Esti interesat? Afla cat costa!

Freza de zapada BCS 740 POWER SAFE cu perie, cu motor HONDA GX390 pe benzina, putere 13CP, pornire manuala, latime de lucru 1000mm, inaltime de lucru 200mm, distanta de expulzare 2m.
Informatii suplimentare

Freza de zapada cu perie BCS 740 POWER SAFE este un model autopropulsat, echipata cu motor HONDA GX390 de 13CP, dotata cu ambreiaj hidraulic Power Safe conic sec cu comanda manuala si auto-ventilatie, cu tractiune pe doua roti si posibilitate de dirijare in directia dorita a jetului de zapada. Ambreiajul hidraulic Power Safe nu necesita intretinere sau ajustare in timp, avand rezistenta practic nelimitata chiar si atunci cand este utilizat in sarcina mare.
Freza de zapada cu perie BCS 740 POWER SAFE are cutia de viteze cu transmisia si surubul fără sfârsit în baie de ulei. Freza de zapada cu perie BCS 740 POWER SAFE ofera posibilitatea selectiei vitezei de drum si o priza de putere independenta cu inversor rapid al directiei, care dau utilajului o mare libertate de miscare si îi permit adaptarea la o multitudine de lucrări. Coloana de directie a frezei de zapada cu perie BCS 740 POWER SAFE este reglabilă si reversibilă pentru a permite utilajului să lucreze în ambele directii.
Angrenajul cutiei de viteze al frezei de zapada cu perie BCS 740 POWER SAFE functioneaza in baie de ulei, garantand o durata lunga de viata rezultand astfel o fiabilitate ridicata in timp.
Structura din aluminiu turnat sub presiune a frezei de zapada cu perie BCS 740 POWER SAFE o face extrem de usoara si usor de manevrat pe orice tip de teren.
Freza de zapada cu perie BCS 740 POWER SAFE este echipata cu ghidon anti-vribatie reversibil si reglabil pe inaltime si in lateral. Ghidonul este prevazut cu comenzi ergonomice care reduc efortul manual, dând posibilitatea utilizatorului să obtină un randament ridicat.


CARACTERISTICI TEHNICE:  FREZA DE ZAPADA BCS 740 POWER SAFE

Tip motor: HONDA GX390
Putere motor: 13CP
Cilindree: 389cc
Combustibil: benzina
Pornire: manuala
Ambreiaj: hidraulic
Cutia de viteze in baie de ulei: 3 viteze in fata, 3 viteze in spate
Diferential blocabil: dotare standard
Inversor de sens: dotare standard
Frana de lucru pe fiecare roata: dotare standard
Frana de parcare: dotare standard
Ghidon anti-vibratii: dotare standard
Dispozitiv de siguranta: dotare standard
Latime de lucru: 1000mm
Inaltime de lucru: 200mm
Distanta de expulzare: 2m
Orientabila in lateral: 3 unghiuri de lucru
Avans: autopropulsat