IN STOC! 960€ + TVA

Esti interesat? Comanda!

Grinda vibranta bidirectionala VIBRATAMP BULFLOAT cu motor in 4 timpi HONDA GX25, 1,1CP, pe benzina, profil trapezoidal cu lungimea 2,5m
Grinda vibranta bidirectionala VIBRATAMP BULFLOAT este echipata standard cu un maner cu lungimea de 1,8m! Sistem special proiectat de reducere a vibratiilor! 
Echipata standard cu mecanism special de deplasare pe beton inainte/inapoi. 
Productie: BELGIA

Informatii suplimentare

CARACTERISTICI TEHNICE: Rigla vibranta VIBRATAMP-BULFLOAT lungime 2,5m

Motor termic HONDA GX25 pe benzinã in 4 timpi 1,1CP
Profil trapezoidal din aluminiu cu capete infundate
Mecanism de inclinare pentru deplasare inainte/inapoi
Lungime profil de aluminiu 2,5m
Forţã centrifugã: 1500N
Tampoane pentru amortizarea vibraţiei transmisa la mainile utilizatorului
Masa: 19Kg

Grinda vibranta pentru vibrarea si nivelarea betonului VIBRATAMP-BULFLOAT cu lungimea profilului de aluminiu de 2,5m este echipata cu motor HONDA GX25.
Motorul HONDA la aceasta grinda vibranta bidirectionala proiectata pentru vibrarea si nivelarea betonului utilizeza drept combustibil benzina.
Motorul acestei grinzi vibrante pentru beton are o putere de 1,1CP pentru varianta cu motorizare HONDA GX25.
Greutatea acestui model de grinda vibranta bidirectionala VIBRATAMP-BULFLOAT este 19kg.

Lungimea profilului pentru grinda vibranta bidirectionala de la VIBRATAMP-BULFLOAT poate sa fie: 2, 2,5, 3, 4m. 

Grinda vibranta VIBRATAMP-BULFLOAT cu motor Honda GX25 este utilizata pentru nivelarea betonului si vibrarea betonului la suprafata!

Acest model de lipa vibratoare bidirectionala este usor de utilizat pe suprafetele de beton, iar intretinerea acestei grinzi vibrante se face cu costuri reduse in timp! 

Lipa vibratoare bidirectionala VIBRATAMP-BULFLOAT este echipata cu ambreiaj centrifugal, cu sistem de oprire automata a motorului si cu acceleratie!

Acest model de lipa vibratoare pentru beton VIBRATAMP-BULFLOAT permite vibrarea, tragerea si impingerea lipei pe suprafetele de beton cu ajutorul mecanismului de inclinare pentru deplasare inainte/inapoi fara ca utilizatorul sa calce pe suprafata de beton si sa lase urme!

La aceasta lipa vibratoare VIBRATAMP-BULFLOAT bidirectionala manerul de sustinere poate fi ajustat prin montarea unor prelungitoare, sistem ce permite nivelarea si vibrarea betonului pe suprafete mari fara ca utilizatorul sa se deplaseze pe suprafata de beton cu picioarele!

Productie: BELGIA