IN STOC! Pret de OCAZIE!

Esti interesat? Comanda!

Finisor de sapa si beton pentru margini Moskito BARIKELL cu diametrul 600mm echipat cu motor HONDA GX120 pe benzina cu puterea de 4CP
 
Acest elicopter este echipat cu motor in 4 timpi si permite finisarea sapei si a betonului la margine, pe langa stalpi, pe langa pereti, in incaperi cu suprafata mica. 

Greutatea pentru finisorul Moskito BARIKELL cu motor Honda GX120 este 48kg. 

Productie ITALIA

Informatii suplimentare

CARACTERISTICI TEHNICE: Finisor de margini Moskito BARIKELL cu diametrul 600mm

Motor termic HONDA GX120 in 4 timpi
Puitere motor: 4CP
Combustibil: benzina 
Diametru de lucru: 600mm 
Lucreaza cu disc flotor (la nivelare) si cu palet finisori (la finisare)
Sistem de oprire automata in caz de accident
Inel rotativ pentru glisarea pe langa pereti 
Special proiectat pentru lucrul pe langa pereti, stalpi  
Numar palete: 4 
Greutate: 48kg
Productie: ITALIA

Acest model de elicopter de margini Moskito BARIKELL cu diametrul de 600mm este echipat cu motor HONDA GX120 avand puterea de 4CP.

Elicopterul de margini Moskito Barikell mai poarta denumirea si de elicopter de colt. 

Elicopterul simplu de margini MOSKITO BARIKELL echipat cu motor Honda de 4CP avand diametrul de 600mm este special proiectat pentru finisarea betonului la margini, pe langa pereti si stalpi si pentru finisarea sapelor.

Elicopterul MOSKITO BARIKELL este prevazut cu 4 lame finisoare, cu inel stabilizator de protectie laterala pentru a putea permite contactul cu peretele in timpul etapei de finisare la margine. 

Inelul de protectie ce permite contactul cu peretele si finisarea la margine a sapei si betonului se sprijina pe bucsa de teflon care permite culisarea pe perete in timpul etapei de finisare a betonului, dar nu permite receptionarea de socuri si lovituri ce pot cauza blocarea inelului lateral de protectie. 
 
Prin utilizarea solutiei cu bucsa de teflon pentru sustinerea inelului lateral de protectie se obtine un pret mai redus al echipamentului fata de varianta de baza consacrata.

Finisorul de beton Moskito BARIKELL este echipat standard sistem de siguranta cu contactori pe manare ce opresc automat echipamentul in situatii de urgenta pentru a evita accidentele de munca.

Manerul acestui elicopter este pliabil pentru a facilita transportul.

Elicopterul de margini MOSKITO BARIKELL pentru finisat beton la margini utilizeza urmatoarele consumabile: paleti finisori si discuri flotoare!

Acest echipament pentru finisarea betonului si sapei este recomandat pentru lucrari medii.

Productie: ITALIA