IN STOC!

Esti interesat? Afla cat costa!

Finisor beton 4x90 BARIKELL gama LIGHT proiectat pentru finisarea pardoselilor industriale din beton de dimensiuni mici.

Acest finisor de beton echipat cu motor HONDA GX160 cu puterea 5,5CP se remarca prin manevrabilitate ridicata datorita greutatii reduse fata de varianta de baza din gama Profesional! 

Productie: ITALIA

Informatii suplimentare

CARACTERISTICI TEHNICE: FINISOR BETON 4x90 BARIKELL gama LIGHT

Motor termic HONDA GX160 in 4 timpi
Putere motor: 5.5CP 
Combustibil: benzina
Diametru de lucru cu disc flotor: 945mm
Diametru de lucru cu paleti finisori: 900mm
Lucreazã cu disc flotor sau papauci flotori (la nivelare) si cu paleti finisori sau paleti combi (la finisare)
Sistem de oprire automata in caz de accident cu contactori pe ambele manere 
Greutate: 69kg

Acest elicopter pentru beton 4x90 BARIKELL este mai usor decat varianta de baza din gama Profesional (74kg). 

Elicopterul simplu 4x90 BARIKELL UL pentru finisat beton poate fi utilizat cu urmatoarele consumabile: paleti finisori, paleti combi, paleti flotori, papuci flotori si discuri flotoare.

Aceasta masina de nivelat si finisat beton 4x90 BARIKELL gama LIGHT este echipata cu sistem de protectie cu contactori pe ambele manere pentru prevenirea accidentelor de munca, sistem ce opreste automat motorul pentru cazuri de urgenta.

Acest tip de elicopter BARIKELL 4x90UL pentru finisat beton, este o varianta mai accesibila pentru constructori din punct de vedere financiar decat varianta de baza din gama Profesional. 

Cadrul metalic si reductorul din echiparea standard, fac din acest finisor de beton 4x90 BARIKELL sa fie utilizat pentru lucrari de dimensiuni mici de finisare, driscuire si nivelare a betonului.

Productie: Italia