IN STOC! Pret de OCAZIE!

Esti interesat? Comanda!

Incalzitor cu raze infrarosii (cuart) MT30 CALORE echipat cu lampa cu raze infrarosii antiscanteie. 
Puterea calorica este 3kW si tensiunea de alimentare 230V. 
Acest incazitor este echipat standard cu suport special cu roti pentru deplasare si directionare a caldurii.
Acest incalzitor cu raze infrarosii este potrivit pentru asigurarea necesarului de caldura la interior. 
Productie: FRANTA

Informatii suplimentare

CARACTERISTICI TEHNICE: Incalzitor electric cu raze infrarosii MT30 CALORE

Putere calorica: 3kW
Trepte de putere 1,5–3kW
Tensiune alimentare 230V
Curent absorbit: 13A
Dimensiune (Lxlxh): 630x575x860mm
Suport cu roti standard inclus    
Greutate: 12kg

Incalzitor mobil cu raze infrarosii pentru incalzire locala
Fara fum, fara mirosuri
Fara zgomot, fara flux de aer
Rezultat maxim de incalzire in doua secunde
Fara condens sau consum de oxigen
Echipat cu roti pentru mobilitate completa
Adecvat pentru utilizare la interior

Incalzitorul cu raze infrarosii MT30 CALORE este un radiator de caldura portabil care functioneaza cu alimentare electrica 230V monofazica.
Echipat cu doua lampi infrarosii cu halogen (cuart) anti-scanteie independente. 
Incalzitorul mobil cu raze infrarosii MT30 CALORE asigura caldura instantaneu, fara perioada de pre-incalzire. Este întotdeauna gata de utilizare, chiar şi pentru intervale mai scurte de timp.
Razele infrarosii produse de lampile cu halogen de eficienta ridicata incalzesc direct persoanele si obiectele, fara zgomot, fara ventilarea aerului sau pierderi de energie în aer.
Acest tip de incalzitoare se recomanda in special pentru incalzirea zonelor sau posturilor de lucru din cladirile mari, din spatiile deschise din aer liber in conditii fara precipitatii si umezeala.

Simplu de transportat gratie sasiului prevazut cu roti, incalzitorul MT30 CALORE are o utilizare foarte simpla. Este suficienta racordarea la o priza cu alimentare electrica 230V monofazica si selectarea puterii calorice (1,5 sau 3kW) pentru a obtine caldura dorita in mai putin de 2 secunde. Razele infrarosii produse pot fi dirijate cu usurintă gratie sasiului pe roti orientabil vertical pentru un randament maxim.

Generand imediat caldura, incalzitorul cu raze infrarosii MT30 CALORE permite economisiri importante de timp prin incălzirea exclusiva a zonelor dorite, fara a tine cont de volumul global de aer, etanşeitatea usilor si ferestrelor, izolarea cladirii sau de eventuala deschidere a uşilor.
 
Incalzitorul electric cu raze infrarosii MT30 CALORE este livrat complet cu stecher si cablu electric, dispunand de o calitate deosebita a fabricatiei: caroserie din otel si sasiu din otel acoperit cu vopsea epoxidica, grilaj cromat de protectie, reflectoare din otel inoxidabil lacuit, roti cu frana, lampi halogen cu randament ridicat si durata de viata indelungata (în jur de 5000 ore în medie).

Productie: FRANTA