IN STOC! Pret de OCAZIE!

Esti interesat? Comanda!

Finisor beton 4x120 BARIKELL gama Profesional cu motor LOMBARDINI diesel cu puterea 10CP.

Cel mai PUTERNIC elicopter simplu pe motorina cu diametrul de 1200mm.

Echipament profesional cu FIABILITATE RIDICATA special proiectat pentru finisarea platformelor si pardoselilor din beton cu timp rapid de intrare in priza!

Productie: ITALIA

Informatii suplimentare

CARACTERISTICI TEHNICE: Finisor beton 4x120 pe motorina BARIKELL

Motor termic LOMBARDINI
Combustibil: motorina
Putere motor 10CP 
Front de lucru: 1200mm 
La nivelare lucreaza cu disc flotor sau cu paleti flotori
La finisare lucreaza cu paleti finisori sau cu paleti combi
Sistem de oprire  automata in caz de urgenta 
Greutate: 120kg
Productie: ITALIA

Cel mai utilizat si apreciat finisor de beton cu motor diesel cu diametrul de 1200mm de catre firmele specializate in constructia de platforme si pardoseli industriale!

Acest finisor de beton este apreciat pentru vibratiile generate si transmise in masa betonului, in prima faza de nivelare a betonului cu paleti flotori! 
Aceste vibratii fac ca prima etapa de nivelare a betonului sa fie mult mai usoara in conditii de temperaturi ridicate, vant puternic, curenti de aer puternici sau in cazul betoanelor cu acceleratori de priza (cu timp de intarire rapid).

Finisorul de beton simplu 4x120 BARIKELL este un echipament profesional echipat cu motor diesel LOMBARDINI.
Motorul LOMBARDINI al acestui finisor de beton este alimentat cu motorina. 
Motorul acestui finisor de beton are o putere de 10CP pentru varianta cu motorizare LOMBARDINI.

Greutatea elicopterului simplu 4x120 BARIKELL cu motor LOMBARDINI este de 120kg.

Elicopterul simplu 4x120 BARIKELL pe motorina cu motor LOMBARDINI pentru finisat beton lucreaza cu urmatoarele consumabile: paleti finisori, paleti combi, paleti flotori si discuri flotoare.

Aceasta masina de nivelat si finisat beton 4x120 BARIKELL este echipata cu sistem de protectie pe maner care taie alimentarea cu motorina, sistem ce permite oprirea motorului pentru cazuri de urgenta pentru pentru prevenirea accidentelor!

Manerul metalic al acestui finisor de beton este tubular si ranforsat suplimentar, iar cadrul de protectie este confectionat din bare metalice supradimensionate.

Motorul LOMBARDINI de anduranta cu care este echipat acest finisor de beton, reductorul robust si cadrul de protectie metalic supradimensionat fac ca acest echipament pentru finisarea betonului sa aiba mare rezistenta in timp si fiabilitate ridicata.

Pentru a creste rezistenta in timp, cadrul de protectie al acestui finisor de beton este nichelat
Avantajul nichelarii cadrului metalic este reducerea gradului de aderenta al stropilor de beton, o curatare usoara si rapida, reducerea coroziunii si implicit un aspect comercial bun chiar si dupa o lunga perioada de utilizare.

Finisorul de beton beton 4x120 BARIKELL cu motor diesel este un echipament de uz industrial pentru finisarea pardoselilor si platformelor din beton.

Elicopterele pentru beton BARIKELL se remarca prin robuste, fiabilitate ridicata si costuri mici de intretinere

Finisorul pentru beton 4x120 BARIKELL este foarte bine echilibrat si poate fi utilizat fara consum mare de energie din partea utilizatorului.

Acest elicopter pentru finisat beton cu diametrul de 1200mm BARIKELL este cel mai utilizat echipament profesional de catre constructorii de pardoseli si platforme noi din beton datorita fiabilitatii si costurilor mici de intretinere in timp!

Productie: ITALIA