IN STOC! Pret de OCAZIE!

Esti interesat? Comanda!

Rigla vibranta bidirectionala QZH ENAR cu motor HONDA GX251,1CP, pe benzina, profil trapezoidal 2m
Grinda vibranta bidirectionala QZH ENAR este echipata standard cu mecanism special de deplasare pe beton inainte/inapoi si tampoane de amortizare pentru reducerea vibratiilor transmise utilizatorului! 
Grinda vibranta QZH ENAR vine echipata standard cu un maner cu lungimea 1,8m! 
Productie SPANIA

Informatii suplimentare

CARACTERISTICI TEHNICE: Rigla vibranta QZH ENAR lungime 2m

Motor termic HONDA GX25 pe benzinã in 4 timpi 1,1CP
Profil din aluminiu cu capete infundate cu capace plastic
Mecanism de inclinare pentru deplasare inainte/inapoi
Lungime profil de aluminiu 2m
Forţã centrifugã: 1500N
Tampoane pentru amortizarea vibraţiei transmise utilizatorului
Masa: 17Kg

Lipa vibratoare pentru vibrarea si nivelarea betonului QZH ENAR cu lungimea profilului de aluminiu de 2m este echipata cu motor HONDA GX25.
Motorul HONDA al acestei lipe vibrante folosita pentru vibrarea si nivelarea betonului utilizeza drept combustibil benzina.
Motorul acestei lipe vibrante pentru beton are o putere de 1,1CP pentru varianta cu motorizare HONDA GX25.
Greutatea acestui model de lipa vibranta bidirectionala pentru vibrarea si nivelarea betonului de la ENAR cu lungimea profilului trapezoidal de 2m este 17kg.

La cerere. acest model de lipa vibranta bidirectionala poate fi echipata cu motor electric monofazat 220V.
 
Lungimea profilului pentru grinda vibranta bidirectionala de la ENAR poate fi: 2, 2,5, 3, 4m

Acest model de lipa vibranta pentru beton QZH ENAR cu motor Honda este utilizata pentru nivelarea betonului si vibrarea betonului la suprafata!

Acest model de lipa vibratoare bidirectionala este usor de utilizat pe suprafetele de beton, iar intretinerea acestei lipe vibrante prezinta costuri reduse in timp si fiabilitate ridicata! 

Acest model de lipa vibratoare pentru beton QZH ENAR permite vibrarea, tragerea si impingerea lipei pe suprafetele de beton cu ajutorul mecanismului de inclinare pentru deplasare inainte–inapoi fara ca utilizatorul sa calce pe suprafata de beton si sa lase urme!

La aceasta lipa vibratoare QZH ENAR bidirectionala manerul de sustinere poate fi ajustat prin montarea unor prelungitoare, sistem ce permite nivelarea si vibrarea betonului pe suprafete mari fara ca utilizatorul sa se deplaseze pe suprafata de beton cu picioarele!

Productie: SPANIA