IN STOC!

Esti interesat? Afla cat costa!

Incalzitor de terasa de exterior cu raze infrarosii (cu halogen, cu cuart) IRC4500CI CALORE cu carcasa de INOXechipat cu lampa infrarosie cu halogen antiscanteie. 
Putere calorica de 4500W si tensiune de alimentare este 230V. 
Acest tip de incalzitor poate fi poziţionat la înălţimi de aproximativ 3,5-4,5m, pe pereti sau pe tavan, gratie sistemului de fixare din dotarea standard. 
Productie: FRANTA
Informatii suplimentare

CARACTERISTICI TEHNICE: Incalzitor de terasa cu raze infrarosii IRC4500CI cu carcasa de INOX

Putere calorica 4.500W
Tensiune alimentare: 230V 
Curent absorbit: 20A
Dimensiuni (LxlxH): 470x68x400mm    
Greutate: 6kg

Acest incalzitor cu raze infrarosii este potrivit pentru asigurarea necesarului de caldura la EXTERIOR avand clasa de protectie IPX5 (rezistenta la praf si umezeala).

Incalzitorul de terasa cu raze infrarosii IRC4500CI cu carcasa de INOX este destinat pentru incalzire locala.
Fara fum, fara mirosuri
Fara zgomot, fara flux de aer
Rezultat maxim de incalzire in doua secunde de la pornire
Fara condens sau consum de oxigen
Adecvat pentru utilizare la EXTERIOR

Incalzitoarele de terasa seria IRC CALORE functioneaza exclusiv cu alimentare electrica. 
Destinate sa fie suspendate la inaltime sau fixate pe perete gratie suportului orientabil, acestea sunt simplu de instalat si de utilizat. 
Perceptia caldurii este instantanee. 
Beneficiind de clasa de protectie IPX5, aceste incalzitoare de terasa cu raze infrarosii de exterior se pot instala in aer liber, dar si la interior, fiind potrivite pentru incalzirea spatiilor foarte inalte, slab izolate sau deschise catre exterior.
Aceste incalzitoare cu raze infrarosii pot fi utilizate temporar pentru incalzirea zonelor sau posturilor de lucru cu volum mare de aer (ateliere, depozite, biserici, magazine, restaurante...), dar si a zonelor în aer liber (curti, terase, fumoare, receptii, tribune, santiere...) 

Eficienta
Emitând puteri cuprinse între 1500 şi 4500W incalzitoarele electrice cu raze infrarosii Seria IRC CALORE sunt echipate cu lampi cu halogen (cuart) anti-scanteie de calitate superioara, care emit raze infrarosii ce încalzesc in mod direct persoanele şi obiectele, fara pierderi de energie în aer, în mod silentios si fara ventilarea aerului. Acestea emit putere maxima în mai putin de 2 secunde de la punerea în functiune, fara perioada de preincalzire. 
 
Economice 
Dispunand de o instalare simpla, rapida si economica, incalzitoarele electrice cu raze infrarosii Seria IRC CALORE  permit economii substantiale prin incalzirea exclusiva a zonelor selectate, fara a tine cont de volumul global de aer din incapere, de izolarea cladirii sau de eventuala deschidere a uşilor. 

Negru sau Inox 
Incalzitoarele electrice cu raze infrarosii Seria IRC CALORE sunt disponibile cu două tipuri diferite de carcasa: 
• Din otel inoxidabil (gama CI) cu garanţia unei durate indelungate de viata, in special la exterior. 
• Din otel cu vopsea neagra (gama CN) varianta mai economica destinata pentru utilizarea in spatii acoperite. 

Cele 2 versiuni sunt echipate in serie cu grilaj de protectie si suport orientabil (unghi maxim 45°), beneficiind de un indice de protectie IPX5 care permite utilizarea lor in aer liber chiar si în conditii de ploaie. 
Lampa cu halogen (cuart) cu filament tungsten asigura o durata de viata medie de aproximativ 5.000 ore (exceptand actionarea cu senzor de prezenţa). 

Pozitionare 
Incalzitoarele electrice cu raze infrarosii Seria IRC CALORE se instaleaza la inaltimi cuprinse între 2,2m şi 4,5m, in functie de model si de intensitatea caldurii dorite.
Acestea pot fi suspendate sau fixate pe perete datorita suportului orientabil care permite directionarea caldurii in locul dorit (unghi maxim 45°).
Emitatorul de raze infrarosii trebuie indepartat la o distanta de cel puţin 50cm de orice suprafata sau obstacol. 
Incalzitoarele electrice cu raze infrarosii Seria IRC CALORE nu vor fi instalate în spaţii foarte prafuite, intrucat acumularea prafului pe lampa va impiedica emisia razelor infrarosii, reducand semnificativ durata sa de viata. Incalzitoarele electrice cu raze infrarosii Seria IRC CALORE pot fi utilizate pentru incalzirea unei cladiri la nivel global sau doar a unei zone.
In acest caz, pentru un confort sporit, este de preferat sa se încadreze zona de mai multe aparate mai degraba, decat sa se amplaseze un singur radiator mai puternic.

In orice caz, puterea instalata nu trebuie să depaseasca 400W/mp.