IN STOC! Pret de OCAZIE!

Esti interesat? Comanda!

Generator caldura suspendat AERO 95GN CALORE, putere calorica 100kW, combustibil GAZ METAN
Generatorul de caldura cu ardere indirecta (cu cos evacuare gaze) AERO 95GN are debit aer 6.300mcb/h si consum maxim de gaz metan 10mcb/h. 
Incalzitorul AERO 95GN este conceput pentru utilizare in spatii umede si prafoase si functionare in doua trepte de putere 80kW sau 100kW. 
Productie: FRANTA

Informatii suplimentare

CARACTERISTICI TEHNICE: Generator de aer cald AERO 95GN CALORE


Putere calorica: 100kW (86.153Kcal/h)
Crestere termică: 70 (la 20 grade C)
Tip combustibil: gaz metan G20
Consum:  10mcb/h
Debit de aer la 70 grade C: 6300mcb/h
Presiune aer: 100Pa
Nivel zgomot la distanta 2m: 71dB(A) 
Randament: 90%
Alimentare electrică: 230V 50Hz
Putere electrică: 1770W
Dimensiuni Lxlxh: 1836x802x772mm
Diametru racord cos evacuare gaze: 153mm
Greutate: 139kg

Diametru racord evacuare aer cald 1 iesire: 1x500mm / lungime maxim 50m
Diametru racord evacuare aer cald 1 iesire: 2x400mm / lungime maxim 20m
Diametru racord admisie reluare aer 1 iesire: 1x500mm / lungime maxim 10m
Diametru racord priza aer suplimentar pentru arzator 1 iesire: 1x100mm / lungime maxim 5m

Gama AERO CALORE
Generatoare de aer cald, suspendate, cu ardere indirecta (cu cos de evacuare gaze), cu arzător pe gaz Metan.

Aparatele din seria AERO marca CALORE sunt generatoare de aer cald cu ardere indirectă (cu cos de evacuare gaze) de mare capacitate pentru volume mari de aer. Aceste generatoare de caldura sunt echipate cu arzător pe gaz metan (AERO 95GN). Aceste generatoare de caldura dispun de schimbător de căldură cu randament ridicat care permite racordarea la un sistem de evacuare a gazelor rezultate in urma arderii. Acestea pot fi utilizate cu sistem de distributie a aerului cald direct la interior sau racordate la sisteme interioare de distributie a aerului cald. Sunt adaptate special pentru încălzirea volumelor mari de aer in agricultura, in constructii, in industrie, in crescatorii de animale... 

Performante 
Generatoarele de caldura de mare capacitate din seria AERO marca CALORE oferă puteri calorice şi debite de aer foarte ridicate, care permit urcarea rapidă şi uniformă a temperaturii în spaţiile ce necesită încălzire rapida. Randamentele ridicate conferă un raport avantajos performanţă/cost de exploatare. 
 
Inovatoare 
Designul inovator al aparatelor AERO CALORE permite integrarea în carcasa metalica a majorităţii elementelor constructive: arzător, motor electric, panou electric, ventilator... Toate aceste componente sunt protejate de şocuri, praf şi umiditate. Incalzitoarele AERO CALORE sunt echipate cu 2 motoare independente. Acest sistem permite separarea completă a arzătorului de grupul de ventilare, optimizând astfel combustia, pentru ca funcţionarea să fie mai puţin sensibilă la variaţiile de tensiune electrică şi pentru a se evita ca ventilatorul să emită aer rece în momentul pornirii. 
Acest lucru permite, de asemenea, utilizarea aparatului exclusiv pentru ventilare, dar si racordarea arzătorului la o conductă de alimentare cu aer curat în cazul unei atmosfere foarte prăfoase sau racordarea la o conducta de reluare a aerului prin orificiul de admisie al aparatului.

Simplu de instalat 
Designul monobloc permite livrarea aparatelor gata de funcţionare, cu arzător montat, cablat şi presetat. Este suficientă racordarea aparatelor la o sursa de alimentare electrică 230V monofazică si de gaz propan, urmată de branşarea la o conductă de evacuare a gazelor rezultate in urma arderii. Va fi necesar un simplu control al combustiei la punerea în funcţiune!
 
Automate 
Arzătorul dispune de aprindere automată ce poate fi comandat prin termostat de ambianta (opţional) de la distanta. Acestea sunt echipate cu sisteme de siguranta, ceea ce permite funcţionarea fără supraveghere.
 
Cu racord la conducta
Ventilatorul puternic al aparatelor AERO CALORE permite racordarea la o conductă de dispersie a caldurii (lungime 50m maxim) sau la două conducte de distributie a aerului cald (lungime 20m maxim fiecare). Se permite, de asemenea, racordarea unei conducte de aspirare (lungime 10m maxim) atunci cand este necesara preluarea de aer din interiorul volumului de aer incalzit (adaptor opţional). 

OPTIONAL 
- Termostat ambianta
- Timer 
- Minutar 
- Difuzor aer cald cu 1 sau 2 iesiri 
- Racord conductă de reluare a aerului cald  
- Racord pentru priza de aer a arzătorului 
- Conducte de distributie sau reluare a aerului cald 
- Elemente de evacuare 
- Kituri de reglare a gazului natural, care includ: 1 ventil de oprire, 1 filtru de gaz si un regulator 
- Conducta flexibila de alimentare cu gaz 
- Sasiu mobil cu roti pentru AERO 95

Productie: FRANTA