Dezumidificator aer HJ80 CALORE, capacitate dezumidificare 80 litri/zi, debit aer 450mcb/h, 230V

IN STOC! Pret de OCAZIE!

Esti interesat? Comanda!

Dezumidificator aer profesional HJ80 CALORE, capacitate de absorbtie apa din aer 80 litri/zi la o temperatura de 40 grade Celsius. 
Temperatura de functionare 3 - 40 grade Celsius, debit aer 450mcb/h, alimentare 230V. 
Dezumidificatorul HJ80 CALORE reduce considerabil durata de uscare pe santier, evitarea formarii condensului sau umezelii, accelerand procesul de uscare. 

Productie: FRANTA

Informatii suplimentare

CARACTERISTICI TEHNICE: Dezumidificator aer HJ80 CALORE

Capacitate de dezumidificare aer: 80 litri/zi (temperatura aerului 30 grade Celsius)
Debit de aer: 450mcb/h
Alimentare electrică: 230V, 50Hz
Putere electrică: 1100W
Interval de funcţionare minim / maxim: 5 / 35°C 
Agent refrigerant: R407C
Capacitate rezervor: 15 litri
Dimensiuni L x l x H : 568x470x735mm
Greutate proprie: 54kg

Gama HJ CALORE - Dezumidificatoare mobile profesionale cu panou comanda digital 
Dezumidificatoarele de aer din seria HJ marca CALORE sunt echipamente profesionale.
Acestea permit uscarea rapida sau intretinerea unui volum de aer dintr-o incapere cu o rata de umiditate constanta. 
Sunt constituite dintr-un grup frigorific actionat automat in serie prin higrostat integrat care controleaza functionarea continua. 
Acestea aspira aerul din ambient, il filtreaza, condenseaza vaporii de apa, apoi difuzeaza aerul inapoi în volumul ce trebuie tratat. 
Caroseria robusta metalica, precum si simplitatea in utilizare fac ca aceste aparate sa raspunda perfect nevoilor de uscare pe santier sau in ateliere, dar si sa mentina o umiditate corespunzatoare in, magazine, birouri, biblioteci, sali de arhiva… 

UTILIZARI
Robuste, manevrabile si simplu de utilizat, dezumidificatoarele de aer din seria HJ CALORE sunt adaptate in special la uscarea santierelor (lucrari cu ipsos si rigips, pereti de separare, tavane, betoane, sape de beton), depozitelor, arhivelor sau componentelor electronice, pivnitelor si subsolurilor.

CONSTRUCTII: case, restaurante, pivnite, hoteluri, birouri, sali de sport, montarea si uscarea parchetului, uscarea peretilor, etc.
CONSERVARE: cladiri istorice, biblioteci, arhive, muzee, biserici, galerii de arta, etc.
MAGAZINE: florarii, coaforuri, brutarii, magazine de blanuri, uscatorii, curatatorii de rufe, etc.
ATELIERE SI DEPOZITE: lemn, materiale feroase, hartie, piele, centre de calcul, etc.
ALIMENTE SI AGRICULTURA: conservarea plantelor, producatori de vinuri, fabrici de branza, fabrici de mezeluri, producatori de miere, brutarii, depozitarea cerealelor, ingrasaminte, tutun, paste fainoase, in sere, in zootehnie

Performante 
Dezumidificatoarele de aer din seria HJ CALORE sunt aparate multifunctionale care permit uscarea sau purificarea aerului in spatiiler rezidentiale sau industriale. 
Foarte robuste, usor de manevrat si de utilizat, acestea functioneaza dupa principiul condensarii. 

Principiul condensarii in cazul dezumidificatoarelor CALORE seria HJ:
Aerul umed din mediul ambiant est aspirat prin ventilator, filtrat si trecut printr-un condensator (vaporizator) unde se raceste instant la o temperatura inferioara punctului de inghet. 
Umiditatea astfel condensata sub forma de apa este recuperata intr-un rezervor de stocare integrat sau evacuata direct in exteriorul aparatului printr-un furtun de golire. 
Dezumidificatoarele din seria HJ CALORE pot evacua pana la 80 litri de apa pe zi, si permit reducerea considerabila a duratei de uscare pe santiere, fara a deteriora materialele, evitarea formarii de umezeala sau condens si accelerarea reparatiilor in caz de inundatii. 
Randamentul dezumidificatoarelor de aer din seria HJ CALORE este crescut prin utilizarea complementara a unui sistem de incalzire (generator de aer cald, tun de caldura, aeroterma electrica). 

Simplu de utilizat 
Dezumidificatoarele de aer din seria HJ CALORE sunt concepute pentru a fi manipulate cu usurinta: robuste, compacte si echipate cu roti mari, acestea isi gasesc imediat locul in orice spatiu sau incapere unde umiditatea aerului trebuie controlata. 
Punerea in functiune nu necesita decât o sursa de alimentare electrica 230V. 
Este suficienta astfel reglarea higrostatului prevazut in serie ca si echipare standard pentru setarea umiditatii dorite.
 
Fiabile 
Concepute pentru limitarile de spatiu pentru utilizarea pe santier, dezumidificatoarele de aer seria HJ CALORE sunt echipate cu o carcasa metalica robusta, cu roti mari, cu siguranta de supraincalzire, dezghetare automata, siguranta la anti-revarsare apa colectata in recipientul de colectare apa. 

Productie: FRANTA