IN STOC!

Esti interesat? Afla cat costa!

Incalzitor cu raze infrarosii STAR-1 CALORE, putere calorica 45,5kW, pe motorina, cosum motorina 3,6kg/h, alimentare 230V. 
Incalzitorul STAR-1 produce raze infrarosii prin arderea motorinei. 
Razele infrarosii se propaga fara pierdere de energie in aer si incalzesc direct oamenii sau obiectele. 
Incazitorul cu raze infrarosii are avantajul ca nu produce curenti de aer! 
Productie: FRANTA
Informatii suplimentare

CARACTERISTICI TEHNICE: Incalzitor cu raze infrarosii STAR-1 CALORE pe motorina

Putere calorica 45,5kW (39.100kcal/h)
Randament 100%
Consum combustibil 3,6kg/h
Alimentare electrica: 230V - 50Hz
Putere electrica: 370W
Combustibil motorina
Capacitate rezervor 65 litri
Autonomie: 18 ore
Dimensiuni 1410x712x1053mm
Greutate 73kg

Incalzitorul mobil pe motorina cu raze infrarosii STAR-1 CALORE  are o singura treapta de putere calorica de 45,5kW avand un cosum de motorina de 3,6kg/h
Tensiunea de alimentare este 230V si greutatea de 73kg. 
Incalzitorul STAR-1 CALORE produce raze infrarosii prin arderea motorinei. 
Aceste raze infrarosii se propaga fara pierderi de energie in aer si incalzesc direct oamenii sau obiectele. Aceste raze sunt insensibile la temperatura ambientala si la curentii de aer, oferind aceeasi eficacitate in aer liber sau in spatii inchise la interior. 
Acestea permit incalzirea, protejarea contra inghetului sau dezghetarea unei suprafete cuprinse între 25-30mp.

Gama STAR - Incalzitoare portabile cu raze infrarosii pe motorina cu ardere directa 
Doriti sa incalziti un post de lucru dintr-o cladire mare sau in aer liber?
Doriti sa incalziti un utilaj inainte de a-l pune in functiune dimineata? 
Dezghetati canalizari? 
Uscati vopseaua pe un zid la exterior? 
In interiorul volumelor mari sau in spatii deschise la exterior, dar si in aer liber, incalzitoarele cu raze infrarosii pe motorina seria STAR reprezinta solutia pentru problema dumneavoastra. 
Utilizand aceste incalzitoare cu raze infrarosii pe motorina, nu mai exista spatii imposibil de incalzit!
Acestea permit incalzirea, protejarea contra inghetului sau dezghetarea unei suprafete cuprinse intre 25-30mp.

Raze infrarosii 
Razele infrarosii se propaga fara pierderi de energie in aer si incalzesc in mod direct persoanele si obiectele. Razele infrarosii sunt insensibile la temperatura ambientala si la curentii de aer, oferind aceeasi eficacitate in aer liber sau in spatii inchise la interior. 
Acest procedeu de incalzire cu raze infrarosii nu necesita decat putina ventilare pentru a garanta un confort maxim de utilizare. 

Performante 
Generatoarele de aer cald cu raze infrarosii STAR CALORE sunt echipate cu arzatoare de combustibil cu aprindere automata avand o putere de 45,5kW, ceea ce permite incalzirea intr-o maniera confortabila a zonelor de lucru cuprinse între 25-30mp. 

Inovatoare 
Spre deosebire de alte incalzitoare cu raze infrarosii pe motorina care utilizeaza o ceramica izolanta fragila, incalzitoarele cu raze infrarosii STAR aduc un plus de inovatie, fiind echipate cu dublu invelis ventilat. 
Camera de combustie este formata din pereti dubli in care este împins aerul. 
Acest aer permite o racire uniforma a peretilor camerei de combustie, apoi, odată ce este racit, este emis in zona dorita, accentuand si mai mult caldura emisa de razele infrarosii. 

Robuste 
Incalzitoarele cu raze infrarosii pe motorina STAR au fost concepute pentru a rezista la limitarile parcurilor de inchiriere si santierelor. 
Acestea sunt echipate cu sasiu solid ce le ofera o rigiditate crescuta, dar si rezistenta mare impotriva socurilor. Toate elementele arzatoarelor sunt protejate in interiorul sasiului fiind inaccesibile. 
Rezervorul cu capacitate mare realizat din polietilena antişoc permite utilizarea acestora in spatii foarte friguroase sau in medii agresive. 
Cele 2 inele robuste de ridicare, rotile mari si manerul solid permit deplasarea cu usurinta chiar si pe terenuri mai dificile. 

Practice 
Simplitatea si usurinta in utilizare au reprezentat o preocupare majora inca de la proiectarea incalzitoarelor pe motorina cu raze infrarosii STAR.
Rezervorul mare cu joja de nivel si orificiul de umplere separat, panoul de comanda clar si intuitiv, filtrul de combustibil foarte accesibil cu cartus de curatare fara inlocuire, parabola orientabila vertical in 2 pozitii, discul de ardere si partea frontala din otel inoxidabil au fost create pentru o durata de viata indelungata. 

OPTIONAL 
- Filtru combustibil cu preincalzire 
- Termostat de ambianta cu cablu de 10m 
- Orar 
- Minutar 

Productie: FRANTA