Dezumidificator aer DR52 CALORE, capacitate dezumidificare 52 litri/zi, debit aer 480mcb/h, 230V

IN STOC! Pret de OCAZIE!

Esti interesat? Comanda!

Dezumidificator aer profesional DR52 CALORE, capacitate de absorbtie apa din aer 52 litri/zi la o temperatura de 30 grade Celsius. 
Temperatura de functionare 0,5 - 35 grade Celsius, debit aer 480mcb/h, alimentare 230V. 
Dezumidificatorul DR52 CALORE reduce considerabil durata de uscare pe santier, evitarea formarii condensului sau umezelii, accelerand procesul de uscare. 

Productie: FRANTA

Informatii suplimentare

CARACTERISTICI TEHNICE: Dezumidificator aer DR 52 CALORE

Capacitate de dezumidificare: 52 litri/24h (temperatura aerului 30 grade Celsius)
Debit de aer: 480mcb/h
Alimentare electrica: 230V, 50Hz
Putere electrica absorbita: 950W
Interval de functionare minim / maxim: 3-35 grade Celsius
Agent refrigerant: R407C
Higrostat incorporat
Capacitate rezervor: 11litri
Dimensiuni LxlxH: 590x590x840mm
Greutate: 45kg

Dezumidificatoare profesionale - Gama DR CALORE
Dezumidificatoarele mobile din seria DR CALORE sunt destinate tratarii spatiilor care trebuie uscate rapid sau care trebuie sa mentina o rata constanta a umiditatii. 
Constituite dintr-un circuit frigorific asociat cu un ventilator, dezumidificatoarele din seria DR CALORE condenseaza vaporii de apa continuti in aer, permitand evacuarea a până la 80 litri de apa pe zi (in functie de model).
Robuste, manevrabile si simplu de utilizat, dezumidificatoarele de aer din seria DR CALORE sunt adaptate in special la uscarea santierelor (lucrari cu ipsos si rigips, pereti de separare, tavane, betoane, sape de beton), pentru magazinele de stocare a cartonului, metalelor, arhivelor sau componentelor electronice, pivnitelor si subsolurilor.

UTILIZARI
Robuste, manevrabile si simplu de utilizat, dezumidificatoarele de aer din seria DR CALORE sunt adaptate in special la uscarea santierelor (lucrari cu ipsos si rigips, pereti de separare, tavane, betoane, sape de beton), depozitelor, arhivelor sau componentelor electronice, pivnitelor si subsolurilor.

CONSTRUCTII: case, restaurante, pivnite, hoteluri, birouri, sali de sport, montarea si uscarea parchetului, uscarea peretilor, etc.
CONSERVARE: cladiri istorice, biblioteci, arhive, muzee, biserici, galerii de arta, etc.
MAGAZINE: florarii, coaforuri, brutarii, magazine de blanuri, uscatorii, curatatorii de rufe, etc.
ATELIERE SI DEPOZITE: lemn, materiale feroase, hartie, piele, centre de calcul, etc.
ALIMENTE SI AGRICULTURA: conservarea plantelor, producatori de vinuri, fabrici de branza, fabrici de mezeluri, producatori de miere, brutarii, depozitarea cerealelor, ingrasaminte, tutun, paste fainoase, in sere, in zootehnie

Performante 
Dezumidificatoarele de aer din seria DR CALORE sunt aparate multifunctionale care permit uscarea sau purificarea aerului in spatiiler rezidentiale sau industriale. 
Foarte robuste, usor de manevrat si de utilizat, acestea functioneaza după principiul condensarii. 

Principiul condensarii in cazul dezumidificatoarelor CALORE seria DR:
Aerul umed din mediul ambiant est aspirat prin ventilator, filtrat si trecut printr-un condensator (vaporizator) unde se raceste instant la o temperatura inferioara punctului de inghet. 
Umiditatea astfel condensata sub forma de apa este recuperata intr-un rezervor de stocare integrat sau evacuata direct in exteriorul aparatului printr-un furtun de golire. 
Dezumidificatoarele din seria DR CALORE pot evacua intre 26 si 80 litri de apa pe zi, si permit reducerea considerabila a duratei de uscare pe santiere, fara a deteriora materialele, evitarea formarii de umezeala sau condens si accelerarea reparatiilor in caz de inundatii. 
Randamentul dezumidificatoarelor de aer din seria DR CALORE este crescut prin utilizarea complementara a unui sistem de incalzire (generator de aer cald, tun de caldura, aeroterma electrica). 
 
Simplu de utilizat 
Dezumidificatoarele de aer din seria DR CALORE sunt concepute pentru a fi manipulate cu usurinta: robuste, compacte si echipate cu roti mari, acestea isi gasesc imediat locul in orice spatiu sau incapere unde umiditatea aerului trebuie controlata. 
Punerea in functiune nu necesita decât o sursa de alimentare electrica 230V. 
Este suficienta astfel reglarea higrostatului prevazut in serie ca si echipare standard pentru setarea umiditatii dorite.
 
Fiabile 
Concepute pentru limitarile de spatiu pentru utilizarea pe santier, dezumidificatoarele de aer seria DR CALORE sunt echipate cu o carcasa metalica robusta, cu roti mari, cu siguranta de supraincalzire, dezghetare automata, siguranta la anti-revarsare apa colectata in recipientul de colectare apa. 

Evacuarea apei 
Apa rezultata in urma condensarii vaporilor de apa poate fi recuperata in 3 moduri. 
In serie: Apa rezultata poate fi colectata in rezervorul extractibil incorporat in aparat. 
Rezervorul dispune de o siguranta anti-revarsare apa care blocheaza automat functionarea aparatului atunci cand este atins nivelul maxim. 
In serie: Evacuare directa prin forta gravitationala cu ajutorul unui furtun (nu este inclus). 
Rezervorul integrat de colectare apa nu mai este utilizat in acest caz. 
Furtunul de evacuare racordat va avea o panta descendenta pe toata lungimea. 
Opţional: Kit automat care permite evacuarea apei colectate pana la o inaltime de 5 metri deasupra echipamentului. 
Livrat cu furtun de evacuare cu lungimea 6m si diametru 9mm, acest kit este montat in fabrica, in locul rezervorului integrat.

Productie: FRANTA