehnica se extinde durata de viata a pompei de inalta presiune. 

Motorul electric cu 4 poli genereaza o turatie de 1450rpm, iar prin interconectarea cu pompa de inalta presiune rezulta o uzura mult mai mica a acesteia, temperaturi de functionare mai mici care reduc uzura componentelor si o deteriorare mai mică a uleiului din interiorul pompei.

Acest model NU este echipat cu amortizor de socuri intre motorul electric si corpul pompei pentru reducerea vibratiilor transmise utilizatorului ca urmare a diferentelor mari de presiune. 

Pompa de inalta presiune din cupru placata cu nichel: Tratamentul de nichelare imbunatateste caracteristicile de baza (duritate mai mare si rezistenta imbunatatita la actiunea produselor chimice utilizate in cadrul procesului de spalare), reducand deteriorarea pompei prin cavitatie (eroziune).

Capul pompei fiind construit din cupru, se imbunatateste rezistenta mecanica la fenomene de eroziune si oxidare.

Varianta constructiva cu pistoane cu invelis ceramic asigura o durata mai mare de viata a acestora si garanteaza uzura redusa garniturilor. 

Pistoanele cu invelis ceramic au o rezistenta mult mai mare la socuri termice in conditii de utilizare intensiva.

Masina de spalat cu presiune cu apa rece HNR 1509LP LAVOR este echipata standard cu functie TOTAL STOP.

Aceasta functie TOTAL STOP inseamna ca la eliberarea pistolului se declanseaza oprirea automata a pompei de inalta presiune, evitandu-se astfel deteriorarea elementelor circuitului de inalta presiune in timpul fazei de by-pass (faza de eliberare a presiunii la oprirea echipamentului).

Apasand pe tragaci, curatitorul de inalta presiune porneste automat. 

Aceasta functie ofera protectie maxima pompei si tuturor elementelor circuitului de inalta presiune.

Echipare standard:

- Motor electric cu turatia 1.450rpm. şi racire cu aer

- cablu electric de alimentare cu lungimea de 5m

- lance de inalta presiune M22 cu reglaj joasa sau inalta presiune

- pistol presiune M22

- curatitorul este echipat standard cu functie TOTAL STOP (aceasta functie opreste total motorul si pompa de inalta presiune ori de cate ori se opreste echipamentul, evitandu-se astfel suprasolicitarea pompei la mers in gol )

- duza de inalta presiune standard 

- furtun de inalta presiune cu lungimea de 10m

- pompa de inalta presiune din cupru placata cu nichel, model MP4Ni

- 3 pistoane din otel inoxidabil acoperite cu ceramica cu dispunere liniara

- carcasa de plastic

- racorduri admisie si evacuare apa din otel inoxidabil

- recipient pentru solutie chimica de spalare cu capacitatea de 2,8 litri

- roti de transport

- tambur pentru înfășurat furtunul 

- ceas manometru - indicator presiune

- regulator presiune

Masina de spalat cu presiune cu apa rece HNR 1509LP LAVOR este un echipament de uz industrial utilizat pe scara larga in constructii, industrie, agricultura, pentru spalat masini, biciclete, mobilier, platforme de dimensiuni mici.

Masina de spalat cu presiune cu apa rece HNR 1509LP LAVOR este un echipament PROFESIONAL

Productie: ITALIA