IN STOC! Pret de OCAZIE!

Esti interesat? Comanda!

Incalzitor cu raze infrarosii MINISTAR CALORE, putere calorica 25,8kW, pe motorina, cosum motorina 2,04kg/h, alimentare 230V. 
Incalzitorul MINISTAR CALORE produce raze infrarosii prin arderea motorinei. 
Razele infrarosii se propaga fara pierdere de energie in aer si incalzesc direct oamenii sau obiectele. 
Incazitorul cu raze infrarosii are avantajul ca nu produce curenti de aer! 
Productie: FRANTA

Informatii suplimentare

CARACTERISTICI TEHNICE: Incalzitor cu raze infrarosii MINISTAR CALORE pe motorina

Putere calorica 25,8kW
Randament 100%
Consum combustibil 2,04 kg/h
Alimentare electrica 230V - 50Hz
Putere electrica: 190W
Combustibil motorina
Capacitate rezervor 43 litri
Autonomie: 15ore
Dimensiuni 895x532x808mm
Greutate 48kg

Generatorul de aer cald pe motorina cu raze infrarosii MINISTAR CALORE, are o putere calorica 25,8kW, cosumul de motorina este 2,04kg/h, tensiunea de alimentare 230V si o greutate de 48kg. 
Incalzitorul cu raze infrarosii pe motorina MINISTAR CALORE produce raze infrarosii prin arderea motorinei. Aceste raze infrarosii se propaga fara pierderi de energie in aer si incalzesc direct oamenii sau obiectele. Aceste raze sunt insensibile la temperatura ambientala si la curentii de aer, oferind aceeasi eficacitate in aer liber sau in spatiil inchise.

Aceste incalzitoare cu raze infrarosii permit incalzirea, protejarea contra inghetului sau dezghetarea unei suprafeţe de 20mp.

Incalzitoare portabile pe motorina cu ardere directa (fara cos de evacuare)
Incalzitorul de aer cald MINISTAR CALORE este un generator care emite raze infrarosii, foarte simplu de transportat si de utilizat. 
Acesta poate functiona cu motorina. 
Usor, compact si simplu de manevrat, acest echipament de incalzire nu are nevoie de instalare speciala.
Este suficient sa se faca plinul rezervorului si sa se conecteze la o priza cu alimentare electrica cu tensiunea 230V monofazica. 
Incalzitorul cu raze infrarosii MINISTAR CALORE este un echipament de incalzire practic si eficient pe care il puteti lua peste tot cu dumneavoastra. 
Permite incalzirea rapida si confortabila a zonelor sau posturilor de lucru, putand atinge o suprafata de incalzire de aproximativ 20 metri patrati, fie pentru a incalzi, dezgheta, proteja o masina sau o piesa contra inghetului, pentru a usca produse sau pentru a incalzi persoane ori animale. 

Performant 
Generatorul de aer cald pe motorina cu raze infrarosii MINISTAR CALORE asociaza tehnologia de incalzire a aerului prin emiterea de raze infrarosii. 
O mare parte din caldura emisa de arzatorul de 28,8kW este transmisa sub forma de raze infrarosii. 
Generatorul este echipat in plus cu un ventilator ce sufla catre camera de combustie aerul aspirat in volumul ce se doreste a fi incalzit. 
Aerul incalzit astfel este propulsat in partea din fata a incalzitorului cu presiune mica. 
Acest procedeu permite racirea eficienta a peretilor generatorului si evitarea pierderilor inutile de caldura in jurul sau.
Toata energia degajata de MINISTAR CALORE este astfel concentrata in directia dorita. 

Raze infrarosii 
Razele infrarosii se propaga fara pierderi de energie in aer si incalzesc direct oamenii sau obiectele. 
Aceste raze sunt insensibile la temperatura ambientala si la curentii de aer, oferind aceeasi eficacitate in aer liber sau in spatii inchise. 

Automate 
Incalzitorul de aer cald pe motorina cu raze infrarosii MINISTAR CALORE dispune de un arzator integrat cu comanda automata. 
Aprinderea este dirijata de un termostat de ambianta integrat in serie pe panoul de comanda al aparatului. Acest termostat permite mentinerea automata a temperaturii selectate de utilizator. 

Sigure 
Incalzitorul de aer cald pe motorina cu raze infrarosii MINISTAR CALORE este conceput pentru a functiona in conditii de siguranta fara supraveghere. 
In acest sens, dispune de numeroase dispozitive de siguranta anti-rasturnare care blocheaza instantaneu functionarea in caz de cadere, in caz de supraincalzire.
Acest echipament de incalzire este echipat cu sistem de control permanent al flacarii prin celula fotoelectrica, are racire automata si grilaj mare de protectie. 

Practice 
Incalzitorul de aer cald pe motorina cu raze infrarosii MINISTAR CALORE a fost conceput pentru a spori simplitatea de utilizare. 
Este livrat gata de utilizare si dispune in serie de echipamente moderne: termostat de ambianta cu afisaj digital, rezervor de carburant cu joja de nivel, grilaj de dispersie caldura din otel inoxidabil, camera de combustie aluminizata cu izolator, invelis arzator care protejeaza toate componentele. 

ECHIPARE STANDARD: Sistem de transport cu roti 

Productie: FRANTA