IN STOC! Pret de OCAZIE!

Esti interesat? Comanda!

Masa de taiat cu masa mobila EXPERT 700 BATTIPAV permite o lungime de taiere de pana la 55cm si o adancime de taiere de 270mm

Putere motor electric 4kW, tensiunea de alimentare este 400V, iar diametrul discului diamantat 700mm.

Totodata permite reglarea pe inaltime a discului diamantat, ceea ce permite taierea caramizilor cu inaltimea de pana la 340mm.

Masa de taiat EXPERT 700 BATTIPAV este robusta si are o greutate de 100kg

Masa de taiat EXPERT 700 BATTIPAV este de uz industrial si poate fi utilizata pentru taieri de: caramida, pavele, borduri, beton, marmura, granit. 


Productie : ITALIA

Informatii suplimentare

CARACTERISTICI TEHNICE: Masa de taiat caramida EXPERT 700 BATTIPAV

Putere motor electric 4.0kW
Tensiune alimentare: 400V
Diametru disc diamantat: 700mm
Adancime de taiere: 270mm

Permite taierea caramizilor cu inaltimea de pana la 340mm
Diametru gaura de prindere disc: 25,4mm
Lungime de taiere 550mm
Dimensiuni material de taiat: 389x389mm
Pompa apa S3, Circuit inchis de apa
Roti de sustinere cu frana
Dimensiuni (LxlxH): 1.540x900x1.630mm
Greutate: 100Kg

Masina de taiat cu masa mobila EXPERT 700 BATTIPAV este construita special pentru taiere de diverse materiale de tip CARAMIDA, beton, pavele, granit, marmura... 

Aceasta masina de taiat permite o lungime de taiere de 550mm si este echipata cu un motor electric cu puterea de 4.0kW. 

Masina de taiat EXPERT 700 BATTIPAV este usor de transportat si manipulat in santier datorita rotilor din echiparea standard.

Sasiul masinii de taiat caramida EXPERT 700 BATTIPAV este realizat din otel si aluminiu.

Masa de taiat EXPERT 700 BATTIPAV prezinta o stabilitate foarte mare atunci cand se taie blocuri mari de tip caramida, piatra BCA.

Sistemul de stropire cu apa a discului diamantat este simplu si usor de intretinut.

Reglarea debitului de apa cu care este racit discul diamantat se face prin robinet (echipare standard).

Masa de taiat EXPERT 700 BATTIPAV este echipata cu motor electric cu alimentare 400V. 

Masa mobila culiseaza pe toata lungimea profilului orizontal de aluminiu ranforsat la interior fiind sprijinit prin rulmenti laterali de inalta precizie si fiabilitate pentru usurinta in exploatare. 
Rulmentii de sprijin sunt robusti si protejati la praf si apa pentru mare rezistenta in timp.

Sasiul masini de taiat EXPERT 700 BATTIPAV este confectionat din metal si aluminiu, ranforsat si robust. S

Cablurile electrice sunt protejate printr-un manson de plastic flexibil pentru a se evita accidentele in timpul exploatarii. 
Masina de taiat EXPERT 700 BATTIPAV este echipata standard cu priza fixa 400V. 
Pentru utilizare este nevoie de cablu de alimentare (poate fi livrat optional si nu face parte din echiparea standard).

Masina de taiat EXPERT 700 BATTIPAV nu este echipata standard cu disc diamantat.

Masina de taiat EXPERT 700 BATTIPAV este echipata standard cu sistem de stropire cu apa cu pompa electrica submersibila cu circuit inchis si cu sistem de reglare a debitului de apa. 

Sistemul de stropire al discului diamantat cu care este echipata masina de taiat cu masa mobila EXPERT 700 BATTIPAV se numeste SPRAY SYSTEM.
Acest sistem este special proiectat de producatorul italian si are urmatoarele AVANTAJE:
- Racirea rapida si eficienta a discului diamantat pe ambele parti
- Eliminarea rapida a prafului rezultat in urma taierii, de pe partea frontala a pastilei diamantate, rezultand astfel o viteza de taiere crescuta.

Masina de taiat cu masa mobila EXPERT 700 BATTIPAV este echipata standard cu Sistemul FASTLEG.

Sistemul FASTLEG - acest sistem special dezvoltat de producatorul italian are ca principal avantaj reglarea rapida a inaltimii picioarelor de sustinere ceea ce aduce multiple avantaje la depozitare si transport prin coborarea centrului de greutate. 

Prin coborarea centrului de greutate pe parcursul transportului se evita rasturnarea echipamentului si creste semnificativ stabilitatea. Acest sistem cu care este echipata masa de taiat EXPERT 700 BATTIPAV este foarte usor de utilizat si foarte rapid. 

Totodata masa de taiat EXPERT 700 BATTIPAV este echipata si cu sistemul Wdec – sistem special de colectare a rezidurilor in urma taierii. 
In cuva de plastic in care se colecteaza apa si materialul fin rezultat in urma taierii exista o cascada de trepte proiectate special cu scopul de a reduce cantitatea de particule abrazive din apa ce ar putea sa ajunga in pompa submersibila. 
Prin acest sistem se imbunatateste considerabil durata de viata a pompei submersibile. Acest sistem este foarte eficient atunci cand in urma taierii ajung in circuitul inchis de apa particule cu granulatie mai mare.

ANSAMBLUL DE TAIERE cu disc diamantat cu diametrul de 700mm SE POATE REGLA pe verticala pentru ajustarea adancimii de taiere!

Adancimea de taiere pentru masina de taiat cu masa EXPERT 700 BATTIPAV ESTE REGLABILA si permite taierea materialelor cu o grosime de pana la 270mm (dintr-o singura trecere) sau 340mm (din doua treceri). 
Discul diamantat este montat direct pe axul motorului electric.

Masa de taiat placi ceramice EXPERT 700 BATTIPAV permite taierea placilor ceramice in unghi gratie sistemului de fixare/reglare in unghi din echiparea standard.

Pornirea si oprirea masinii de taiat EXPERT 700 BATTIPAV se face simplu prin actionarea butonului ON/OFF prevazut cu protectie termica si cu manson de cauciuc transparent pentru a evita accidentele in santier.

Masina de taiat EXPERT 700 BATTIPAV este echipata standard cu scala de masurare in cm si mm pentru a avea control rapid al dimensiunilor de taiere. Tot din echiparea standard face parte si protectia discului diamantat pentru reducerea accidentelor de munca in timpul exploatarii. 

Butonul ON/OFF este protejat prin manson de cauciuc pentru a evita patrunderea apei si prafului in contactul electric. 

Masina de taiat EXPERT 700 BATTIPAV este un echipament profesional pentru uz intens ce produce zgomot redus.

Masa de taiat EXPERT 700 BATTIPAV este echipata cu roti de transport pentru a facilita transportul de catre o singura persoana in santier (optional). 

Picioarele de sustinere sunt metalice, detasabile. robuste si permit coborarea mesei de taiat pentru a facilita transportul. Practic se reduce centrul de greutate pentru a se evita rasturnarea!

Productie: ITALIA