IN STOC! Pret de OCAZIE!

Esti interesat? Comanda!

FORTA FERRO reprezinta un sistem avansat de armare a betonului! Fibrele FORTA FERRO inlocuiesc 100% armatura metalica din beton! Fibrele FORTA FERRO se adaugă in beton pentru a îmbunătăți rezistența la impact. 

Informatii suplimentare

CARACTERISTICI TEHNICE: Fibre FORTA FERRO

Ce este FORTA FERRO?

FORTA FERRO este un amestec de fibre realizate 100% din copolimer virgin si polipropilena.
Fibrele FORTA FERRO reprezinta un amestec de fibre de polipropilena, mai precis un amestec intre fibre monofilament rasucite nefibrilate si o retea de fibre fibrilate, rezultand o armatura de inalta performanta.
FORTA FERRO reprezinta un sistem avansat de armare a betonului!
Fibrele FORTA FERRO inlocuiesc 100% armatura metalica din beton (fibra metalica, plasa de sarma) reducand cu mult costul pe lucrare!!!

AVANTAJE:
Spre deosebire de fibrele convenÈ›ionale fibrilate È™i monofilament care se adaugă in beton pentru controlul si reducerea contractiei plastice, fibrele FORTA FERRO sunt utilizate în beton pentru a îmbunătăÈ›i rezistenÈ›a la impact (absorbÈ›ia de energie post-impact), totodata prin utilizarea fibrelor de polipropilena FORTA FERRO se imbunatateste in acelasi timp rezistenta la oboseala, rezultand astfel o duritate si o durabilitate ridicata a betonului precum si un control eficient al fisurilor din masa de beton, creste rezistenÈ›a de încovoiere a betonului, creste rezistenta la exfoliere (abraziune).

FORTA FERRO este o solutie non-coroziva, non-magnetica si nealcalina de armare a betonului!

Acest sistem de armare a betonului este format dintr-un amestec de doua fibre A+B:
A.  Fibra de polipropilena fibrilata pentru a reduce si controla fortele de contractie din masa betonului
      si
B.  Fibra rasucita monofilament (care arata ca un pachet de fibre) realizata dintr-un copolimer sintetic puternic avand ca rol principal cresterea rezistentei la compresiune a betonului.

PROPRIETATI FIZICE:
Material: copolymer/polipropilena 100% virgina
Aspect : fibre monofilament si fibre fibrilate
Greutatea specifica: 910 kg/m³   (0,91g/cm3)
Rezistanta la rupere: 620-758 Mpa
Punctul de topire: 160 grade Celsius
Punctul de aprindere: 590 grade Celsius
Lungime: 54mm
Culoare: gri
Rezistenta la acizi si alcali: ridicata
Absorbtie: nula
Conformitate: ASTM C -1116
Producator: FORTA Corporation, Grove City, PA,USA.

AMBALARE:
Pungi de hartie solubila in apa............1kg
Cutii de carton......................................16pungi
Paleti....................................................12cutii (192pungi)
                                                    sau    24cutii (384pungi)

FORTA FERRO care inseamna ‚,puternic ca otelul’’ este o fibra usor de utilizat, aceasta castigand reputatia ca cel mai bun sistem de armare pentru lucrari in constructii unde este necesara armarea betonului.

FORTA FERRO a fost testata in diverse laboratoare de incercari de-a lungul timpului si rezultatul acestor incercari a fost: ,,Utilizarea fibrelor de polipropilena FORTA FERRO duce la cresterea duritatii, cresterea rezistentei la impact si a rezistentei la incovoiere a betonului’’
Rezistenta la rupere a fibrei FORTA FERRO a fost deasemenea comparata cu cea a fibrei metalice, rezultatul final fiind ca fibra FORTA FERRO poate inlocui fibra metalica intr-un raport de 1:10.

APLICATII:
FORTA FERRO
este utilizata ca solutie de armare in diferite lucrari de constructii, precum si pentru a reduce si/sau elimina nevoia de armare cu fibra metalica sau plasa de sarma, cum ar fi: drumuri din beton, beton amprentat, parapeti din beton, pardoseli industriale din beton, rampe incarcare/descarcare, diverse produse prefabricare din beton, alei din beton, terenuri de sport,  etc.

DOZAJ:
Dozele recomandate de FORTA-FERRO sunt: 1÷4.5kg fibre FORTA FERRO/mc de beton in functie de incarcari.
Fibrele FORTA FERRO inlocuiesc  armatura metalica din beton (fibra metalica, plasa) intr-un raport de 1:10!

Fibrele de polipropilena FORTA FERRO pot fi adaugate in statia de betoane in timpul procesului de productie a betonului sau direct in cifa de beton in santier  (in aceasta situatie se malaxeaza betonul aproximativ 4-5minute pentru a se omogeniza amestecul beton-fibre FORTA FERRO).

Pentru informatii privind dozajul de fibre FORTA FERRO in functie de necesitatile dvs, va rugam consultati departamentul tehnic al firmei SIFEE UTILAJE.