IN STOC! Pret de OCAZIE!

Esti interesat? Comanda!

Cel mai utilizat elicopter cu diametrul 1200mm pentru finisarea betonului in randul constructorilor de pardoseli industriale. 

Finisorul de beton BARIKELL 4x120 gama Profesional cu motor HONDA GX390 13CP este un echipament cu fiabilitate ridicata si costuri mici de intretinere. 

Cu acest elicopter se pot realiza lucrari de finisare si nivelare a pardoselilor industriale din beton. 

Productie: ITALIA

Informatii suplimentare

CARACTERISTICI TEHNICE: Finisor beton simplu 4x120 BARIKELL

Motor termic HONDA GX390 in 4 timpi
Putere motor: 13CP
Combustibil: benzina 
Front de lucru: 1200mm
La nivelare lucreaza cu disc flotor sau cu paleti flotori
La finisare lucreaza cu paleti finisori sau cu paleti combi
Sistem de oprire automata in caz de accident cu contactori pe manere 
Greutate: 104kg
Productie: ITALIA

CEL MAI UTILIZAT ELICOPTER SIMPLU cu diametrul de 1200 mm de catre FIRMELE SPECIALIZATE in constructia de PARDOSELI INDUSTRIALE si PLATFORME din beton!

Finisorul de beton simplu 4x120 BARIKELL cu diametrul de 1200mm este echipat cu motor Honda GX390.
Motorul HONDA al acestui elicopter pentru finisarea betonului cu diametrul de 1200mm este alimentat cu benzina. 
Motorul acestui finisor de beton are o putere de 13CP pentru varianta cu motorizare HONDA GX390.

Finisorul de beton cu diametrul de 1200mm BARIKELL lucreaza cu urmatoarele consumabile: paleti finisori, paleti combi, paleti flotori si discuri flotoare.

Elicopterul de beton 4x120 BARIKELL este echipat standard cu ambreiaj centrifugal Heavy Duty cu mare rezistenta in timp.

Aceasta masina de nivelat si finisat beton 4x120 BARIKELL este echipata cu sistem de protectie cu contactori pe manere pentru prevenirea accidentelor de munca, sistem ce permite oprirea rapida a motorului pentru situatii de urgenta.

Manerul metalic al acestui finisor de beton este tubular si ranforsat suplimentar, iar cadrul de protectie este confectionat din bare metalice supradimensionate.

Motorul HONDA de anduranta cu care este echipat acest finisor de beton, reductorul robust si cadrul de protectie metalic supradimensionat fac ca acest echipament pentru finisarea betonului sa aiba mare rezistenta in timp si fiabilitate ridicata.

Pentru a creste rezistenta in timp, cadrul de protectie al acestui finisor de beton este nichelat
Avantajul nichelarii cadrului metalic este reducerea gradului de aderenta al stropilor de beton, o curatare usoara si rapida, reducerea coroziunii si implicit un aspect comercial bun chiar si dupa o lunga perioada de utilizare.

Finisorul de beton beton 4x120 BARIKELL este un echipament de uz industrial pentru finisarea pardoselilor si platformelor din beton.

Elicopterele pentru beton BARIKELL se remarca prin robuste, fiabilitate ridicata si costuri mici de intretinere

Finisorul pentru beton 4x120 BARIKELL este foarte bine echilibrat si poate fi utilizat fara consum mare de energie din partea utilizatorului.

Acest elicopter pentru finisat beton cu diametrul de 1200mm BARIKELL este cel mai utilizat echipament profesional de catre constructorii de pardoseli si platforme noi din beton datorita fiabilitatii si costurilor mici de intretinere in timp!

Productie: ITALIA