IN STOC! Pret de OCAZIE!

Esti interesat? Comanda!

Grinda vibranta cu manere TORNADO ENAR pentru vibrarea si nivelarea betonului este echipata cu motor in patru timpi, pe benzina HONDA GX25, putere 1,1CP, profil de aluminiu cu lungimea de 2m si tampoane de amortizare a vibratiilor. 
Grinda TORNADO ENAR are manerele robuste si ergonomice pentru usurinta la transport! 
Echipare standard cu protectie antistropire cu beton a motorului! 
Productie SPANIA

Informatii suplimentare

CARACTERISTICI TEHNICE: Grinda vibranta TORNADO ENAR cu profil aluminiu 2m

Motor termic HONDA GX25 pe benzinã in 4 timpi de 1,1CP
Lungime profil de aluminiu 2m
Forţã centrifugã: 1500N
Frecvenţã: 166Hz
Tampoane de cauciuc pentru amortizarea vibraţiilor transmise la mamainile utilizatorului
Profil din aluminiu 
Forma profilului de aluminiu - L
Masa: 17Kg

Grinda vibranta TORNADO ENAR este echipata din fabrica cu sistem de protectie a motorului din PVC! Prin echiparea cu acest sistem de protectie se evita stropirea motorului cu stropi de beton rezultati in urma vibrarii!
Aceasta protectie din PVC cu care este echipata grinda vibranta TORNADO ENAR reduce incarcarea motorului cu stropi de beton si lungeste viata acestuia!

Grinda vibranta cu manere pentru vibrarea si nivelarea betonului TORNADO ENAR are lungimea profilului de aluminiu de 2m este echipata cu motor HONDA GX25. 
Motorul HONDA al grinzii vibrante TORNADO ENAR folosita pentru vibrarea si nivelarea betonului utilizeza drept combustibil benzina. 
Motorul acestei grinzi vibrante pentru beton are o putere de 1,1CP pentru varianta cu motorizare HONDA GX25.
Greutatea acestui model de grinda vibranta cu manere ce poate sa fie utilizata pentru nivelarea si vibrarea betonului la suprafata de la ENAR in acest caz este 17kg.

Acest model de grinda vibranta cu manere de la ENAR poate sa fie echipata si cu motor termic ROBIN EH025 in 4 timpi, cu puterea de 1,1CP, pe benzina, dar si cu motor electric monofazat 220V!
 
Lungimea profilului pentru grinda vibranta cu manere TORNADO - ENAR poate sa fie: 2, 2,5, 3 si 4m.

Acest model de grinda vibranta cu manere TORNADO ENAR este utilizata pentru nivelarea betonului si vibrarea betonului la suprafata!

Acest model de grinda vibranta cu manere TORNADO ENAR este usor de utilizat pe suprafetele de beton, iar intretinerea acestei grinzi vibrante prezinta costuri reduse in timp si fiabilitate ridicata! 

Grinda vibranta cu manere TORNADO ENAR este echipata cu doua manere de sustinere, cu sistem de oprire automata a motorului si cu acceleratie pe maner!

Aceasta grinda vibranta poate sa fie folosita de un singur operator si este echipata cu amortizoare pentru reducerea vibratiilor transmise catre operator in timpul etapei de vibrare si nivelare a betonului!

Productie: SPANIA