IN STOC! Pret de OCAZIE!

Esti interesat? Comanda!

Masina de spalat cu presiune cu apa rece, model THERMIC 11HF, marca LAVOR are debitul de apa 1.080 l/h (18 l/min), presiune maxima 200bar

Echipata cu motor HONDA GX340, putere 11CP pe benzina, iar turatia pompei este de 1.450rpm.

Pompa de inalta presiune este din cupru, model CL5, are dispunere liniara, are supapa by-pass incorporata si garnituri hidraulice pentru temperaturi inalte.

Pistoanele pompei sunt construite integral din ceramica.

Racorduri de admisie si refulare din otel inoxidabil, ceas manometru, supapa termica Thermal Valve, furtun presiune 10m, reductor intre motor si pompa, reglare automata a turatiei, aspirare detergent cu sonda externa, regulator presiune, cadru din otel si roti pneumatice pentru aplicatii grele. 

Mobilitate ridicata!

Productie ITALIA

Informatii suplimentare

CARACTERISTICI TEHNICE: Masina de spalat cu presiune cu apa rece THERMIC 11HF LAVOR

Tip pompa: CL5 / 1450rpm

Presiune de lucru: 200 bar  

Debit de apa: 1.080 l/h (18 l/min)

Turatie pompa: 1.450 rot/min

Motor HONDA GX340, putere 11CP, pe benzina

Temperatura apa la intrare: max 40ºC

Nivel zgomot: 74 db

Dimensiuni: 100 x 66 x 92 cm

Greutate: 65kg 

Capul pompei fiind construit din cupru, se imbunatateste rezistenta mecanica la fenomene de eroziune si oxidare. 

Pompa liniaraMiscarea celor 3 pistoane are loc printr-un sistem de conectare cu tije si arborele cotit. 

Axa longitudinala a pistoanelor (plasate la acelasi nivel sau liniar) este perpendiculara pe axa de rotatie a motorului. 

Acest sistem este mult mai avantajos pentru a genera debite ridicate in exploatare (de pana la 21 litri/minut, 1.260 litri/ora), produce o autoamorsare mai buna a pompei de inalta presiune, iar motorul electric este mai protejat la pornire datorita efortului considerabil diminuat al acestuia.

Reductor intre motor si poma - Turatie 1.450rpm: Turatia motorului termic corelata cu turatia pompei de 1.450rpm face ca functionarea sa fie cu randament ridicat. Totodata, prin turatia de 1.450rpm se reduce uzura componentelor pompei de inalta presiune, rezultand de aici o fiabilitate ridicata a echipamentului. 

Motorul HONDA prin reductorul din echiparea standard transfera pompei de inalta presiune acelasi numar de rotatii. 

In cazul motorului termic HONDA cu reductor, viteza de rotatie este mai mica (1.450 rpm) pentru toate componentele pompei de inalta presiune.

Acest lucru genereaza o mai mare rezistenta a componentelor pompei de inalta presiune, practic prin aceasta solutie tehnica se extinde durata de viata a pompei de inalta presiune. 

Motorului termic HONDA cu reductor genereaza o turatie de 1450rpm, iar prin interconectarea cu pompa de inalta presiune rezulta o uzura mult mai mica a acesteia, temperaturi de functionare mai mici care reduc uzura componentelor si o deteriorare mai mică a uleiului din interiorul pompei.

Echipat cu:

• Motor termic HONDA in patru timpi, racit cu aer

• Reductor 1450rpm intre motor si pompa

• Reglare automata a turatiei

• Pompa de inalta presiune este din cupru, model CL5, cu dispunere liniara si garnituri hidraulice pentru temperaturi inalte.

• 3 pistoane construite complet cu ceramica cu dispunere liniara

• Racorduri de admisie si refulare din otel inoxidabil

• Instalatie de aspiratie detergent cu sonda externa

• supapa termica Thermal Valve (permite racirea eficienta a pompei de inalta presiune la oprire)

• Duza de inalta presiune standard 

• Cadru din oțel robust

• Furtun de inalta presiune cu lungimea de 10m

• Pistol presiune M22

• Lance de inalta presiune M22 cu reglare joasa si inalta presiune

• Regulator presiune

• Ceas manometru - indicator presiune

• Roti pneumatice pentru transport usor pe teren denivelat

• Tambur pentru infasurat furtunul (opțional)

Turatia motorului HONDA este corelata cu turatia pompei datorita reductorului integrat, ceea ce face ca functionarea sa fie cu randament ridicat.

Totodata, prin turatia de 1.450rpm se reduce uzura pompei de inalta presiune, rezultand de aici o fiabilitate ridicata a echipamentului.

Acest model NU ESTE echipat cu amortizor de vibratii (intre motorul HONDA si corpul pompei) pentru reducerea vibratiilor transmise utilizatorului ca urmare a diferentelor mari de presiune. 

Masina de spalat cu presiune cu apa rece THERMIC 11HF LAVOR este echipata standard cu supapa THERMAL VALVE.

Supapa THERMAL VALVE:

Cand declansatorul pistolului este eliberat, apa care curge prin pompa prin supapa tip by-pass se supraincalzeste in pompa datorita utilizarii intensive si mai devreme sau mai târziu acest lucru dauneaza etanseitatii supapelor.

Temperatura apei din pompa creste rapid datorita pompei de mare performanta chiar daca apa este eliberata prin supapa de tip by-pass. De aceea acest sistem cu supapa termica intervine pentru echilibrarea temperaturii din pompa ori de cate ori este nevoie. 

Cu acest sistem complet mecanic, supapa termica controleaza temperatura din pompa, deschide sau inchide circuitul by-pass lasand sa curga apa curata si rece in interior, inainte ca elementele de etanseitate ale pompei sa se deterioreze. 

Important este ca la terminarea utilizarii echipamentului, alimentarea cu apa de la retea sa nu fie oprita. 

Solutie simpla si foarte eficienta fara dispozitive electronice.

Avantajul principal al acestui echipament il reprezinta mobilitatea. Practic, pentru utilizare ai nevoie doar de o sursa de alimentare cu apa!

Nu este necesara sursa de alimentare cu tensiune!

Masina de spalat cu presiune cu apa rece THERMIC 11HF LAVOR este un echipament de uz industrial utilizat pe scara larga in constructii, industrie, agricultura, pentru aplicatii de uz INTENSIV.

Masina de spalat cu presiune cu apa rece THERMIC 11HF LAVOR este un echipament PROFESIONAL de inalta performanta.

Productie: Italia