IN STOC! Pret de OCAZIE!

Esti interesat? Comanda!

Elicopter de margini cu diametrul de 600mm, model BT60B cu variator de turatie echipat baterie LITIU 63A. 

Acest elicopter BT60B este echipat cu VARIATOR de turatie si permite finisarea sapei si a betonului cu variatii de turatie 0-180rpm.

Variatia turatiei paletilor este necesara pentru finisarea sapelor si pardoselilor din beton cu timpi diferiti de intarire. 

Baterie detașabilă. Trebuie doar să înlocuiți bateria goală și puteți continua să lucrați. 

Timp de încărcare a bateriei: 3 ore 

Timp de funcționare a bateriei: în funcție de condiții - 75 - 180 de minute

Finisorul de margini BT60B are greutatea 68kg. 

Recomandat pentru a fi utilizat in spatii inchise pentru ca nu produce noxe sau in spatii deschise la exterior in timpul noptii pentru ca nu produce zgomot.

Productie BELGIA

Informatii suplimentare

CARACTERISTICI TEHNICE: Elicopter de margini cu diametru 600mm, cu VARIATOR de turatie si baterie LITIU

Motor Electric cu Baterie cu litiu - 25,9 V - 62,4 Ah
Putere motor electric 1.2kW
Turatie maxima paleti:  0-180rpm
Diametru de lucru: 600mm
Lucreaza cu disc (la nivelare) si cu paleti finisori (la finisare) 
Sistem de oprire automata in caz de urgenta 
Inel rotativ pentru glisarea pe langa pereti 
Special proiectat pentru lucrul pe langa pereti, stalpi 
Numar palete: 4 
Greutate: 68kg
Productie: BELGIA

Caracteristica de baza a elicopterului BT60B Profesional diametru 600mm cu motor electric cu variator de turatie este ca acesta poate fi utilizat la interior in spatii inchise pentru ca nu produce gaze si la exterior pe timpul noptii datorita faptului ca nu produce zgomot. Singura sursa de zgomot provine doar de la paletele finisoare ca urmare a rotatiei acestora in timpul finisarii betonului.

Finisarea pardoselilor din beton in spatii inchise, in proiecte de renovare cladiri sau in medii critice precum industria alimentara a fost întotdeauna dificila. 

Elicoptere clasice cu motorizare pe benzina sau diesel producand zgomot si noxe.

Elicopterul de margini BT60B alimentat cu baterie Litiu oferă o soluție cu emisii zero la aceste probleme.

Echipat cu o baterie cu litiu de înaltă calitate, BT60B de la Beton Trowel este proiectat pornind de la designul actual ținând cont de funcționarea ergonomică și garantează rezultate de prelucrare identice ca și cu cunoscutele mașini cu motor cu ardere interna pe benzina sau diesel.

Alte avantaje sunt:

Complet fără emisii noxe: fără probleme de evacuare noxe cu urmare a arderii benzinei sau motorinei.

Fără intoxicații (fara risc de deces) cu monoxid de carbon.

Nu este nevoie de uși și ferestre deschise și prin urmare fără curent de aer. 

Ca urmare a reducerii curentilor de aer rezulta o uscare controlata a pardoselilor din beton doar pe baza reactiei chimice si nicidecum ca urmare a Evaporarii apei din beton. 

Deseori aceasta uscare rapida accelerată și necontrolată duce adesea la fisuri urâte și la o suprafață mai poroasă: înseamnă o creștere semnificativă a rezistenței la uzură și a calității stratului superior!

Nu mai sunt necesare sisteme temporare (și costisitoare) de ventilație forțată.

Reducere considerabilă a nivelului de zgomot.

Fara risc de a varsa benzina sau motorina pe pardoseala noua. 

Fără interferențe de la cablurile de 220/380V în timpul finisării.

În plus, bateriile sunt ușor de schimbat datorită prizei mari de alimentare și cântăresc doar 11 kg.

Greutatea totală a mașinii este comparabilă cu modelele pe benzină și în condiții normale de utilizare și compoziție de beton, să poată funcționa continuu timp de cel puțin 1 oră fără schimbarea bateriei.

Încărcătorul rapid disponibil (230V) incarca complet bateria în mai puțin de 3 ore. 

Mașina are întreținere redusă: fără schimb de ulei, fără benzină.

In echiparea standard este inclus si variatorul de turatie ceea ce permite utilizarea acestui model de elicopter pentru finisarea pardoselilor din beton si a sapei cu variatii de turatie ale paletilor. 

Variatia turatiei paletilor este necesara pentru finisarea pardoselilor cu timpi diferiti de intarire (timpi de intrare in priza). 

Elicopterul de margini BT60B cu diametrul de 600mm este echipat cu motor electric si este special proiectat pentru finisarea betonului la margini, pe langa pereti si stalpi si pentru finisarea sapelor.

Elicopterul de colt cu motor electric BT60B este echipat cu 4 lame finisoare, cu inel stabilizator de protectie laterala pentru a putea permite contactul cu peretele si sistem de oprire de urgenta (mana moarta) pentru evitarea accidentelor de munca.

Manerul acestui elicopter este pliabil pentru a facilita transportul.

Elicopterul de margini BT60B pentru finisat beton la margini utilizeza urmatoarele consumabile: paleti finisori si discuri flotoare.

Aceasta masina de nivelat si finisat beton BT60B este echipata cu sistem de protectie cu contactori pe manere pentru prevenirea accidentelor de munca, ceea ce permite oprirea automata a motorului in cazuri de urgenta!

Acest tip de elicopter de colt BT60B cu diametrul de 600mm si motor electric monofazat are fiabilitate ridicata si prezinta costuri mici de intretinere in timp!

Productie: BELGIA