IN STOC! Pret de OCAZIE!

Esti interesat? Comanda!

Incalzitor cu raze infrarosii (cuart) MT22 CALORE echipat cu lampa cu raze infrarosii antiscanteie. 
Puterea calorica este 2kW si tensiunea de alimentare 230V. 
Elementul radiant poate fi pozitionat la inaltimi cuprinse intre 1,34 şi 2,05m sporind astfel suprafata incalzita. Acest incalzitor cu raze infrarosii este potrivit pentru asigurarea necesarului de caldura la interior. 
Productie: FRANTA

Informatii suplimentare

CARACTERISTICI TEHNICE: Incalzitor electric cu raze infrarosii MT22 CALORE

Putere calorica: 2kW
Trepte de putere 1,5–3kW
Tensiune alimentare: 230V
Curent absorbit: 9,1A
Dimensiuni (Lxlxh): 1000x1000x2050mm   
Trepied standard inclus
Greutate 6,2kg

Incazitor cu raze infrarosii pentru incalzire locala
Fara fum, fara mirosuri
Fara zgomot, fara flux de aer
Rezultat maxim de incalzire in doua secunde
Fara condens sau consum de oxigen
Echipat cu trepied cu 3 picioare stabilizatoare laterale
Adecvat pentru incazire la interior

Incalzitorul cu raze infrarosii MT22 CALORE este un radiator portabil care funcţionează cu alimentare 230V monofazica.
Echipat cu lampa cu raze infrarosii anti-scanteie, inregistrand o eficienta calorica ridicata, incalzitorul cu raze infrarosii MT22 CALORE asigura in mai putin de 1 secunda puterea calorica maxima, fara perioada de preincalzire, astfel este gata intotdeauna de utilizare, chiar si pentru perioade mai scurte.

Razele infrarosii se deplaseaza fara dispersie in aer si incalzesc in mod direct persoanele si obiectele aflate in apropiere, fara pierderi de energie, fara zgomot sau ventilarea aerului.

Compact, simplu de utilizat si usor de transportat, incalzitorul cu raze infrarosii MT22 este un radiator adaptat special la incalzirea zonelor sau posturilor de lucru din cladirile mari sau din spatiile deschise catre exterior.

Gratie piciorului telescopic, elementul radiant poate fi pozitionat la inaltimi cuprinse intre 1,34m si 2,05m, sporind astfel suprafata incalzita.

Există 3 picioare stabilizatoare laterale care asigura o stabilitate exacta atunci când stalpul de sustinere este extins la maxim. Ansamblul poate fi pliat pentru facilitarea transportului.

Incalzitorul electric cu raze infrarosii MT22 CALORE este foarte simplu de utilizat: este suficienta bransarea  stecherului cu cablu cu lungimea de 3m la reteaua electrica de 230V si apasarea pe intrerupator pentru a obtine instantaneu caldura dorita.

Incalzitorul electric cu raze infrarosii MT22 CALORE beneficiaza de o calitate ridicata in fabricatie: caroseria din otel inoxidabil este acoperita cu vopsea epoxidica, grilajul de protectie cromat, reflectorul din otel inoxidabil lacuit, lampa cu cuart cu durata de viata indelungata (aproximativ 5000 ore). 

Productie: FRANTA