IN STOC! Pret de OCAZIE!

Esti interesat? Comanda!

Elicopter de beton cu motor electric BT90E Beton Trowel echipat cu motor electric monofazat 230V si puterea de 3,5CP
 
Acest elicopter este echipat cu VARIATOR de turatie si permite finisarea betonului cu variatii de turatie intre 0-180rpm.

Variatia turatiei paletilor este necesara pentru finisarea pardoselilor din beton cu timpi diferiti de intrare in priza (intarire). 

Elicopterul pentru finisat beton BT90E are o greutate de 84kg si vine echipat standard cu 4 palete finisoare

Discul flotor cu diametrul de 900mm nu este inclus in echiparea standard.

Recomandat pentru finisarea betonului in spatii inchise unde utilizarea elicopterelor traditionale cu motor pe benzina sau diesel nu este recomandata datorita gazelor de evacuare produse.

Productie BELGIA

Informatii suplimentare

CARACTERISTICI TEHNICE: Finisor pentru beton electric BT90E Profesional diametru 900mm cu motor electric cu variator de turatie

Motor Electric monofazat 230V
Putere motor electric 3,5CP
Turatie maxima paleti:  0-180rpm
Diametru de lucru: 900mm
Lucreaza cu disc (la nivelare) si cu paleti finisori (la finisare) 
Sistem de oprire automata in caz de urgenta 
Numar palete: 4 
Greutate: 84kg
Productie: Belgia

Caracteristica de baza a elicopterului BT90E Profesional diametru 900mm cu motor electric cu variator de turatie este ca acesta poate fi utilizat la interior in spatii inchise pentru ca nu produce gaze si la exterior pe timpul noptii datorita faptului ca nu produce zgomot. Singura sursa de zgomot provine doar de la paletele finisoare ca urmare a rotatiei acestora in timpul finisarii betonului.

Acest model de elicopter cu diametrul de 900mm are motor electric monofazat cu puterea de 3.5CP.

In echiparea standard este inclus si variatorul de turatie ceea ce permite utilizarea acestui model de elicopter pentru finisarea pardoselilor din beton si cu variatii de turatie.  

Variatia turatiei paletilor este necesara pentru finisarea pardoselilor cu timpi diferiti de intarire (timpi de intrare in priza). 

Finisorul pentru beton cu motor electric BT90E Profesional diametru 900mm cu motor electric si variator de turatie este echipat cu 4 lame finisoare si cu sistem de oprire de urgenta (mana moarta) pentru evitarea accidentelor de munca.

Manerul acestui elicopter este rigid, iar vibratiile transmise la mainile operatorului sunt minime

Finisorul pentru beton cu motor electric BT90E Profesional diametru 900mm cu motor electric si variator de turatie pentru finisat beton poate fi utilizat cu urmatoarele consumabile: paleti finisori, paleti combi, paleti special combi, paleti flotori sau discuri flotoare.

Aceasta masina de nivelat si finisat beton este echipata cu sistem de protectie cu contactori pe manere pentru prevenirea accidentelor de munca, ceea ce permite oprirea automata a motorului in cazuri de urgenta!

Acest tip de elicopter diametrul de 900mm si motor electric monofazat are fiabilitate ridicata si prezinta costuri de intretinere minime in timp!

Productie: BELGIA