IN STOC! Pret de OCAZIE

Esti interesat? Comanda!

Lance vibratoare de inalta frecventa M8AFP ENAR cu diametru capului de vibrare 75mm, capacitate de vibrare de pana la 45mcb/h, forta de compactare 9.000N. 
Alimentare 42V, frecventa 200Hz, lungimea furtunului de imersie 5m si lungimea cablului de alimentare 10m. 
Curentul absorbit de capul de vibrare 28A
Usor de utilizat si foarte rezistent pentru lucrari de anduranta! 

Productie Spania
Informatii suplimentare

CARACTERISTICI TEHNICE: Lance vibratoare M8 AFP ENAR - Cap de vibrare 75mm

Diametru cap vibrare: 75mm 
Lungime furtun imersie in beton: 5m 
Lungime cablu alimentare: 10m 
Curent absorbit: 28A
Capacitate de compactare: pana la 45mcb/h
Diametru de acţiune: 98cm
Forţă centrifugă: 9.000N
Productie: Spania

LA CERERE, putem livra vibratoare de inaltă frecventa AFP ENAR cu lungimea furtunului de imersie in beton: 7m÷10m÷12m÷16m÷20m.

Motoarele electrice din capetele de vibrare sunt echipate standard cu protectie termica.

Intrerupatorul ON/OFF, realizat din aliaj de aluminiu cu mare rezistenta la impact, este robust și etanș la apă. Modul de realizare al intrerupatorului ON/OFF din echiparea standard a vibratoarelor de inalta frecventa seria AFP ENAR exclude complet posibilitatea de umiditate in interior sau patrunderea apei in interior in timpul exploatarii pe parcursul etapei de vibrare a betonului.

Functionarea lancilor de inalta frecventa din seria AFP ENAR este silentioasa. Aceste lanci vibratoare de inalta frecventa lucreaza la turatii ridicate de aproximativ 12.000rpm.

Gama larga de diametre cu care sunt echipate lancile de inalta frecventa pentru vibrarea betonului din seria AFP Enar permit utilizarea acestora pentru toate tipurile de lucrari in constructii.

Frecvența și amplitudinea capetelor de vibrare din seria AFP ENAR garantează o compactare optimă a betonului, fără aparitia segregarilor in elementele de beton vibrate.

Vibratoarele de beton din seria AFP ENAR sunt realizate din componente cu rezistenta mare la socuri, abraziune si impact.

Lancile de inalta frecventa din seria AFP ENAR reprezinta o categorie aparte de echipamente profesionale pentru vibrarea betonului care pun accent pe reducerea vibratiilor transmise la mainile utilizatorului in timpul etapei de vibrare a betonului.

Marele avantaj al vibratoarelor de inalta frecventa din seria AFP ENAR este ca acestea isi regleaza automat turatia (in functie de calitatea betonului) pentru a putea mentine acelasi numar de vibratii de 12.000 vibratii/min pe intreaga perioada de vibrare a betonului.

AFP ENAR - Echipamente profesionale de inalta performanta pentru lucrari industriale in constructii!