IN STOC!

Esti interesat? Afla cat costa!

Convertizor electric de inalta frecventa T.835 STRONG cu carcasa de plastic. 
Curentul debitat de acest convertizor este 14A
Tensiune alimentare la intrare 230V - 50Hz si tensiune la iesire 42V - 200Hz. 
Convertizorul electric T.835 STRONG  este echipat cu 1 priza pentru conectarea unei singure lanci vibratoare de inalta frecventa. 
Puterea absorbita: 1,0kVA 
Greutate: 17kg 

Productie Italia
Informatii suplimentare

CARACTERISTICI TEHNICE: Convertizor electric STRONG T.835

 
Tensiune intrare: 230V-50Hz
Tensiune iesire: 42V
Frecventa iesire: 200Hz
Curent debitat: 14A
Putere absorbita: 1,0kVA
Numer prize: 1
Carcasa: plastic
Greutate: 17kg
Lanci vibratoare care se pot conecta: 1x36mm; 1x42mm; 1x50mm
Productie: Italia
 
Acest tip de convertizor poate functiona cu o singura lance vibratoare de inalta frecventa cu diametrul de 36mm, 42mm sau 50mm.
 

Convertizor STRONG – PUTERE PORTABILA acolo unde este NEVOIE

Acest tip de convertizor de inalta frecvenţa este recomandat pentru lucrari de vibrare a betonului unde exista posibilitatea racordarii la reteaua de energie electrica.

Oriunde va este santierul, convertizoarele de frecvenţa din gama STRONG va aduc puterea necesara!

În functie de modelul pe care il alegeti, aceste unitati pot sa sustina alimentarea simultana a maxim 2 lanci vibratoare de inalta frecventa avand caracteristicile 42V-3-200Hz!

Toate modelele de convertizoare electrice STRONG sunt robuste cu mare rezistenta in conditii de santier.

Convertizoarele de inalta frecventa STRONG pot fi echipate optional cu carcasa metalica si cu protectie la suprasarcina ce asigura utilizarea cu incredere.

Motoarele convertizoarelor electrice STRONG sunt montate pe cadre metalice solide si dispun de o carcasa de protectie rezistenta la socuri.

Tampoanele de cauciuc din echiparea standard reduc la minim vibratia la stechere!

Convertizoarele STRONG - sunt echipate cu motoare electrice cu magneti permanenti de putere mare pentru o greutate cat mai redusa si o stabilitate ridicata a puterii la iesire.

Convertizoarele electrice STRONG sunt proiectate pentru a antrena lancile de vibratoare de inalta frecventa STRONG sau orice alte modele de lanci vibratoare de inalta frecventa care funcţioneaza cu parametrii 42V-3-200Hz.

STRONG – marca profesionala de convertizoare electrice de inalta PERFORMANTA!

 

Convertizor STRONG – PUTERE PORTABILA acolo unde este NEVOIE

Acest tip de convertizor de inalta frecvenţă este recomandat pentru lucrări pe şantiere unde este furnizată electricitatea.

Oriunde vă este santierul, convertizoarele de frecvenţă din gama STRONG va aduc puterea!

În funcţie de modelul pe care îl alegeţi, aceste unităţi pot să susţină alimentarea simultana a maxim 3 lanci vibratoare interne de inalta frecventa avand caracteristicile 42V-3-200Hz!

Toate modelele de convertizoare electrice STRONG prezintă o configuraţie de proiectare robustă care protejează pe şantier componentele importante pentru o durată mai lungă de utilizare.

Convertizoarele de inalta frecventa STRONG pot fi echipate optional cu carcasa metalica si cu protecţie la suprasarcină ce asigură utilizarea cu încredere.

Motoarele convertizoarelor electrice STRONG sunt montate pe cadre metalice solide si dispun de o carcasă de protectie rezistenta la socuri.

Tampoanele de cauciuc din echiparea standard reduc la minim vibraţia la ştechere!

Convertizoarele STRONG - Stabilitate ridicată a puterii la ieşire - modelele sunt echipate cu un generator cu magneţi permanenţi de putere mare pentru o greutate cât mai redusă şi o stabilitate ridicată a puterii la ieşire.

Convertizoarele electrice STRONG sunt proiectate pentru a antrena lancile vibratoare de inalta frecventa STRONG sau orice alte modele de vibratoare interne care funcţionează cu parametrii 42V-3-200Hz..

STRONG – marca profesionala de convertizoare electrice de inalta PERFORMANTA