IN STOC!

Esti interesat? Afla cat costa!

Generator caldura suspendat CYNOX50F CALORE, putere calorica 49,8kW, combustibil MOTORINA
Generatorul de caldura cu ardere indirecta (cu cos evacuare gaze) CYNOX50F CALORE are debit aer 4.100mcb/h si consum motorina 3,94kg/h. 
Incalzitorul CYNOX50G este conceput pentru utilizare in spatii umede si prafoase. 
Echipat cu carcasa din INOX si arzator din otel inoxidabil. 
Productie: FRANTA

Informatii suplimentare

CARACTERISTICI TEHNICE: Generator de aer cald CYNOX 50F CALORE

Putere calorica: 49,8kW (42.869kcal)
Crestere termica: 50 (la 20 grade C)
Tip combustibil: motorina
Consum motorina: 3,94kg/h
Debit de aer: 4.100mcb/h
Randament: 89%
Alimentare electrica: 230V - 50Hz
Putere electrica: 750W
Dimensiuni Lxlxh: 1380x670x633mm
Diametru racord cos evacuare gaze: 153mm
Diametru priza de aer arzator: 100mm
Greutate: 75kg

Generator de aer cald suspendat pe motorina model CYNOX 50F CALORE, putere calorica 49,8kW, debit de aer 4.100mcb/h, consum motorina 3,94kg/h, alimentare 230V si greutate 75kg.
Concepute special pentru utilizarea in spatii foarte umede si prafoase, acestea dispun de o carcasa din INOX, de un arzator din oţel inoxidabil si de panou electric etans.
Generatoarele de caldura seria CYNOX CALORE au ardere indirecta (cu cos evacuare gaze) si priza de aer pentru combustie buna in medii prafoase sau umede!

AVANTAJE:
Structura interna si externa din otel inoxidabil AISI 430
Arzator automat separat pe motorina
Basculare ventilator pentru a facilita intretinerea/inlocuirea arzatorului
Control electronic flacara 
Termostat automat FAN pentru a ventila doar aer cald, cu preincalzire camera de combustie si functie de post ventilare pentru racire
Termostat automat LIMIT pentru controlul arzatorului 
Termostat de siguranta pentru supraincalzire cu resetare manuala 
Comutator vara/iarna pentru utilizare pe post de ventilator vara
Presostat de siguranta (aer si gaz) 
Camera de combustie din otel inoxidabil AISI 430 cu patru rotatii de fum 
Panou electric protejat IP65 
Posibilitate de conectare cu termostat, umidostat sau temporizator 
Posibilitate de conectare cu sistemul de climatizare automat 
Rampa gaz: grup supape complet cu filtru de gaz, regulator de presiune, supapa de siguranta, supapa de lucru cu deschidere lenta, stabilizator, conector presiune gaz. 
Conector snorkel pentru admisie aer curat din exterior

Tunuri de caldura suspendate cu arzator pe motorina, gaz matan sau gaz GPL (propan)

Tunuri de caldura cu ardere indirecta cu cos de evacuare gaze seria CYNOX CALORE.
Tunurile de caldura din seria CYNOX CALORE sunt echipate cu arzatoare automate RIELLO pe motorina, gaz metan (G20) sau gaz propan (G31).

Seria CYNOX CALORE reprezinta categoria de incalzitoare suspendate automate cu aer propusat, echipate cu panou electric etans cu clasa de protectie IP65 si elice din aliaje usoare anticoroziune.

Aceste tunuri de caldura sunt concepute pentru a functiona in conditii dificile in crescatorii de animale, sere, agricultura. 
Totodata aceste incalzitoare suspendate CYNOX pot fi utilizate pentru incalzirea hangarelor de dimensiuni mari, atelierelor, depozitelor, in spatii foarte umede si prafoase.

Conceperea si fabricarea tunurilor de caldura seria CYNOX CALORE au integrat toate constrangerile impuse de aceste medii de utilizare pentru o mare rezistenta in timp.
Carcasa si camera de combustie sunt realizate din otel inoxidabil, panoul electric este etans, iar motorul are clasa de protectie IP55. 

Aceste incalzitoare suspendate pot fi echipate cu conducte de aer cu scopul de alimenta arzatorul cu aer curat de la exterior fara impuritati.
Toate componentele acestor tunuri de caldura din seria CYNOX CALORE au fost testate la cele mai inalte standarde, accesul la arzator se face foarte rapia si este usor de reparat.

PERFORMANTE:
Generatoarele de aer cald seria CYNOX CALORE sunt echipate cu arzatoare independente de motorina sau gaz metan Riello.
Arzatoarele Riello cu care sunt echipate aceste tunuri de caldura din seria CYNOX au standarde ridicate de fabricatie si mare rezistenta in timp.
Arzatoarele Riello asociate camerelor de combustie cu 4 rotatii de fum permit eliberarea rapida a necesarului de caldura si sunt realizate pentru un consum redus de combustibil.
Tunurile de caldura din seria CYNOX produc aer cald fara fum sau gaze de ardere, aceastea fiind evacuate prin cosul de fum. 
Functionarea lor poate fi controlata automat printr-un termostat de ambianta, ceas , minutar sau pot fi legate la un sistem automat de control al temperaturii.

FIABILE:
Tunurile de caldura suspendate din seria CYNOX CALORE au fost concepute sa fie rezistente in medii dificile cu umezeala si praf si sunt echipate cu componente robuste si testate de-a lungul timpului: structura interna si externa este realizata din otel inoxidabil AISI 430, camera de combustie din otel inox, motor ventilator cu clasa de protectie IP55, panou electric etans cu clasa de protectie IP65, elice din aliaje usoare anticoroziune, arzatoare independente dar integrate in carcasa, pentru o protectie ridicata.

INTRETINERE USOARA:
La proiectarea tunurilor de caldura suspendate seria CYNOX CALORE cu ardere indirecta cu cos evacuare gaze s-a tinut cont de aspectul intretinerii, punct foarte important atunci cand sunt folosite in spatii umede sau prafoase. 
Pentru a se evita ancrasarea rapida a arzatorului, tunurile de caldura CYNOX CALORE dispun in serie de o priza de aer ce permite racordarea unei conducte de aer flexibile (diametru 100 mm - lungime maxi 6m) cu scopul de a alimenta arzatorul cu aer de la exterior pentru o ardere cat mai buna.
De asemenea, tunurile de caldura suspendate CYNOX CALORE dispun de un sistem inovator pentru facilitarea intretinerii si curatarii arzatorului si a componentelor interne: pentru obtinerea unui acces direct si degajat, blocul ventilator este pivotant usor ceea ce permite un acces cat mai facil pentru intretinere sau reparatii.

Productie: FRANTA