IN STOC!

Esti interesat? Afla cat costa!

Generator caldura suspendat AERO 110F CALORE, putere calorica 110kW, combustibil MOTORINA
Generatorul de caldura cu ardere indirecta (cu cos evacuare gaze) AERO 110F are debit aer 6.300mcb/h si consum maxim de motorina 9,28kg/h. 
Incalzitorul AERO 110F este conceput pentru utilizare in spatii umede si prafoase si functionare in doua trepte de putere 80kW sau 110kW. 
Productie: FRANTA
Informatii suplimentare

CARACTERISTICI TEHNICE: Generator de aer cald AERO 110F CALORE


Putere calorica treapta 1: 80kW (68.800Kcal/h)
Putere calorica treapta 2: 110kW (94.600Kcal/h)
Crestere termică treapta 1: 60 (la 20 grade C)
Crestere termică treapta 2: 75 (la 20 grade C)
Tip combustibil: motorina
Consum motorina treapta 1:  6,33kg/h
Consum motorina treapta :  9,28kg/h
Debit de aer la 70 grade C: 6300mcb/h
Presiune aer: 100Pa
Nivel zgomot la distanta 2m: 71dB(A) 
Randament: 90%
Alimentare electrică: 230V 50Hz
Putere electrică: 1820W
Dimensiuni Lxlxh: 1836x802x772mm
Diametru racord cos evacuare gaze: 153mm
Greutate: 149kg

Diametru racord evacuare aer cald 1 iesire: 1x500mm / lungime maxim 50m
Diametru racord evacuare aer cald 1 iesire: 2x400mm / lungime maxim 20m
Diametru racord admisie reluare aer 1 iesire: 1x500mm / lungime maxim 10m
Diametru racord priza aer suplimentar pentru arzator 1 iesire: 1x100mm / lungime maxim 5m

Tun de caldura suspendat pe motorina de mare capacitate cu doua trepte de putere, model AERO 110F CALORE. Puterea calorica a acestui tun de caldura in treapta 1 este 80kW iar puterea calorica in treapta 2 este 110kW
Debitul de aer produs de tunul de caldura AERO110F este 6.300mcb/h, consumul de motorina in treapta 1 - 6,33kg/h, consumul de motorina in treapta 2 - 9,28kg/h.
Tensiunea de alimentare este 230V si greutatea este de 149kg. 
Tunurile de caldura seria AERO sunt concepute special pentru utilizarea in spatii foarte mari cu volume mari de aer ce necesita a fi incalzite.

Gama AERO CALORE
Generatoare de aer cald, suspendate, cu ardere indirecta (cu cos de evacuare gaze), cu arzator de 
combustibil pe motorina.

Tunurile de caldura din seria AERO marca CALORE sunt echipamente profesionale de incalzire cu ardere indirecta (cu cos de evacuare gaze) de mare capacitate pentru volume mari de aer. 

Aceste generatoare de caldura dispun de schimbator de caldura cu randament ridicat care permite racordarea la un sistem de evacuare a gazelor rezultate in urma arderii. 
Acestea pot fi utilizate cu sistem de distributie a aerului cald direct la interior sau racordate la sisteme interioare de distributie a aerului cald. 
Sunt adaptate special pentru incalzirea volumelor mari de aer in agricultura, in constructii, in industrie, in crescatorii de animale... 

Performante 
Tunurile de caldura suspendate din seria AERO marca CALORE ofera puteri calorice si debite de aer foarte ridicate, care permit urcarea rapida si uniforma a temperaturii in spatiile ce necesita incalzire rapida. Randamentul ridicat confera un raport avantajos performanta/cost de exploatare. 
Gratie celor 2 motoare independente acestea pot fi utilizate doar pentru ventilare in sezonul cald. 
Generatorul de caldura AERO 110F CALORE este echipat in serie cu arzator pe motorina cu 2 trepte, care permite selectarea puterii emise de aparat in functie de nevoi.
 
Inovatoare 
Designul inovator al tunurilor de caldura seria AERO CALORE permite integrarea in carcasa metalica a majoritatii elementelor constructive: arzator, motoare electrice, panou electric, ventilator... 
Toate aceste componente sunt protejate de socuri, praf şi umiditate.

Incalzitoarele AERO CALORE sunt echipate cu 2 motoare independente. 
Acest sistem permite separarea completa a arzatorului de grupul de ventilare, optimizand astfel combustia, pentru ca functionarea sa fie mai putin sensibila la variatiile de tensiune electrica si pentru a se evita ca ventilatorul sa emita aer rece in momentul pornirii. 
Acest lucru permite, de asemenea, utilizarea aparatului exclusiv pentru ventilare, dar si racordarea arzatorului la o conducta de alimentare cu aer curat in cazul unei atmosfere foarte prafoase sau racordarea la o conducta de reluare a aerului prin orificiul de admisie al aparatului. 

Simplu de instalat 
Designul monobloc permite livrarea tunurilor de caldura gata de functionare, cu arzator montat, cablat şi presetat. 
Este suficienta racordarea acestui tun de caldura la o sursa de alimentare electrica 230V monofazica si la o sursa de combustibil, urmata de bransarea la o conducta de evacuare a gazelor rezultate in urma arderii. 
 
Automate 
Arzatorul dispune de aprindere automata ce poate fi comandat prin termostat de ambianta (optional) de la distanta. 
Tunurile de caldura din seria AERO CALORE sunt echipate cu sisteme de siguranta, ceea ce permite functionarea fara supraveghere.
 
Cu racord la conducta
Ventilatorul puternic al tunurilor de caldura AERO CALORE permite racordarea la o conducta de dispersie a caldurii (lungime 50m maxim) sau la doua conducte de distributie a aerului cald (lungime 20m maxim fiecare). 
Se permite, de asemenea, racordarea unei conducte de aspirare (lungime 10m maxim) atunci cand este necesara preluarea de aer din interiorul volumului de aer incalzit (adaptor optional). 

OPTIONAL 
- Termostat de ambianta
- Timer 
- Minutar 
- Difuzor aer cald cu 1 sau 2 iesiri 
- Racord conducta de reluare a aerului cald  
- Racord pentru priza de aer a arzatorului 
- Conducte de distributie sau reluare a aerului cald 
- Elemente de evacuare gaze 
- Filtru combustibil cu preincalzire 

Productie: FRANTA