IN STOC! Pret de OCAZIE!

Esti interesat? Comanda!

Masa de taiat SUPREME 260S BATTIPAV permite o lungime de taiere de pana la 260cm

Permite taierea din doua treceri a materialelor cu o grosime de pana la 85mm.

Taiere in plan inclinat la 45 grade, alimentare 230V, reglaj pe verticala a trenului de taiere. 

Masa de taiat SUPREME 260S BATTIPAV este robusta si permite deplasarea capului de taiere prin maneta rotativa (nu prin impingere ca in varianta clasica).

Masa de taiat SUPREME 260S BATTIPAV este robusta si are greutatea 161kg. 

Masina de uz industrial pentru taieri de mare acuratete in: Gresie Portelanata, Faianta, Granit, Marmura, Piatra. 

Productie: ITALIA

Informatii suplimentare

CARACTERISTICI TEHNICE:  Masa de taiat SUPREME 260S BATTIPAV

Tensiune alimentare: 230V, 50Hz
Putere motor electric: 2.200W (3,0CP)
Clasa de protectie: IP54
Turatie disc diamantat: 2800r.p.m.
Lungime maxima de taiere: 2600mm
Taiere la 45 grade: DA
Adancime maxima taiere REGLABILA: 85mm (prin ridicarea capului de taiere la maxim rezulta posibilitatea taierii unui material cu o grosime de pana la 135mm) 
Adancime taiere la 45grade: 60mm
Diametru disc diamantat: 300mm
Diametru interior disc diamantat: 25,4mm
Discul diamantat NU ESTE INCLUS
Grosime maxima pastila diamantata ce poate fi utilizata 2,5mm
Greutate: 161kg
Productie: ITALIA

SUPREME 260S BATTIPAV - Masa de taiat cu cap de taiere mobil, cu sistem de reglare al adancimii de taiere, cu transmisie directa, avand versatilitate ridicata, pentru taieri de Gresie Portelanata, Faianta, Granit, Marmura - Taieri de Mare Acuratete.

Masina de taiat SUPREME 260S BATTIPAV este special proiectata pentru utilizare intensa, pentru taierea tuturor placilor ceramice de dimensiuni mari si tuturor materialelor de constructii. 

Masa de taiat SUPREME 260S BATTIPAV este ideala pentru taierea cu disc diamantat a materialelor precum: gresie portelanata, faianta, marmura, granit, piatra, caramida, travertin, beton etc. 
In general masina de taiat SUPREME 260S BATTIPAV este utilizata pentru taierea placilor ceramice de dimensiuni mari avand posibilitatea unei lungimi de taiere de pana la 260cm. 

Masina de taiat SUPREME 260S BATTIPAV este echipata standard cu sistem de stropire cu apa cu pompa electrica submersibila cu circuit inchis si cu sistem de reglare a debitului de apa. 
Bazinul de colectare al apei uzate in care se afla si pompa submersibila este din material plastic si este detasabil.

Masa de taiat SUPREME 260S BATTIPAV este echipata cu motor electric cu alimentare 220V. 

Ansamblul de taiere (capul de taiere) format din motorul electric si discul diamanat culiseaza pe toata lungimea profilului orizontal de aluminiu ranforsat la interior fiind sprijinit prin rulmenti laterali de inalta precizie si fiabilitate pentru usurinta in exploatare. 
Rulmentii de sprijin sunt robusti si protejati la praf si apa pentru mare rezistenta in timp.
Rulmentii laterali pe care culiseaza capul de taiere sunt echipati la exterior cu bucsi de teflon. Avantajul utilizarii bucsilor de teflon il reprezinta: reducerea zgomotului si o deplasarea foarte lina a capului de taiere. 
Prin deplasarea lina si foarte usoara a capului de taiere se obtine o mare acuratete la taierea placilor ceramice.

Masina de taiat SUPREME 260S BATTIPAV este echipata standard cu sistem de fixare lateral al placilor ceramice pentru taieri repetitive, rezultand de aici o mare economie de timp si viteza de taiere mare.

Sasiul masini de taiat SUPREME 260S BATTIPAV este confectionat din metal si aluminiu, ranforsat si robust. Suprafata de asezare (placile suport), pe care se sprijina placile ceramice ce urmeaza a fi taiate este realizata din otel inox ce reduce miscarea acestora in timpul taierii, diminuand astfel erorile de taiere ca urmare a miscarii placilor ceramice (ciobirea muchiilor, zdrentuirea marginilor, blocarea in material a discului diamantat, uzura prematura a diamantului). 

