Esti interesat? Afla cat costa!

Freza de zapada BCS 615SL cu turbina, cu motor HONDA GX270 pe benzina, putere 9CP, pornire manuala, latime de lucru 700mm, inaltime de lucru 550mm, distanta de expulzare 15m.
Informatii suplimentare

Freza de zapada cu turbina BCS 615SL este un model autopropulsat, echipata cu motor HONDA GX270 de 9CP in 4 timpi pe benzina, cu tractiune pe doua roti si posibilitate de dirijare in directia dorita a jetului de zapada.
Freza de zapada cu turbina BCS 615SL ofera posibilitatea selectiei vitezei de drum. Freza de zapada cu turbina BCS 615SL este echipata cu priza de putere independenta pentru a putea executa o gama larga de lucrari.
Angrenajul cutiei de viteze al frezei de zapada cu turbina BCS 615SL functioneaza in baie de ulei, garantand o durata lunga de viata rezultand astfel o fiabilitate ridicata.
Structura din aluminiu turnat sub presiune a frezei de zapada cu turbina BCS 615SL o face extrem de usoara si usor de manevrat pe orice tip de teren. Ambreiajul nu necesită întretinere si are auto-ventilatie pentru a preveni supraîncălzirea în timpul folosirii în regim de mare putere si pentru a asigura o durată lungă de viată.
Comenzile ergonomice reduc efortul manual dând posibilitatea utilizatorului să obtină un randament ridicat.


CARACTERISTICI TEHNICE:  FREZA DE ZAPADA BCS 615SL

Tip motor: HONDA GX270
Putere motor: 9CP
Cilindree: 270cc
Combustibil: benzina
Pornire: manuala
Ambreiaj: uscat
Cutia de viteze in baie de ulei: 2 viteze in fata, 2 viteze in spate
Diferential cu blocaj: dotare standard
Inversor de sens: dotare standard
Ghidon anti-vibratii: dotare standard
Dispozitiv de siguranta: dotare standard
Latime de lucru: 700mm
Inaltime de lucru: 550mm
Distanta de expulzare: 15m
Avans: autopropulsat