IN STOC! Pret de OCAZIE!

Esti interesat? Comanda!

Elicopter de margini cu diametrul de 600mm, model BT60E cu variator de turatie echipat cu motor electric monofazat 230V si puterea de 3,5CP
 
Acest elicopter este echipat cu VARIATOR de turatie si permite finisarea sapei si a betonului cu variatii de turatie 0-180rpm.

Variatia turatiei paletilor este necesara pentru finisarea sapelor si pardoselilor din beton cu timpi diferiti de intarire. 

Finisorul de margini BT60E are greutatea 63kg. 

Recomandat pentru a fi utilizat in spatii inchise pentru ca nu produce noxe sau in spatii deschise la exterior in timpul noptii pentru ca nu produce zgomot.

Productie BELGIA

Informatii suplimentare

CARACTERISTICI TEHNICE: Elicopter de margini 600mm cu VARIATOR de turatie, BT60E, 230V

Motor Electric monofazat 230V
Putere motor electric 3,5CP
Turatie maxima paleti:  0-180rpm
Diametru de lucru: 600mm
Lucreaza cu disc (la nivelare) si cu paleti finisori (la finisare) 
Sistem de oprire automata in caz de urgenta 
Inel rotativ pentru glisarea pe langa pereti 
Special proiectat pentru lucrul pe langa pereti, stalpi 
Numar palete: 4 
Greutate: 63kg
Productie: BELGIA

Caracteristica de baza a elicopterului BT60E Profesional diametru 600mm cu motor electric cu variator de turatie este ca acesta poate fi utilizat la interior in spatii inchise pentru ca nu produce gaze si la exterior pe timpul noptii datorita faptului ca nu produce zgomot. Singura sursa de zgomot provine doar de la paletele finisoare ca urmare a rotatiei acestora in timpul finisarii betonului.

Acest model de elicopter BT60E cu diametrul de 600mm are motor electric monofazat cu puterea de 3.5CP.

In echiparea standard este inclus si variatorul de turatie ceea ce permite utilizarea acestui model de elicopter pentru finisarea pardoselilor din beton si a sapei cu variatii de turatie ale paletilor. 

Variatia turatiei paletilor este necesara pentru finisarea pardoselilor cu timpi diferiti de intarire (timpi de intrare in priza). 

Elicopterul de margini BT60E cu diametrul de 600mm este echipat cu motor electric 230V si este special proiectat pentru finisarea betonului la margini, pe langa pereti si stalpi si pentru finisarea sapelor.

Elicopterul de colt cu motor electric BT60E este echipat cu 4 lame finisoare, cu inel stabilizator de protectie laterala pentru a putea permite contactul cu peretele si sistem de oprire de urgenta (mana moarta) pentru evitarea accidentelor de munca.

Manerul acestui elicopter este pliabil pentru a facilita transportul.

Elicopterul de margini BT60E pentru finisat beton la margini utilizeza urmatoarele consumabile: paleti finisori si discuri flotoare.

Aceasta masina de nivelat si finisat beton BT60E este echipata cu sistem de protectie cu contactori pe manere pentru prevenirea accidentelor de munca, ceea ce permite oprirea automata a motorului in cazuri de urgenta!

Acest tip de elicopter de colt BT60E cu diametrul de 600mm si motor electric monofazat are fiabilitate ridicata si prezinta costuri mici de intretinere in timp!

Productie: BELGIA