Cablurile electrice sunt protejate printr-un manson de plastic flexibil pentru a se evita accidentele in timpul exploatarii. 
Masina de taiat SUPREME 260S BATTIPAV este echipata standard cu priza fixa 220V. 
Pentru utilizare este nevoie de cablu de alimentare (poate fi livrat optional si nu face parte din echiparea standard).

Masina de taiat SUPREME 260S BATTIPAV nu este echipata standard cu disc diamantat.

Masina de taiat SUPREME 260S BATTIPAV este echipata standard cu sistem de stropire cu apa cu pompa electrica submersibila cu circuit inchis si cu sistem de reglare a debitului de apa. 

Sistemul de stropire al discului diamantat cu care este echipata masina de taiat cu masa mobila SUPREME 260S BATTIPAV se numeste SPRAY SYSTEM.
Acest sistem este special proiectat de producatorul italian si are urmatoarele AVANTAJE:
- Racirea rapida si eficienta a discului diamantat pe ambele parti
- Eliminarea rapida a prafului rezultat in urma taierii, de pe partea frontala a pastilei diamantate, rezultand astfel o viteza de taiere crescuta.

Masina de taiat cu masa mobila SUPREME 260S BATTIPAV este echipata standard cu Sistemul FASTLEG.

Sistemul FASTLEG - acest sistem special dezvoltat de producatorul italian are ca principal avantaj reglarea rapida a inaltimii picioarelor de sustinere ceea ce aduce multiple avantaje la depozitare si transport prin coborarea centrului de greutate. 

Prin coborarea centrului de greutate pe parcursul transportului se evita rasturnarea echipamentului si creste semnificativ stabilitatea. Acest sistem cu care este echipata masa de taiat SUPREME 260S BATTIPAV este foarte usor de utilizat si foarte rapid. 

Totodata masa de taiat SUPREME 260S BATTIPAV este echipata si cu sistemul Wdec – sistem special de colectare a rezidurilor in urma taierii. 
In cuva de plastic in care se colecteaza apa si materialul fin rezultat in urma taierii exista o cascada de trepte proiectate special cu scopul de a reduce cantitatea de particule abrazive din apa ce ar putea sa ajunga in pompa submersibila. 
Prin acest sistem se imbunatateste considerabil durata de viata a pompei submersibile. Acest sistem este foarte eficient atunci cand in urma taierii ajung in circuitul inchis de apa particule cu granulatie mai mare.

ANSAMBLUL DE TAIERE (motor electric + disc diamantat) SE POATE REGLA pe verticala pentru ajustarea adancimii de taiere! Adancimea de taiere pentru masina de taiat cu masa SUPREME 260S BATTIPAV ESTE REGLABILA si permite taierea materialelor cu o grosime de pana la 85mm (dintr-o singura trecere) sau 135mm (din doua treceri). 
Discul diamantat este montat direct pe axul motorului electric.

Masa de taiat placi ceramice SUPREME 260S BATTIPAVV permite taierea placilor ceramice in unghi gratie sistemului de fixare/reglare in unghi din echiparea standard.

Pornirea si oprirea masinii de taiat SUPREME 260S BATTIPAV se face simplu prin actionarea butonului ON/OFF prevazut cu protectie termica si cu manson de cauciuc transparent pentru a evita accidentele in santier.

Masina de taiat SUPREME 260S BATTIPAV este echipata standard cu scala de masurare in cm si mm pentru a avea control rapid al dimensiunilor de taiere. Tot din echiparea standard face parte si protectia discului diamantat pentru reducerea accidentelor de munca in timpul exploatarii. 

Butonul ON/OFF este protejat prin manson de cauciuc pentru a evita patrunderea apei si prafului in contactul electric. 

Masina de taiat SUPREME 260S BATTIPAV este un echipament profesional pentru uz intens ce produce zgomot redus.

Masa de taiat SUPREME 260S BATTIPAV este echipata cu roti de transport pentru a facilita transportul de catre o singura persoana in santier (optional). 

Picioarele de sustinere sunt metalice, detasabile. robuste si permit coborarea mesei de taiat pentru a facilita transportul. Practic se reduce centrul de greutate pentru a se evita rasturnarea!

Productie: ITALIA