Fibra de polipropilena StrongFIBER, lungime 54mm
  • Fibra de polipropilena StrongFIBER, lungime 54mm
  • Fibra de polipropilena StrongFIBER, lungime 54mm
  • Fibra de polipropilena StrongFIBER, lungime 54mm
  • Fibra de polipropilena StrongFIBER, lungime 54mm
  • Fibra de polipropilena StrongFIBER, lungime 54mm

Esti interesat? Afla cat costa!

Fibra StrongFIBER reprezinta un sistem avansat de armare a betonului! Fibrele StrongFIBER inlocuiesc 100% armatura metalica din beton! Fibrele StrongFIBER se adaugă in beton pentru a îmbunătăți rezistența la impact.
Informatii suplimentare

Fibra StrongFIBER reprezinta un sistem avansat de armare a betonului! Fibrele StrongFIBER inlocuiesc 100% armatura metalica din beton! Fibrele StrongFIBER se adaugă in beton pentru a îmbunătăți rezistența la impact, totodata prin utilizarea fibrelor de polipropilena StrongFIBER se reduc contractiile din masa de beton, se imbunatateste in acelasi timp rezistenta la oboseala, rezultand astfel o duritate si o durabilitate ridicata a betonului precum si un control eficient al fisurilor din masa de beton, creste rezistența de încovoiere a betonului, creste rezistenta la exfoliere.

Fibre de polipropilena
 StrongFIBER pentru armarea betonului


Fibrele StrongFIBER inlocuiesc 100% armatura metalica din beton (fibra metalica, plasa de sarma) reducand cu mult costurile!!!


AVANTAJE:
Spre deosebire de fibrele convenționale fibrilate și monofilament care se adaugă in beton pentru controlul si reducerea contractiei plastice, fibrele StrongFIBER sunt utilizate în beton pentru a îmbunătăți rezistența la impact (absorbția de energie post-impact), totodata prin utilizarea fibrelor de polipropilena StrongFIBER se imbunatateste in acelasi timp rezistenta la oboseala, rezultand astfel o duritate si o durabilitate ridicata a betonului precum si un control eficient al fisurilor din masa de beton, creste rezistența de încovoiere a betonului, creste rezistenta la exfoliere (abraziune).


PROPRIETATI FIZICE:
Material: polipropilena 100% virgina
Aspect : fibre lungi rasucite
Rezistanta la rupere: 550-760 Mpa
Punctul de topire: 160-170 grade Celsius
Punctul de aprindere: 400 grade Celsius
Lungime: 54mm
Culoare: gri
Rezistenta la acizi si alcali: ridicata
Absorbtie: nula
Conformitate: CE


AMBALARE:
Pungi de hartie solubila in apa............1kg
Cutii de carton................................. 10pungi



Rezistenta la rupere a fibrei StrongFIBER a fost deasemenea comparata cu cea a fibrei metalice, rezultatul final fiind ca fibra StrongFIBER poate inlocui fibra metalica sau armatura metalica intr-un raport de 1:10.


APLICATII:
Fibra de polipropilena StrongFIBER 
este utilizata ca solutie de armare in diferite lucrari de constructii, precum si pentru a reduce si/sau elimina nevoia de armare cu fibra metalica sau plasa de sarma, cum ar fi: drumuri din beton, beton amprentat, parapeti din beton, pardoseli industriale din beton, rampe incarcare/descarcare, diverse produse prefabricare din beton, alei din beton, terenuri de sport,  etc.


DOZAJ:
Dozele recomandate de StrongFIBER sunt de: 1÷2kg fibre/mc de beton in functie de incarcari.
Fibrele StrongFIBER inlocuiesc armatura metalica din beton (fibra metalica, plasa) intr-un raport de 1:10!


Fibrele de polipropilena StrongFIBER pot fi adaugate in statia de betoane in timpul procesului de productie a betonului sau direct in cifa de beton in santier  (in aceasta situatie se malaxeaza betonul aproximativ 4-5minute pentru a se omogeniza amestecul beton-fibre StrongFIBER).


Pentru informatii privind dozajul de fibre StrongFIBER in functie de necesitatile dvs, va rugam consultati departamentul tehnic al firmei SIFEE UTILAJE.